9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@paretowilfredo hocam Teşekkürler ortak bir metin ve ortak bir çaba netice verecektir diye düsünüyorum birde site sorumluları olarak ortak bir çaba için ön ayak olursanız ( etkinlik farkındalık başlık vs gibi) mesela sizin şahsınizın guy sayfasında yazacağı arkadaşlar sgk ilanı için birbirimize destek olalım mealindeki bir yazı çok çok etkili olacaktır diye düşünüyorum hassasiyet gösterdiğiniz için ayrıca müteşekkirim. .
-
Başkanın e mailini yazabilir misiniz arkadaşlar
-
Sayın Müezzinoğlu Mülakat sonuçlarını bu hafta açıklayacağız dedi. Sgk 9. promosyonun alımlarını hızlandırır mı bu süreç yoksa sadece uzmanlık mülakatları mı açıklanır?
-
@totti hocam 8. promosyonda kazananların açıklanması gerekiyor, il tercihleri de aradan çıktıktan sonra ilan geliyor. İlan şimdi gelmiş olsa zaten bütün 8. promosyonda sınava katılanlar buna da katılacaktır. Bu nedenle puanlarda düşme olmayacaktır, bu nedenle bir önceki sınavın sonuçlanması şart. Müezzinoğlu'nun açıklamasını yaptığı uzmanlık sınavları
-
@Antimülakat ben sayın bakanın açıklamalarından sgk denetmenlik 8.pro açıklanacak zannettiğim için 9.promosyon beklentisine girmiştim haklısın hocam
-
Hocam ben kesinlikle süreci hızlandırıcağını düşünüyorum sgk uzmanlık açıklaması 8.promosyonunda kısa sürede açıklanma ihtimali var demektir iki süreç bence birbirinden bağımsız düşünülemez tüm bunların ışığında 9.promosyon sgk ilanı için bir müjde uzak değildir diye düşünüyorum etkinliklerimize devam etmeliyiz...
-
Arkadaşlar tweetlere her gün devam. Uzmanlıkların acıklanacağı haberi 8. Promosyonunda habercisidir.
-
@iibfci22 valla hocam ben atıyorum hatta sgk denetmenler derneğine bile attım o kadar atmışım ki ensonhaber. com beni takip etmeye başladı
-
@joeblack16 hakkaten e mail i olsa iyi olur. Fakat kullandığı bi e maili olsun
-
@Antimülakat hocam bu sitede ki slidere noldu yaw ne güzeldi o işe yarıyordu
-
@Fişek-MORGEN Helal olsun kardeşim:) benim de elim ağrıdı yazmaktan ama mücadeleye devam yılmak yok. İnşallah 500 ü en geç mayısta alıcaz. Başkan yardımcılarınıda unutmayalım bu arada.
-
@Fişek-MORGEN androidden gelen arkadaşlar bir sorundan bahsetti, onu çözebilmek için kısa süreliğine kalktı
-
@optimus 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı içinde söyledi:
Arkadaşlar Başkanın yanında başkan yardımcılarına da tweet atalım. Cevdet Ceylan twıtter adresi : @ccey58
Diğer Başkan yardımcımız Orhan Koç twıtter : @drorhankoc .. hem Başkan hem yardımcılara tweet atarsak daha dikkat çekmiş olur taleplerimiz daha çok kişiye ulaşır.. -
Twitter dan msjlar a devam saat 18 .00 de hergün toplu olarak başkan ve yardımcılarına ve ilgili kim varsa yoğun olarak twitt atıyoruz arkadaşlarımıza da haber veriyoruz yarım saat var inş. 9.promosyon müjdesini alacağız
-
Keşke guy sayfasından beklediğimiz destek gelse ...
-
@siyahbeyaz hocam şu an saat 16.27 onu bi ayarla:)
-
@iibfci22 ya hocam sehven hatalı oldu farkettim siz yazınca biz yinede eski saatlede yeni saatlede 18.00 de twitt atalım
-
@siyahbeyaz aynen 18.00 da yogun bi sekilde tweetlere devam:)
-
Hocam başlık nedir 18.00 için İlan edelim herkese
-
Başlık nedir arkadaslar