9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@mağdurum bu açıklanır diye cumaya kadar bekleyecem gibi duruyor. Ben başvurursam kesin tutacak. Fakat sgk olursa oraya gitmem. 1 kişinin sınav hakkını çalmak istemiyom. Bugun yarın açıklanırsa burası çok güzel olacak.
-
@mağdurum Olumlu da olumsuz farketmez basvurmuyorum dostum ben iki kere girdim olmadı yapamıyorum o sınavı
-
Konu, komşu, akraba... Herkes soruyor:"Nooldu şimdi senin iş?", "Olmadıysa söyle çekinme". Kötü niyetle sormuyor tabi. Burger'da iş ayarlamış bir tanıdık, "evde boş oturma" dedi. Dedim böyle böyle benim bir mülakat var, zaten olmazsa askere gidecem. "Aylar geçmiş, ne mülakatmış oğlum, kötülüğüne söylemiyoruz, boş oturma diye diyoruz". Köpek gibi ders çalışsan da dışardan görüntün "boş gezenin boş kalfası". Cidden, İİBF, Kpss vs sürecinin içinde olmayan hiçkimse (kurum çalışanları da dahil olmak üzere) sizi anlamıyor. Şu profillerin herhangi biri ile dışarda karşılaşsam sınav sonucu, ilan bekleyen gözü tanırım. Yeri geliyor, öğretmenler bile bizi anlamıyor. "E sizin alımlar ne zaman?" diye soruyorlar, zannediyor ki heryer MEB gibi düzenli alım yapıyor. "Ne olacan sen şimdi" sorularını artık ben de "Vali olacam ehehehe" diye dalgasına cevaplıyorum. Hele bir de açıkta kalırsam siz o zaman görün şenliği, "ulan onca ay ne bekliyorsun madem giremeyecektin?"(Emin olun duyarsınız bunu) Ulan mal, zaten giremeyeceğimi bilsem askere filan giderim herhalde. Şu en boktan zamanınızda sizi anlayan insanları ömür boyu bırakmayın derim. Hele ki özellikle atanamayanları. Bir gözünüz dışarda onlar için 2. fırsatları kollayın. Benim hayalim, birkaç sene para biriktirip kendi işimi kurmak. En azından hem 1-2 kişiye iş verir vicdanımı rahatlatırım diyorum, hem tek memur maaşına bakmam. Yoksa emeğimle girip, kazanmama rağmen cidden o maaşı bile olduğu gibi haybeye harcamak içimden gelmiyor
-
Şu forum da olmasa aklımı yitiricem sanırım çünkü bizi bizden başka kimse anlamıyor.. Hâlâ açıklanmadı diye dert yandığımda etrafımdaki "olumlu olsun da yeter ki bekletsinler" diyen insan profilinden gına geldi...
-
Dün bir arkadaşım kurumdan birileriyle mac yapmışlar halı sahada ay sonunda açıklanabilir diye söylemişler
-
Herkese selam. 8.promosyon denetmen yardımcısı olarak göreve başladım. Keşke duyum alabilecek bir pozisyonda olsam da sizi sürekli bilgilendirebilsem. Benzer süreci hepimiz yaşadık, gerçekten çok zor ders çalışmaya bile adapte olamadığınızı biliyorum. 110 günü aşmış.
9.promosyon eğitim tarihleri belli oldu. Ekim ayı içinde eğitimleriniz yapılacak. 6.promosyon 2 ay Ankara'da, 7.promosyon 3 hafta Antalya'da eğitim gördü. Mülakat sonuçlarının belli olması ve göreve başlama arasında da yaklaşık 3-4 ay olacak. Yani bugün açıklansa göreve başlamanız nisan ayı sonunu bulacaktır. 6 ay refakati hesaplarsak 10.aya denk geliyor. Sürecin sonuna geldiğini düşünüyorum.
Hepiniz buradan güzel haberler almayacaksınız biliyorum, umarım emek verip sabırla bekleyen arkadaşlar bu kurum olmazsa da bir başka kuruma kısa sürede atanır.
