9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@budageceryahu hocam yok yahu..nerde...dun kitap sordum va goc sinavi var dedim herkes bi senlendi.mutlu oldum.ben de ders çalışmaya basladim tekrar.en iyisi sgkgi kafadan cikarmak.
-
Arkadaslar hepinize Günaydın. Uzun zamandır takip ediyorum forumu ilk defa 9.pro için bişeyler yazmak istedim. Her sene bu sınava adam akıllı hazırlanan 30 bin civarı insan arasından buralara kadar geldik. Bence biraz keyfini çıkarmaya bakın evet 100 küsür gün oldu hepimiz yorulduk canımıza tak etti ve fakat unutmamamiz gereken bisey var hepimiz biliyoruz ki Nasipten ötesi gerçekten yok. Bu alimda olmaz 10. Proda olur guy olur vmy olur illa bişey olur. Benim gördüğüm hepiniz hem bilgi hem kişilik anlamında pırlanta gibi insanlarsiniz. Allah kimsenin yaptığını yanına birakmayacagi gibi kimsenin emeğinide boşa çıkarmaz. Benim gibi ilk defa bu sınava hazırlanmış bi kardeşinizden naçizane bi tavsiye keyfini çıkarip, tecrübe edinmeye bakın. Emin olun yerinizde olmak isteyen cok insan var. Yenilsek bile her yenilgi insanı bi zafere bi adım daha yaklastirir inşallah hepiniz muhteşem meslekler icra eder vatana hayırlı olursunuz.
-
Beklemekten daraldım ciddi anlamda
-
@mithat-birden Dostum güzel şeyler yazmışın ancak 7.promosqyonda hissediyordum bu güzel duyguları seneler geçince oyle olmuyor:)
-
@mayoz eyvallah dostum. Benim mantığım böyle çalışıyor ne durumda olursam olayım hep en iyi tarafını görmeye çalıştım. Umarım bu düşüncem değişmez
-
arkadaslar maliyede sikinti ceken ya da netlerini arttirmak isteyen olursa nacizane oneri verebilirim.en iyi netim maliyeydi.ben de hala hukuk ozgun soru bankasi onerilerinize acigim. 3Y cozen oldu mu mesela
-
@neslisahunal ders calismaya baslayinca geciyor inan ki
-
@mağdurum Hocam themis hukuku inceleyin sağlam kitap bence.
-
4 ay önce bugün mülakata girmiştik @nilayfb
-
@luthor İnan bana biraz zor olacak ama not alınca biraz daha kolaylaştırabilirsin
Anayasa idare Ahmet nohutçu
Borçlar ve medeni tan Tahsin zapata
Ticaret Ayşe Sarıca
İcra iflas herhangi bir kaynak pek farketmiyor
Cezayı kanunlardan not çıkararak çalışıyorum
Tabi bu kaynakları da pareto nun önerisiyle aldım ve memnunum yani kaynak dediğin KPSS nin 1 tık önünde gitmeli sonuçta KPSS de artık kalıplaşmış soruları sormuyor.
Bunlar vaktini alır ama Allah’ın izniyle hukuktan çok güzel netler çıkarırsın -
@aday-memur, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@luthor İnan bana biraz zor olacak ama not alınca biraz daha kolaylaştırabilirsin
Anayasa idare Ahmet nohutçu
Borçlar ve medeni tan Tahsin zapata
Ticaret Ayşe Sarıca
İcra iflas herhangi bir kaynak pek farketmiyor
Cezayı kanunlardan not çıkararak çalışıyorum
Tabi bu kaynakları da pareto nun önerisiyle aldım ve memnunum yani kaynak dediğin KPSS nin 1 tık önünde gitmeli sonuçta KPSS de artık kalıplaşmış soruları sormuyor.
Bunlar vaktini alır ama Allah’ın izniyle hukuktan çok güzel netler çıkarırsın
@mağdurum -
Dostlar selamin aleykum. Biraz hava degissin sunu paylasayim da. Temel egitim planiniz yapilmis durumda insallah yukardaki tarihlerde egitimde olacaksini hayirlisiyla baslarsaniz.
-
104. GÜN
güzel bir gün olur inşallah hepimiz için..
-
@paretowilfredo hocam normalde de eğitimler bu kadar geç mi oluyor Eylül yazıyor
-
@paretowilfredo normalde ise başladıktan kaç ay sonra eğitim oluyor ??
-
@paretowilfredo üstad bu tarihler ??
Bayılıyorum -
Rahat olun dostlar. Soyle soyleyeyim size 8.promosyon ekim gibi basladi. Egitimi nisanda. Yani 6 aylik bir periyot oluyor ortalama baslangic ile.
-
@paretowilfredo oh be:)))
-
@paretowilfredo 6 ay lık süreci düşünürsek bizimki mart ayını buluyor sanki üstad?
-
@aday-memur İnşallah öyle olmaz