9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Artık bu hafta gelsin müjde inş.
-
8 in sonuçları açıklsnmadan yeni ilan gelirmi? Aslında yeni ilanın başvuru zamanına kadar açıklanırsa yeter ama vakit daraldı??
-
Arkadaşlar ortada birçok kişinin dile getirdiği 9. Promosyon Denetmen Yardımcılığı ilanı geleceği söylemi dolaşıyor. Şunun şurasında 20 Gün kaldı puanlarımızın geçerliliği bitecek, 8. PRO daha açıklanmadı ohoooo demeyin. Geçen yıl Haziran başında, 2016 KPSS yapıldıktan sonra ilana çıkıldı ve 2014-2015 Puanları ile alım yapıldı hatırlarsanız.
Twitterda Başkan'a bu gece bu alımın 2016 Puanları ile yapılması için ve 8. PRO sonuçlanması için 21.30 da yazacağız. Lütfen ama lütfen duyuralım arkadaşlar.
İyi çalışmalar ...
-
KPSS'den önce yani 16 Temmuz'a kadar ilanın gelmesi 78 e kadar düşürürmü ki puanı
-
Sonuçlar 16 Haziranda açıklanıyor. Benim o yüzden umudum kalmadı SGK Denetmenliği ile ilgili. Daha 8. Mülakat sonucunu açıklamaya tenezzül etmeyen SGK yeni alım olayına pek yanaşma taraftarı olmaz kanımca. Umarım ben yanılırım. Yanılmayı da en çok isteyenlerdenim açıkçası.
-
Yazık oldu emeklere ciddi ciddi geleceğini düşünüyordum hafta sonu herkese başarılar...
-
@siyahbeyaz @WilliamNiskanen umutsuz olmayın umutsuzluk iyi bir şey değil emin olun herşey bizim çabamıza bağlı net olarak söylüyorum hatta ben değil bununla ilgili hepimizin çok iyi bildiği ayetlerde var oturduğumuz yerden bekleyerek bir şeyler elde edemeyiz zaten bazen kısmete koşmak gerekir o yüzden az laf çok iş arkadaşlar gelmesini istediğimizi bu akşam gösterelim hatta sadece bizde yetmeyiz çevremizi de toplayalım akşam twitter da etkinlik var twitter ım yok demeyin 2 dk sürmüyo açmak kendi kimliğinizle açmak zorunda değilsiniz ve 5-10 tane twit atmak maksimum 15 dakikanızı alır çok çok önemli katılım gösterelim.
-
Hocam katılım sıkıntı değil hepsine katıldık yine katılırız ama ciddiye alınmıyoruz gibi hatta umurlarında bile değiliz diye düşünmeye başladım bı can sıkıcı olan. ..
-
@siyahbeyaz @WilliamNiskanen Dostlarım Allah var Gam yok! Bu söze inanmak lazım. Sizler en değerli dostlarımızdansiniz. Siz de böyle konusursaniz kapatalım tukkani. Bize umutsuzluk ve yilmak yakışmaz. Mücadeleye devam. Herkes kendi yaptıklarından sorumlu. Biz sözümüzü söyleyelim dr varsın kaale almasın beyefendi. Biz vicdanen rahat oluruz öbür tarafta da iki elimiz yakasında kalır. Kimse bana abi sert tweet atma demesin. Fenerbahce Maci sonrası yaptığı ayıbı dile getireceğim ben. @guyman kardeşim de siz de hep birlikte hareket ettik bundan sonra o ilan gelene kadar 8.promosyon grubu tamamen yaninizdadir ve her daim bu böyle olacak. Burada aile olduk biz kader ortaklığı yaşıyoruz, iyi gün dostu herkes olur, bizler zoru başarıp kötü günde birlikteyiz ve bu birlikteliğı sürdürmeye devam dostlarim.
