9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar iyi çalışmalar inş. Bi müjde gelecektir umuduyla bekliyoruz
-
Arkadaşlar tweetlere durmadan devam. İnsallah yakın zamanda müjde gelecektir.
-
Arkadaslar sgk baskani dondumu cevap verdi mi peki sizlere
-
Şuanda geri dönüşü sağlayacak yoğunlukta bir girişim olamadı henüz maalesef istenen gayret oluşmadı. ....
-
Arkadaşlarınızdanda destek isteyin arkadaşlar 1 dakikalarını almaz twet atmak, biz her gün en az 3 tweet atıcaz. Mücadeleye devam Bakan beyede tweet atın kurum Başkanından hariç ben atıyorum calışırsak olacak 500 gelecek inşallah.18.00 da topluca atıcaz onuda unutmayalım.
-
Arkadaslar bıreysel bır sonuc cıkacagını dusunmuyorum muhasebecıler onlarca fake hesaptan yuklenıyo guy da yapıldıgı gıbı organize olup twiterda tag satın alınabılır gundeme gırerse cok fazla dıkkat ceker
-
Hem kendi hesabınızdan hem fake hesaplardan yüklenin arkadaşlar. Sonuç alıcaz benim tanıdıgım sadece 50 civarı arkadaş sabah akşam tweet atıyor destek ve mücadeleye devam. Hem tanıdıgım facebookta 3000 e yakın kpss a ögrencisi olan hocalarda kendi sayfasinda destekte.
-
Malesef kpss a öğrencileri ve grup sayfalarında arasında yeterli destek sağlanmıyor tabi bir guy kadar geniş bir kitleye hitap etmiyor olabilir sgk puanı ama yinede daha dayanışmalı olmalıyız diye düşünüyorum bence referandum öncesi bir müjde alabiliriz... 9.promosyon sgk denetmen yardımcısı 500 kişi için desteğe devam
-
8.pro sonuçlarını bekleyen bir arkadaşınız olarak hep destek tam destek.
Biz birlikte varız :lifter: -
Destek...
-
guy için etkinliğin yapıldığı gün hazır herkes toplanmışken söyleyelim,duyuralım.Ortak bir mail yazabilcek durumu güzel izah edebilcek biri varsa yazsın hep bareber mail atalım.çoğunluk olursa dikkat çeker.ayrıca burda ki arkadaşlar bir kaç sahte hesap açsın.çok görünelim.mesela yarın guy etkinliğinden sonra 9,10 gibi destek verecek olanlarla talebimizi dile getirelim.
-
Şuan da sgk iÇin en acil şey bence şu bölük pörçüklüğü toparlamak 8.promosyon 9.promosyon ilanı hazirana kadar 9.promosyon sgk kurumu denetmen lik sayfası vs vs nerdeyse 10 tane sayfa var herkes bir tarafta tek çatı altında birleşelim ortak bir başlık olsun hep bir ağızdan gür bir sesle haykıralım bu iş böyle olmaz...
-
Bu şekilde hem 8.promosyon mülakat sonuçları hemde 9.promosyon ilanı için çok daha etkili oluruz
-
hocam twıtterda saat belirleyelim her gün toplu halde atalım daha dikkat toplamış oluruz yada başka bir önerisi olan varsa onu yapalım.
-
@optimus hocam her gün en az 3 tweet atıcaz ve ayrıca her gün 18.00 dan itibaren topluca tweet etkinligi yapıyoruz. Baslık ise referandum oncesi iibf lilere 500 denetmen yardımcısı alım müjdesi ve gencler Baskanından kpss oncesi 500 denetmen yard alım ilanı bekliyor. Sizde arkadaslariniza tanıdıklarınıza bunu yayın lütfen.
-
@iibfci22 hocam katılım sağlayacağım bilgilendirdiğin için sağol. Başkan'ın mail adresini biliyor muyuz peki onunla ilgilide bir çalışma yapalım.
-
Arkadaşlar merhaba başkanın 5000 denetmen açıklamasından sonra kaç alım oldu.? yani bu promosyonlar ne kadar devam edecek kaç kişi daha alınacak ?
-
@Heisenberg benim duyduğum denetmen yardımcılarından, başkan bunlarla bı konusma yapmıs egıtımde son bir alım yapıcaz demiş ama kpss öncesi veya sonra bilmiyorum onu sadece duyumdur
-
@paretowilfredo merhaba arkadaşım başkanın 5000 alım sözünden sonra ne kadarlık alım oldu? Yani kaç kişi daha ilerleyen dönemlerde alınacak bilgin var mı?
-
Bildiğim kadarıyla denetmen yardımcısı ayrı bir alım prosedürüne bağlı net bir kısıtlama yok , Baskan beyin kararı önemli o yüzden tweetlere devam dalga dalga geliyoruz.