9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@staticman sessiz kalmayalım lütfen herkes eteğindeki taşları döksün duyumu olan söylesin iyi veya kötü
-
@kullanici bizim konuyla bilgisi /ilgisi var mi ki beyfendiyi pek bihaber gibi hissettim
-
@b-ays Ben söylemem sen anla
-
Yapma bunu başkanım:)
-
@staticman son cümlelerinde Galatasarayımızın yeni seçilen başkanı Mustafa Cengiz gibi konuştun hocam ama net olarak her şeyi söylüyor sizde bildiklerinizi söyleyin lütfen
-
Üstad geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin @paretowilfredo
-
@denetcii Rutinine döndü, rtlete kaldığı yerden devam
-
Üstad geçmiş olsun @paretowilfredo
-
@pareto_wilfredo gecmis olsun tez vakitte sifalar. Tüm bekleyenlere..
-
Üstadım geçmiş olsun @paretowilfredo
-
Uyumayan varsa bakan hn instaya yeni foto atmis altina yazalim bence dolmadan
-
Bizim buralarda müfettişlik sonucu bekleyen arkadaşlar vardı merak ettim nedir durum ? Bu gece kimler rahat bir uyku çekiyor ya da çekecek:))
-
@sipsilimarpuc, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
dostum istatistikçiler üzerinden yersiz bir tartışma dönüyor. sizi anlıyorum ucu ucuna kaçırmışsınız ama burada kızmanız gereken göç il göç sgk uzman yrd ve müfettiş yrd alımlarını açıklamayan kurumlar olmalı. bu alımlar açıklansaydı puan 81e sarkacaktı çok rahat
evet hocam cok haklıısnız bu durumda
-
Başkan 8.promosyon için de 24 Mart’ta az kaldı sabredin yazmıştı 6 Haziran’da açıklanmıştır. İnşallah o kadar sürmez
-
@mustafakeser Haydi Abbas vakit tamam. Ocak sonu diyordun işte oldu Ocak sonu
-
@slutskyy illa çilingir sofrası kurduracaklar yani
-
@staticman Hocam hala pozitif olmaya devam mı gerçekten ? Tamam negatif olmayın ama pozitif olunacak bir şey kesinlikle yok. MSB de bilmiyor tarihi diyorsunuz ? Bahsettiğimiz Başkanın başında olduğu kurum çok önemli bir kurum Ve kendisi çok tecrübeli bir yönetici. Adim gibi eminim şimdiki hal Ve vaziyetten aşağı yukarı ne zaman sonuçlanacağını öngörüyordur. Tıpkı Bakanlık veya kurumdaki üst düzey yönetici ve uzmanların bildiği gibi. Benim Ya da arkadaşların uzun vadeli tarihler için kurduğu cümlelere itimat edip etmemek tamamen sizin takdiriniz buna hiçbir lafım yok ama gerçekten sabır eşiği çoktan geçildi. Mart ayında görüşürüz Hocam. Sağlıcakla kalın.
-
@mustafakeser Ah ulan ahhh
-
Mülakata sonucu beklemiyorum mülakata da girmedim ama rüyamda sizlerin sonuçlar açıklanmıştı arkadaşlar inşallah çünkü mübarek gün açıklanır artık
-
@duryy, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Mülakata sonucu beklemiyorum mülakata da girmedim ama rüyamda sizlerin sonuçlar açıklanmıştı arkadaşlar inşallah șu mübarek gün açıklanır artık
çünkü