9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar guy ilanı geldikten sonra daha bir heyecan daha bir kıpırdama beklerken tam aksine sayfamızda bir ölüm sessizliği hakim. .. nedir ne oldu ? Neden bu umutsuz hava? bu guy ilanını İİBF nin yıllardır hiç görmediğimiz gayreti getirdi biliyoruz bunu değil mi? Biz İİBF büyük bir aileyiz biraz daha dayanışma ve gayretle 9.promosyon sgk ilanı için birşeyler yapabiliriz. . Eyy İİBF titre ve kendine dön!
-
8.promosyon açıklanması ve 9.promosyon sgk 500 kişi ilanı için twitt lere devam yılmak yok. ..
-
Hadi arkadaşlar
-
@siyahbeyaz Hocam 8.Promosyona giren herkes kazanacağını düşünüyor bence ondan böyle bir sessizlik var. Diğer arkadaşlar da GUY geldi daha ne istiyorsunuz diye bakıyor olaya bence. 8.Promosyonu virgüllerle kaçıran arkadaşlar da puanlarının 2.5 ay sonra sıfırlanacağının farkında değil ya da yine aynı puanı alacaklarını düşünüyorlar gibi. Etkinlik yapıyoruz tweet atanlar hep benzer kişiler böyle gitmez bu iş
-
@wesley10 haklısınız hocam birileri birşey yapmalı artık hiç birşey garanti değil kesin olan tek şey elimizdeki puanlar ve onlar uçup gitmek üzere daha aktif olmalıyız
-
@siyahbeyaz GUY geldi ya herkes kazanacak hocam, kafa o kafa olduğu sürece gitmez bu iş. Alternatif yaratmayı düşünmüyor kimse. 8.Promosyon da bekler durur açıklansın diye. Geçen sene Haziran'da ilana çıkıldı ama herkes unuttu herhalde. Organize olup büyük bir etkinlik yapılır haftaya kadar herkese duyurulsun
-
@wesley10 hocam haftaya ki etkinliğe guy sayfasındaki arkadaşlarıma katariz.Durumun ciddiyetini anlamamız lazim.Ayrıca 8.promosyon sayfasındaki arkadaslarida uyaralım.
-
Durum güzelce anlatılmalı haftaya kadar, her platformda organize olalım. Yoksa etkinliğin bu kadar az kişiyle bir anlamı yok.
-
@ErtuğrulBey76 hocam ben de daha cok guy sayfasinda takılıyorum ama twitte atıyorum sürekli guy bekleyenlere suc bulmayın yanılırsınız bu genel iibf hali
-
9.promosyon ilanı 8.promosyon açıklanması için Yarın daha güçlü #sgkbaşkanınasesleniyorum
-
Ben hergün atmaya çalışıyorum lütfen herkes çabalasın twitterım emremoremremor görebilirsiniz
-
150 bin sınava giren var 50bini çıkarttınız 100 bin bunların 20bini herhangi bir kurum için umutlu olan kitle 20bin de aile eş dost arkadaş baştaki 20 ile bu 20 yi topladınız 40bin yapaaaaarrr. ..
-
@siyahbeyaz akıllı telefon kullanmayanı+interneti olmayanlar+ twitter kullanmayanı... çıkarırsak benim sülalede bi ben kalıyorum
-
Haziranda 2016 2017 sinav puanlariyla sgk denetmenligi ilanina cikilacak
-
@piqou kpss den sonra 2017 açıklandığı an 2016 puanı etkisini yitiriyor bir bilgi hatası olmasın teknik olrak 2016 ve 2017 yi beraber kullandıramaz sonuç açıklansa 2016 düşer açıklamadan ilan gelse 2017 puanı olmaz yanlışmıyım
-
@siyahbeyaz Gayet iyi bir tespit
-
14 temmuzda gecerlilik bitiyor denildi. Sonuçlar bir sene gecerli degil mi? Neden haziranda 2017 açıklanınca bizimki bitsin ? Boyle bir aciklama var mi yoksa dusunce olarak mi soyleniyor ?
-
Evet haziranda sonmus puanlar @siyahbeyaz ben gerekli magduriyeti ilettim ve o cevap söylendi bana etkinlik yapilip bu dile getirilmeli
-
@piqou diğer sınav açıklandığı gün bizim puan mortingen hocam 14 haziran yani ...
-
O zaman 14 hazirandan önce sgk ilana cikcak cnku direk baskan söyledi haziran diye @siyahbeyaz