-
TAG : #SGKdanRicamız
-
Pek kıymetli yol arkadaşlarım verimsiz alımsız bir dönemden sonra yarın taze bir umut olarak karşımızda inş. Hakeden tüm İİBF mezunu Çilekeşler için bundan sonrası daha umut dolu olur . 2017 puanına gerek kalmadan 9.promosyon sgk denetmen yardımcısı 500 kişi İİBF ilanı gelir.. yarın ve pazar günkü sınavda yok sayılmış ötelenmiş hakları yenilmiş umursanmamış herkese yani İİBF lilere Candan başarılar cenab-ı Allah yardımcımız olsun...
-
9.pro iptal mi artık kankalar bu saatten sonra gelmez mi
-
Yarın akşam 9. Promosyon Denetmen Yardımcılığı alımının puanların geçerliliği sona ermeden yapılması için Twitterda yazacağız. Lütfen katılımı yüksek tutalım tüm herkese duyuralım. Saat daha sonra yazacağım
-
@wesley10 2017kpssye girmediniz mi? sınavın 2016 kpss ile olacağına inanmıyorum..
-
@Heisenberg Geçen yıl bizde 2016 ya girmiştik, ama 2015 Puanları ile Haziran başında ilana çıkmıştı
-
arkadaşlar bugün yine konuştuk, umudunuzu sakın kırmayın, bu hafta 8.pro açıklanması ve 2 hafta içinde yeni ilan gelmesi çok büyük ihtimaldir aksilik olmazsa..
-
@wesley10 yalnız şöyle bir durum var; gecen yıl sgk 3 haziranda ilana çıktı son başvuru tarihi de 20 hazirandı.. 2016 kpss de 14 temmuzda açıklandı..ancak bu yıl sınav 16 haziranda açıklanacak.. yönetmeliğe göre son başvuru tarihinden 15 gün önce de ilana çıkılması gerekiyor..yani özetle bu hafta içi ilan gelmezse ki 8. pro açıklanmadan gelmez, sınav 2017 kpss ile olur..
-
@Heisenberg Hocam tamam 15 gün önceden çıkması gerekiyor ama SGK ilana çıktı diyelim, 2016 KPSS P113 minumum 75 puan ile alım yapacağını yazıyor. 2017'de karşılığı yok çünkü. Yani ihtimal dahilinde, isterlerse yaparlar biliyorsun burası Türkiye
-
Artık bu başlığın biraz daha önlere çıkması gerekiyor son 10 gün kalmış şurda ilan gelse herkes canavar gibi saldırır ama iş emek vermeye geldiğinde belli kişiler dışında kimseyi göremiyoruz twitter platformunda neden? yok mu twitterın aç arkadaşım geleceğin için aç iki twit at. Korkuyo musun istekte bulunmaya? korkma kimse hakkını istedin diye sana bişey yapmaz ha çok sıkıntıysa sahte hesapla aç yine de o desteği ver. Yoksa umursamıyomusun? ben oturuyum sinsi sinsi şu 9. pro sayfasını ve 8. pro sayfasını takip ediyim emek versin onlar ilan gelincede çatır çatır başvururum mu diyosun ? O zaman ben de sana inşallah ilan geldiğinde ya sınava giremezsin ya da girsen de kazanamazsın diyorum. Bu zamana kadar kimseye beddua etmedim ama buradaki ve 8. promosyondaki arkadaşların emeklerini gördükçe eğer içimizde bu şekilde umursamaz düşünen insanlar varsa onlar bu bedduayı hakediyolar. Elinizden geleni yapın arkadaşlar sonra çok ağlarız biz yapalım ilan gelmezse de yaptık denedik çabaladık deriz kaybedecek bişeyimiz yok artık derse de ara verdik guy geçti kpss geçti yapılan her etkinlik bizim için çok kritik artık. Eğer bunları yapmazsanız 2017 kpss de gördüğünüz şoku her yerde göreceksiniz emin olun.
-
@davetsiz hocam bırakın umudu nefes kalmamış kimsede. Hiç hareket yok. Nerde bu millet nerde bu devlet Sgk biraz hareketlenir inşallah