9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@elinor-ostrom kesin hocam
-
En büyük ümidim SGK'nın açtığı müfettiş alımı , malum SGK daha bir önceki müfettiş alımının sonucunu açıklamadı . Yeni alımın başvuruları ise 29 Ocakta başlıyor . Herhalde artık o başlamadan diğerini ve bizi beraber açıklar
-
@timbergen Hocam birinde 50 kişi diğerinde 400 kişi. Çok mümkün görünmüyor. Kaldıki müfettişlikte 54 kişi mülakata girdi. Bizde en kötü 1400 kişi.
-
Bence kimse umursamıyor bizi az Kişiyiz diye. Yoksa bana mülakat puanını ver gvs ver listeyi sabahtan öğlene hazırlarım. Önemsemiyoruz.
-
@slutskyy Mümkün olmayan ne hocam Müfettiş adayları 89 Gündür , Biz 104 gündür bekliyoruz .
Tamamen şahsi görüşüm olarak Bakanlık ikisini birden SGK ya iletecektir.GSB'nin açtığı ilanlar buna örnek mesela Önce KYK sınav yaptı , sonra SGM ama soru itiraz sonuçlarını bile aynı gün açıkladı
-
@timbergen benimde en büyük umutlarımdan birisi o heralde bir önceki alım sonuçlanmadan diğerinin başvurusunu almazlar yani pek mantıklı değil tabi yasal olarak bir engel yok. Eğer müfettişlik sonucu açıklanırsa ki müfettişlik mülakatları bizden daha sonraki bir tarihte tamamlanmıştı bizim sonuçlarında aynı günlerde veya biraz önce açıklanması lazım çünkü mantıklı olan bu.
-
Bekle bekle yine saat 1 oldu
-
@timbergen Çok mantıklı bence hocam
-
@timbergen Hocam listenin Bakanlıkta olduğunu nerden duydunuz ?
-
@slutskyy Hocam benim sizin gibi bir duyum kaynağım yok .Burada her duyum paylaşan arkadaşa da saygım var . Ben yazdıklarımın şahsi görüşüm olduğunu söyledim zaten.
Ve yanlış anlamazsanız , Sanki siz realist olmaya çalışırken birazcık karamsarlığa geçiyorsunuz . Pek tabi yanlış olabilir , belki de ben çok iyimserim Fakat ortada 103 günlük bir gerçek var . Kırıcı bir cümle kurduysam kusuruma bakmayın . İyi akşamlar
-
@timbergen Hocam yazınız çok çok doğru tespitler içeriyor. Kesinlikle haklısınız. Evet ben de karamsarım ama Ocak ayı açıklanması sürpriz olur. Şubat belki demiştim işte orası benim karamsarlığımı simgeliyor. 103 gün çok fazla size kesinlikle katılıyorum. Ama hal ortada Hocam maalesef. Keşke hemencecik açıklansa.
-
@luthor hocam alese girin taşradaki üniversitelerde çok kolay tezliye girmek ben de bu yaz başladım mülakat yapıyolar ya da yazılı bir sınav ales puanınızın olması yeterli para vermeden bu konuyu halledersiniz içinizi ferah tutun
-
arkadaşlar bu il göç konusundaki tahminleriniz beni şaşırttı açıkçası bir sürü puan saymışlar benim de bir 86.8 var ama hiç aklımdan gelir falan diye geçmiyodu siz böyle konuşunca başvursam mı acaba diye düşündüm çok zor değil mi ya daha az puan türünden almasına rağmen ve daha fazla kişi almasına rağmen iş teftiş o kadar düşmemişti gerçi teftişlere taşrada falan çalışanlarda başvuruyor bilemiyorum altan
-
bu arada @Slutskyy kardeşimizin duyumuyla benimki uyuşuyor planımızı bu doğrultuda yapmamızda fayda var bu gün forumda farklı konuların konuşulması ve birlik beraberlik atmosferi birbirimizi desteklememiz bana umut aşıladı hepiniz çok güzel insanlarsınız buradaki herkes kesinlikle kamuda istihdam edilmeyi sonuna kadar hak ediyor gerek aldıkları puanlarla gerekse insanlıklarıyla karakterleriyle inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız birgün buna bütün kalbimle inanıyorum
-
Bian il goc linkine girdim sandım
-
Günaydın 9. Pro ailesi .
-
fitili atesledim tesekkur kabul edilir=))))
-
@mağdurum Hayırdır hocam bir gelişme mi var?
-
Güzel bir gün olur inşallah
-
@agustcomte Gunaydin :)) ve gunaydin herkeseee. Uyanmaktan önce geliyor aklimiza buralar. Insallah sonuda guzel olur