9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Belli bir saatte topluca yapalım bu etkinliği birileri öncülük yapsın
-
500 çok uçuk bir rakam değil dostlar. Çünkü gerçekten denetmenlere ihtiyaç var kurumda. Çok küçük görünen illerde bile iş havuzlarında umulduğundan daha fazla iş var. Genç denetmenler gelsin işleri yapsın diye bekliyor
Gazanız mübarek ola
-
Biz 500 isteyelim 400 verilsin ama yeter ki isteyelim artık hareket zamanı
-
Her gün saat 18.00- 20.00 arası öneri getirdim. Diger bi arkadaş 18.00- 21.00 arası dedi yani herkes saat 18.00 dan sonra 1 kisi en az 3 tweet atsın baskan beye. Bizlerden başka bir kisi 3 arkadasını daha tweet atmasını sağlasa destek için süper olur. Arkadaşlarıma söylüyorum ,sizde harekete geçin arkadaşlar artık gün bizim günümüz cok sustuk.
-
@paretowilfredo 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı içinde söyledi:
500 çok uçuk bir rakam değil dostlar. Çünkü gerçekten denetmenlere ihtiyaç var kurumda. Çok küçük görünen illerde bile iş havuzlarında umulduğundan daha fazla iş var. Genç denetmenler gelsin işleri yapsın diye bekliyor
Gazanız mübarek ola
Baskan valla kpss oncesi versinler 2016 puanla da nasil olsa cok alinacak mulakatlsri kpss sonrasi olsun ama kpss oncesi ilan verilsin yeterki
-
@buggs-bunny 2015 için yapıldı Sn. Başkan'a anımsatın bu örneği
-
@paretowilfredo peki sonuc alindi mi bundan ayrica kurumdaki mailine atsak sonuc dogurur mu twitterdan ben yazdim ama gormemis olabilir mi
-
@buggs-bunny Mailine bakıyor gece 12'de her gün ancak yüzlerce mail kurum başkanı nihayetinde. Belki ciddi bir organizasyon olursa ilgisini celbedebilir.
-
O zaman sayin bakan mehmet muezzinogluna ve sayin baskan mehmet selim bagliya mail twit vs atalim
-
@paretowilfredo
O zaman sayin bakan mehmet muezzinogluna ve sayin baskan mehmet selim bagliya mail twit vs atalim -
@paretowilfredo 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı içinde söyledi:
@buggs-bunny Mailine bakıyor gece 12'de her gün ancak yüzlerce mail kurum başkanı nihayetinde. Belki ciddi bir organizasyon olursa ilgisini celbedebilir.
Baaskan bizlere bir on ayak olsan da etkinlik yapsak olmaz mi
-
Evet arkadaşlar ne durumdayız başkan birazdan maillerine twitt lerine falan bakmaya başlar pareto hocamın dediği gibi...9.promosyon sgk denetmen yardımcısı 500 kişi ilanı varsa bilinen bir takım adresler burdan paylaşalım yüklenirsek dikkat çekebiliriz ...
-
@siyahbeyaz mail adresi olarak hangisine atacaviz
Twitter disinda mail.adresi varmi -
@buggs-bunny 8.promosyon da paylaşılmıştı sanırım bende o yüzden sordum bilen varsa yazabilir mi diye yada kurumun sitesinde sanırım bir adres vardır hocam bakayım bi
-
@siyahbeyaz valla bakarsan cok iyi olur baskan
-
@buggs-bunny hocam bulamadım şahsi bilgileri oldukça sınırlı sanırım bu durumda twitter daha mantıklı
-
Twitter a yoğunlasalım arkadaşlar her gün twet atıp dile getirelim. Bıkmadan her gün 3 tweet atalım. Insallah 500 denetmen yardımcısı ilanını cıkaracagız umudunuzu koruyun ve hep beraber mucadele edelim.
-
Mucadeleye devam arkafaslar o zaman insallah 500 sgk denetmen yrd ilanina cikilir yilmak yok ayrica bu mucaddleyi cesitli forumlara yayalim cimer bimere bildirelim arti diger forumlarasa yayalim
-
Arkadaşlar seçim çalışması vs için siyasilerden herhangi bir organizede denk gelen arkadaşımız olursa talebimizi dile getirsin 9.promosyon sgk denetmen yardımcısı 500 kişi ilanı bekliyoruz
-
@paretowilfredo kardesim destek bekliyoruz arti.sgk yi arayip soyleyebilirz arti sgk insan kaynaklari daire baskani mail adresi var sitede atabilirz taleplerimizi