9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
SGK Denetmen Yardımcılığı eğitimi kasımda başlıyor arkadaşlar son satırda belirtiyor 400 kişi olarak. Eylül değil yani bizim eğitim başlangıcımız
-
İyi ya en azından kasıma kadar kesin açıklanacak.
-
eğer kazandıktan sonra gvs yapılacaksa şubat ortası mart başı açıklanır,eğer gvs yapılmayacaksa ki bazı arkadaşlar detaylı bir gvs yapıldığından bahsediyorlar açıklandıktan sonra işe başlamanın çok uzun sürmeyeceğini söylediler o zaman vay halimize ki mayıs da açıklanır :):) kişisel tahminim duyum vs yoktur bilginize.
-
@nolmuyor Hocam en en en kötü ihtimal Martın ortası. O yüzden relax
-
@slutskyy hocam martın ortası diyip de nasıl relax olun diyorsunuz anlamıyorum
-
@halilhy en en en geç Dedim Hocam. Muhtemeldir ki Şubatta biter.
-
En kötüsü duruma alıştık. Artık ses dahi çıkarmıyoruz. Seneye deseler gıkımız çıkmaz artık.
-
@kai-hitwatari ben kendi adıma yıldım artık SGK'nın önüne git eylem yap deseler bile giderim o derece
-
Arkadaşlar kazandıktan sonra arşiv araştırması ve güvenlik soruşturması ilgili formları doldurmadan yapılabilir mi ki öncesinde yapılacak diyoruz.
-
@halilhy Ankara'ya yürüsek kimse bizi görmez yolda ezerler bizi. Artık görünmez olduğumuza kanaat getirdim.
-
@yunni61, içinde söyledi:
Arkadaşlar kazandıktan sonra arşiv araştırması ve güvenlik soruşturması ilgili formları doldurmadan yapılabilir mi ki öncesinde yapılacak diyoruz.
Kardeşim kaç kere bunu soyledim
-
@kai-hitwatari hepimizi alcaklarsa bekleriz evet
-
Adem ustad cok az kaldi gibi demis Hadi dostlar inşallah
-
Arkadaşlar milletvekili Arzu Erdem’e derdimizi dile getirelim. Bugün katılacağı programda gündemine almasını sağlayabilirsek sesimizi bi nebze duyurabiliriz. Sonuçta taş atıp kolumuz yorulmayacak.
-
Kurumda Sosyal Güvenlik Denetmen Yard. Mülakat sonuçlarının açıklanmasına yönelik bir hareketlilik hissediyorum. Çok az kaldı gibi.
Hemen bugün demiyorum tabi ama yetkililerin dikkatinde sürenin çok uzadığı.
-Adem Kaya -
@brzezinski Hocam gördüm ben de. Yani hayatımda ilk defa faka basma ihtimalimden zevk duyuyorum. İnşAllah ben yanılmışımdır ya Rabbimmmm
-
@resetat Kurumda çalışan biri de yarın yazmış.
-
Ağzınızdan bal damlıyor hadi inşşşş :)))))))))
-
@slutskyy Kurumda mı çalışıyor bilmiyorum ama evet "yarın" yazmış. İnşallah doğrudur.
-
@resetat nerede yazılmış acaba bunlar??