Mülakat sonrası süreçle ilgili bir kaç arkadaş yazmış onu da burdan belirteyim;
Öncelikle istatistik ve İİBF olarak başarılı sıralamanız farklı değerlendiriliyor. Mülakat sonuçlarının açıklanmasının ardından yaklaşık 3 hafta sonra istatistik ve İİBF için alım yapılacak illerin sayıları belirleniyor. Ardından 20 tercih yapıyorsunuz. Tercih yaparken dikkatli olun. Açıkta kalma ihtimaliniz de var. Kurum bunun önüne geçmek için öğretmenlikte olduğu gibi "Yaptığım tercihlerde herhangi bir ile yerleştirilemezsem kurumun belirleyeceği ile gönderilmeyi kabul ediyorum." seçeneği sunuyor. 300 İİBF alımında 280'lerdeki bir arkadaşa İstanbul gelmişti.Sorunuz olursa çekinmeden yazabilirsiniz. Mutlu olun, sabırlı olun, Allah'a emanet olun
-
@mağdurum benimde puanım yetiyor lakin bilmiyorum doğru düzgün hazırlanmadım başkasının hakkini da gasp etmek istemiyorum başvurmucam büyük ihtimalle bilemiyorum
-
@izmir şubattan önce aciklanir yani ?
-
@mağdurum en azından ocak sonuna kadar bekleyeceğim. hak yemeyelim boşuna.
-
Arkadaşlar nerdyse ocağı da bitirmek üzereyiz. 10 şubatta btk sınavı var ve bu sınava girenlerin çoğu da sgk sonucunu bekliyor diye tahmin ediyorum. 10 şubata kadar da açıklanmazsa artık iş çığırında çıkar. Gidelim sınav çıkışı 360 kişi aktif eylem yapalım. Kendimizi yakalım, açlık grevi yapalım bu iş böyle olmayacak
-
@halilhy hocam valla gördüğüm en ilginç duyum alma yolu oldu bu Allah razı olsun bilgilendirdiğin için
-
Ben de basvurmayacagim. calismayacagim sinav icin bosuna yer isgal etmemin anlami yok guy u bekliyorum sgk acıklanana kadar heralde gelir
-
Son günlere kadar ben de açıklanmasını bekleyeceğim olmazsa mecburen başvururum hocam
-
29 Ocak - Teftiş başvuruları başlıyor
28 Ocak - Yeni yayınlanan yönetmelikten sonra dolan 1 Aylık süre
27 Ocak - Cumartesi
24-25-26 - Yani her yol bu 3 güne çıkıyor . -
@izmir Hocam eğitim Kasımda başlayacak. Eğer ki 6 ay önce ortalama bir başlangıç öngörürsek. Bu Mayıs ayına tekabül eder. 1.5-2 ay evrak işlemleri sürer(Güvenlik soruşturması-tebligat) o da Mart'a tekabül ediyor. Kurum zaten sonuç açıklamayı geciktirdiği için illerin listesini çoktan belirlemiştir. Mart ayına kadar azami sınır var. Zaten Ocağı bitirdik sayılır. Ben 1 ay gibi bir süre daha olduğunu düşünüyorum. Yaklaşık Kasım ayından beri 1 ay kaldı dedim.
-
@timbergen Hocam Bakanlıkta şu anda yönetmelikle ilgili bir telaş yok. O yüzden 3 günden çok ümitli olmamakta fayda var
-
@baumol duyumunuzun kaynağını söyler mısınız
-
@baumol, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@timbergen Hocam Bakanlıkta şu anda yönetmelikle ilgili bir telaş yok. O yüzden 3 günden çok ümitli olmamakta fayda var
Hocam açıkcası , kendimce tüm göstergelerin işaret ettiğine inandığım şu 3 günlük süreden ümitli olmazsam , hiç bir günden ümitli olmam . Açıklanır , açıklanmaz bilmiyorum fakat ben en çok bu günlerden beklenti içindeyim ( Tamamen şahsi olarak )
-
@krtalprn Hocam isim vermem doğru değil. Pareto bişey yazınca isim istiyor musunuz ? Ben duyduğumu söyledim. Rahatsızlık oluşursa bir daha yazmam.
-
@timbergen yakında çarşı karışır