9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@wesley10 kardesim o gune gelinince bu konuda sorusturma yapacagim. Simdi erken oldugu icin karar alindigini da sanmiyorum. Dedigin dogru ama dogru olan ceko agirlikli puan olmasi..mulakatlar da buna gore bir evrilme yasayacaktir kanaatimce.
-
@paretowilfredo niye ısrarla aynısı yazılıyor kimse istatistik ci kadrosundan rahatsız değil sadece bizi de biri anlasın istiyoruz empatiyi hep bizden beklemeyin virgullerle kaçırmışim adam gülücükler saçıyor etrafa cenazede oynar gibi mevzu yani şu dakika söylenmeyecek sözler söylenince zaten yıkılan insanlar tepki veriyor doğal bu ...
-
@siyahbeyaz guzel kardesim tavsiyem her iki kanada da. Bence herkes payina duseni alacaktir. Bu sitenin forumun mesrebi budur.
-
@paretowilfredo 1 ay içinde belli olursa iyi olur biz de çekoyu da asıl alanlarımızın da üstünde gibi görürüz %40 çok büyük etki çünkü hak verirsiniz ki. Ayrıca alım garantisi de var.
-
@paretowilfredo eyvallah kardeşim haklısın senden de Allah razı olsun bütün uğraşlarin için. İnşallah bu ilan kpssden önce gelir de ucucuna bile denemeyecek kadar az farkla kaçıranlara bi umut olur..
-
@arsenlupen saldırmak lafını şahsına iade ediyorum! Edebi ni takın can sıkma !
-
@atiba 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı içinde söyledi:
@paretowilfredo eyvallah kardeşim haklısın senden de Allah razı olsun bütün uğraşlarin için. İnşallah bu ilan kpssden önce gelir de ucucuna bile denemeyecek kadar az farkla kaçıranlara bi umut olur..
Bu 8. Promosyon sürecini en başından beri takip ettiğini ve kusurlerle kaçırdığını üzülerek gördüm. RABBİM İNŞALLAH KPSS 2017 öncesi bir alım daha nasip eder de gönül rahatlığıyla girersin.
Temiz biri olduğun yorumlarindan belli.
Süreç maalesef yıpratıcı ama sabır acı meyvesi tatlıdır İNŞALLAH. -
@FameFabre Allah razı olsun kardeşim Hepberaber inşallah en güzel yerlere hayırlısıyla geliriz. Birbirmize elimizden geldiğince destek oluyoruz olacağız da Allah sizin yardımcınız olsun inşallah emeklerinizin karşıligini alırsınız. Ben bu seferlik ucu ucuna aranizda olamayacağım ama sizden sonra biz gireriz umudumuzu kaybetmemek bize yakışmaz
Hicr suresi 55 ayet sesleniyor bize "sakın ümidini kesenlerden olma " bizde olmayacağız -
@paretowilfredo inşallah dediğiniz gibi olur. Bende ucundan kaçıranlardanım. İlanlar artık gelmeli.
-
Hocam kpss öncesi bir alımda 79.2'ye düşme ihtimali varmı? @paretowilfredo
-
@paretowilfredo 82.05 1935.sıra ile kaçırdım kaçıracağımı biliyordum. 190 kişilik alımda 760 kişi alınacakken 1350lerde kapattı. 1200 kişide de 1800lerde kapatır diyorduk. 82.19 ile 1864te kapattı. İnşallah bir alım daha olur.
-
bende 79.9 ile bekliyorum. bakalım nasip
-
@WilliamNiskanen Bakalım kardeşim dediğim gibi size aktardıklarım en yetkili ağızdan çıkanlar. İnşallah bir aksilik olmaması durumunda gelecektir.
-
@alanyetersiz2 Geçmiş olsun kardeşim gerçekten kötü kaçmış. İnşallah sonrakilerde mülakatta görürüz seni de
-
@balamirkagan Sayıları görmeden net bir şey demek doğru olmaz kardeşim ama sınırdan yakınlardan kaçıranların şansının yüksek olacağı eşdeğer bir alımda muhakkak.
-
@paretowilfredo üstad herhangi bi alım duyumu var mı bi bilginiz var mi bu konu hakkında
-
@WilliamNiskanen Kardeşim bu alım belli aşamaya gelmeden netleşmez. Ama netleşirse duyarız
-
@WilliamNiskanen yok be yavrum
-
Vmy olan bir arkadaşım 650 kişilik vmy alımının imzaya baktığını söylüyor bu ilan hakkında bir biliginiz varmı? @paretowilfredo
-
@balamirkagan kardeşim o resmi gazete hareketliliği üzerine ben de sorum. Kısa vadede zor diyorlar. Daha evvel konuştuğum bi yetkili de, 2 aylık periyottan sonra düşünüyoruz demişti. Kpss öncesi gelecek muhtemel ama kısa vadede değil.