9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
İnşallah kardeşim umutla beklicez bakalım
-
@siyahbeyaz aynen hayırlısı elbet bi hayir vardir
-
Sevgili @paretowilfredo tüm bu uğraşlarınız, insanları ayakta tutma çabalarınız için size minnettarım.Bende 0,3 ile kaçırdım.Bu olmayan 8. ilan,noktalarla kaçan,mülakattan giden derken düştüğüm ümitsizliğin içinde yazdıklarınızı okuyorum,kalk ayağa diyorum kendime.Guy için çok fazla soru geliyor,çok bunaltıyorlar sizi,sabrınız,buralardan gitmeyişiniz için teşekkür ederim.Sağlıcakla kalınız
-
@edgeworth Estağfurullah kardeşim. Yolumuz güzel oldukça Hak sabır da güç de dirayet de veriyor. İnşallah bu kez nasip olur ve siz de gönlünüzce bir adım atarsınız. Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.
-
Arkadaşlar Şubat sonu gibi 8. Mulakatlarin sona erdiğini varsayarsak Mart başı Mart ortası gibi 400 İİBF 9.promosyon ilanı için ümitvar olabilir miyiz ne dersiniz ?
-
@siyahbeyaz İmkansız görünüyor.. Bir tahminde bulunacak olursak eğer, geçmiş ilanlar arasındaki süreye bakarsak 6 ayda bir ilan geldiğini görüyoruz.. Bu da demek oluyor ki mayıs-haziran ayları makul görünüyor
-
@joeblack16 kpss sonucları acıklanmadan ilana basvuru süresinin bitme ihtimali var mı hocam ?
-
@ncbb Yüksek ihtimalle 2016 kpss puanlarıyla alım yapılacaktır.
-
@joeblack16 hocam yanlış hatirlamiyorsam 7.promosyon 8.promosyon arasında o kadar fark yoktu hatta mülakatlar beli olunca sgk başkanı üzülmeyin en kisa zamanda tekrar ilana cikicaz demişti ve 2 ay içinde ilan geldi ben şahsen kpss öncesi bir alımı daha yüksek ihtimalli görüyorum bunun da Mart ortası en geç nisan başı olacağını düşünüyorum istenirse olur 8. Mulakatlar sonuçları açıklandığı anda pres başlamalı
-
@siyahbeyaz 7. Promosyon İlan Tarihi: 3 Haziran 2016
8.Promosyon İlan Tarihi: 23 Aralık 2016 -
@joeblack16 evet ilan tarihlerini baz alırsak 6 ay yani Mayıs başı yapar yani yine kpss öncesine denk gelir alım. . Ama benim asıl demek istediğim mülakatlar belli olunca yeni ilan en kisa zamanda gelebilir çalışmalar hızlı olursa tabi yani en erken Mart ortası en gece Mayıs ortasi kabaca tahminen tabi..
-
Ben istatiskçi alınmasına karşıyım kaliteyi düşürüyorlar, 1 istatistikçi bile alınmamalı kuruma, bu yanlıştan dönülmeli artık..
-
@prst sen kimsin istatistikçileri küçümsüyorsun bu kafayla daha çok ilan beklersin. Bi bitmediniz gitti.
-
@prst sen kaliteyi çok artırırsın bu zihnıyetınle zaten bütün ilanlar prst'ye kaliteli kalifiye eleman her işi çözer kaliteyi artırır bütün devlet kurumlarına duyurulur
-
@paretowilfredo hocam önce bizi bi atasınlar ya tabiki alım olsun 500 600 alım olsun ama aldığı adamıda unutmasın kurum ya 7.pro olarak güv sor bitirilememesi durumunu haberleştirniz lütfen rica ediyoruz (özellikle İstNBULDa büyük sıkıntılar yaşanıyor)
-
son zamanlarda duyduğum en iyi haber bu sanırım.umarım kpss öncesi alım olur benim için köprüden önce son çıkış
-
@lebowski haber ne kardeşim?
-
Başkan dese twitter dan kpss öncesi bi alım daha yaoacaz.. ne iyi olur moral açısından tam bi zamanlar
-
Arkadaşlar 8.promosyon açıklanması yaklaştı artık burayı hareketlendirelim referandum öncesi 9.promosyon inş. Gelir dileklerimizle ...
-
Arkadaşlar sgk konusunda sesimizi duyuralım.twetterda Mehmet beyi alım için sikistirmamiz lazım normalde 2017 yılı içinde binden fazla denetmen alınma hedefi var.