9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar Başkanın yanında başkan yardımcılarına da tweet atalım. Cevdet Ceylan twıtter adresi : @ccey58
Diğer Başkan yardımcımız Orhan Koç twıtter : @drorhankoc .. hem Başkan hem yardımcılara tweet atarsak daha dikkat çekmiş olur taleplerimiz daha çok kişiye ulaşır.. -
Evet arkadaşlar Başkan yardımcılarınada yoğun bir şekilde tweet atıyoruz özellikle Cevdet ceylan beye.
-
Valla hocam hiç.bir sosyal medya hesabım yok hiç de olmadı ama tanıdığım tüm insanlara sürekli twitt artırıyorum biraz daha gayret edersek yaparız biz bu işi
-
@siyahbeyaz hocam iyi yapıyorsun mücadeleye devam ama sende fake bir hesap acıp hatta iki tweetlere başlamalısın. Başkan ve yardımcılarına yoğunlaşıyoruz.
-
@iibfci22 aman hocam sosyal medya mı asla ve kat'a!
-
@siyahbeyaz tamam hocam sende akrabalarına ve tanıdıklarına tweet attırarak destek olmaya devam et o zaman.
-
Eyvallah hocam 3 gündür bıktırdım hepsini zaten inş. Bir faydası olur
-
Aldığımız duyuma göre sgk uzmanlık listesi değişiklikler ile birlikte bakanın önüne gelmiş. Değişiklikler olduğunu söyleyelim. Darısı denetmenlige.
-
@Antimülakat hocam sanırım bu durumda yapılan mülakatlar ın açıklanması ve 9.promosyon ilanı için bir umut demek doğru mudur ?
-
@siyahbeyaz hocam açıklanan her sınav bir adım daha yaklaştırır 9. Promosyona ama kpss sonrası olacak gibi görünüyor.
-
@Antimülakat eyvallah hocam mülakat vs kpss sonrasına kalsada ilan sınavdan önce gelir diye temenni ediyorum inş. Bakalım
-
@siyahbeyaz artık twitter kullanma vakti geldi bende bugün fake bir hesap açtım destek olmak için lütfen sende aç.
yandex mail ine kayıt ol hem kolay hemde tel. veya başka e posta doğrulaması istemiyor. -
Arkadaşlar tweetlere devam gümbür gümbür geliyoruz. Arkadaşlarımızdan da yardım istemeyi unutmayalım.
-
@Fişek-MORGEN hocam bir arkadaşımın hesabının şifresini falan aldım sadece başkana vs twitt atmak için keske site yönetimi 9.promosyon ile ilgi bir haber veya teşvik edici bir yazı yazsa da diğer arkadaşlar da destek verse
-
@siyahbeyaz Merhaba hocam, yöneticiler ile istişare edip gereğini yapacağız.
-
@iibfci22 @siyahbeyaz
bi etkinlik yok mu -
@Phoenix Bi el atın hocam destek için güzel olur.
-
@Fişek-MORGEN hocam her gün bireysel en az 3 tweet ve 18.00 - 20.00 arası toplu tweet etkinliği var.
-
Derdimizi anlatan bir mail mi atsak? 10 kişi bile atsak olur yani.en azından güzelce derdimizi anlatırız.
-
Dostlar selamın aleyküm. Sayın başkan hassasiyetleri olan birisi. Görmezden gelmeyeceği şöyle bir yazı ile şansınızı deneyebilirsiniz.
Sayın Başkanım;
Bildiğiniz üzere 2016 yılında KPSS puan geçerliliği bir seneye düşürüldü. Bu süreçte meydana gelen 15 Temmuz darbe girişimi neticesinde kurumlarımızda ciddi bir fetö temizleme operasyonu başlatıldı. Bu temizlik sürerken haliyle alımlar da ciddi şekilde sekteye uğramıştır. KPSS puan geçerliliklerimizin son demlerine geldiği bu günlerde; geçtiğimiz 7.promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcıları'nın alım şeklinde 2015 puanlılara sağlanan imkanın bir benzerinin bize de sağlanmasını ve emeğimizin ziyan olmamasını talep ediyoruz. 1 sene emek vererek almış olduğumuz puanlarımız hiçbir işe yaramadan yeni bir sınava girmek zorunda kalacağız ve bizler de en az 2017 KPSS'ye girecek arkadaşlar kadar bu mesleği layıkıyla icra edebilecek adaylarız. Yine hassasiyet göstermenizi temenni ediyoruz.
Bunu bir fotoğraf haline getirerek twitter üzerinden kendisine yollayabilirsiniz.