9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Katılıyorum hocam varsa bir organizasyon ne gerekiyorsa yapalım 400 İİBF 9.promosyon ilanı için Referandumdan önce ilanı bekliyoruz inş.
-
@Aristo76 hocam böyle bi duyum nerden aldınız 1000 den fazla daha once duymamıştım ben
-
@Nolmuyor hocam bunun için bütçe ayrıldığını biliyorum ve ayrıca kurumda eksik var...
-
@Nolmuyor bi denetmen arkadaş eksikleri söylemişti.
-
Arkadaşlar bu ilana başvurmak için yeni puan sisteminde hangi dersleri yapmak lazım ?? Çeko var başka
-
@adem-simit yanlış hatırlamıyorsam çekonun %25 etkili olduğu puan türü
-
http://www.gib.gov.tr/sites/default/files/fileadmin/beyannamerehberi/2015kayitdisi.pdf
sayfa 12 madde 50 ye göre 2017 aralık ayına kadar denetmen sayısı 5000 e çıkarılma hedefi konulmuş program 2015 de yayınlanmış. ancak hedeflenen rakamın altında kalınmış gözüküyor. denetmen alımının bütçeyle alakası da yok zaten istenen seviyenin altında alım olmuş ayrıca sgk nın yardımcı alımları bütçe sınırlamasına da tabi değil.
alım olması için 8.promosyon biran önce açıklanmalı uzmanlık gibi o da beklerde kpss öncesi alım olmaz referanduma kadar açıklanması ve akabinde alım yapılması için başkana twiter dan baskı yapılmalı diye düşünüyorum.
-
Evet denetmen sayısında istenilen rakama ulaşılamadığı hepimizin malumu buda 9.promosyon için bir an evvel alım demek aslında 8.promosyon açıklandığı an şahsen referandum öncesi bir müjde bekliyorum tamamen hissiyatımdır duyum vs değildir inş. Diyelim..
-
- Promosyon yeterlilik sınavında kalan istatistik bölümü mezunu yok. Kalan 8-10 kişinin tamamı iibf li.
-
İnş. Bir an evvel 9.promosyon için de yetkili makamlardan bir müjde gelir amin...
-
8.pro mülakatına giren bin civarı iibf li arkadaşların hepsi mülakatı geçiceğini hayal ettikleri ve düşündükleri için twetter da bu yuzden yazanda yok 1 ay olmuş mülakat biteli.
Lakin acı gerçek şu ki bu arkadaşların yuzde60- 70 i mülakatı geçemiyecek ve kpss ye girecek 2016 da aldıkları puanı sadece bir kere kullanmış olucaklar.
Herkes sessiz ben bu sessizlikte kpss oncesi alım olacağını sanmıyorum. -
@aslan1453 katılıyorum kardeşim yeni bi alım için sgk başkanını sıkıştırmamız lazım.
-
Yoğun bir şekilde tweet atmalıyız başkana her gün. Referandum öncesi iibfliler 500 kişilik denetmen yardımcısı alımı bekliyor gibi. Ben atıyorum arada, herkesin elini taşın altına koyması lazım arkadaşlar.
-
Arkadaşlar bir ortak twitter başlığı oluşturalım 9.promosyon sgk iÇin artık zaman kaybetmeyelim...
-
Hadi arkadaşlar 9. Promosyon için çalışıyoruz.
-
"Referandum öncesi iibf ye 500 kişilik alım müjdesi" başlığıyla tweet atalım başkana arkadaşlar, inanalım hep beraber mücadele edelim ögretmenlerin bir günde neler değiştirdiğini hep beraber gördük. Herkes bu yolda kim varsa bizim gibi desteğe cağırsın lütfen gün birlik olma günü.
-
@iibfci22 referandum öncesi İİBF ye 500 kişilik denetmen yard. alım müjdesi yazarsak daha iyi olur sanki
-
@aslan1453 aynen hocam öyle de olur.
-
Evet arkadaşlar malumunuz guy için bakan dan müjde geldi bizde 9.promosyon sgk alımı için bastırmalıyız başkana bakana vs kim varsa referandum öncesi 400 İİBF alımı bekliyoruz. ..
-
@siyahbeyaz hocam 500 yapalım biz onu geçmişte nasıl 200 veya 150 alım 400 e cıktıysa 400 de 500 e cıkar. 500 dilden düsürmeyelim ki 77 puanın filan görme ihtimali olsun mülakatı böylece geniş bi çevreden destek görürüz. Tweet atalım başkan beye haydi arkadaşlar.