9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar ortada duyum dolaşıyor ki, güvendiğimiz dostlardan geliyor bu duyumlar. Lütfen biraz daha duyarlı olalım. Bir Twitter hesabı açmak zor olmasa gerek, fake olsun problem değil.
'' Ne işe yarayacak ? '' diyorsunuz. Çabalayacaksınız en azından hep diyorum tekrara düşüyorum ama '' ya tutarsa '' diye bakacaksınız. Hiç birşey yapmamaktan iyidir. Başkan geri dönüş yapmıştı bundan önce ve 9. Promosyon ile ilgili bir twit de beğenmişti. Twitleri okuduğunu düşünüyoruz ki zaten Twitterda aktif biri kendisi.
Lütfen bu çağrılarımıza kulak verip, bu gece 21.30 da Twitterda bizleri yalnız bırakmayın ve hep beraber yüksek sesle sesimizi yetkililere duyurmaya çalışalım
-
TAG: #SGKSaygılarımızla
-
Valla @davetsiz kardeşim bu ilana cok ihtiyacim var. ilan gelsin valla sana yemek ısmarlamak için hangi ildeysen yanına gelip bizzat teşekkür etcem. He gelmese de gene Allah razı olsun uğraştın o kadar.
-
Arkadaşlar malum artık 2016 Puanları ile ilana çıkılması için son şanslar. Pazar Gecesi Twitterda etkinlik yapılacak 8. PRO sayfasından takip edebilirsiniz, TAGı etkinlik saatinde burada da paylaşacağım. Lütfen biraz duyarlı olalım.
NOT: Pazar 22.00 da olacak
-
Arkadaşlar Twitterda başkana veya diğer yetkililere yazarak kaybedeceğimiz birşey olmayacak iki üç tweet atınca birşey kaybetmezsiniz, ama belki başkanın dikkatini çekebiliriz ve kazanacağımız bir ilan olabilir.
'' Şu zamana kadar yazdınız da ne oldu ? '' diyebilirsiniz. Sadece şunları söyleyebilirim. Başkan 9. Promosyon gelecek mi diye yazılan bir tweet beğendi ve 8. PRO sonuçları için az kaldı diye bir tweet attı. Yani başkan twitleri okuyor arkadaşlar.
2016 Puanlarını kullanmak için son şans. 2017 KPSS açıklandıktan sonra ilan gelirse birçoğumuz yıkılacağız, bunun için elimizden gelen tek şey bir şekilde sesimizi duyurmak ve ilanı öne çekmeye çalışmak.
2017 Sınavı iyi geçen dostlar kırılmasın, puanlarınız 2 yıl geçerli olacak emin olun o puanı kullanacağınız ilan elbet gelecektir. Ama 2016 Puanları 1 Yıl geçerli ve sadece İİBF için 300 Kişilik Denetmen Yard. ilanıyla sınırlı kalacak eğer yeni ilan gelmezse. Ki bir de 2016 Puanlılar geçen sene Haziran başında 2015 puanlarıyla alıma çıkılması nedeniyle bir ilanı da kaçırmıştı. Ondan dolayı bu haykırışımız.
Uzun lafın kısası, hep beraber 22.00 da Twitterda buluşalım ve ortak TAG ( Etiket ) altında yetkililere seslenelim.
-
Arkadaşlar etkinliklere katılmıyorum çünkü umudumu kaybettim. Bir şeylerde duydum umudum iyice gitti. Burada söyleyip kimsenin moralini bozmak istemem.. ama @wesley10 @kizilderili @hayalimsgk gibi arkadaşlar çok isterse özelden onlara atarım isterlerse paylaşırlar burada.. onlar sayfayı yöneten gerçekten kovalayan kişiler
-
@Keymarsh duyumunu yazar misn hocam.o o ilan artik hayal oldu
-
@atiba kardesim sag olasin yemek falan önemli değil. Şu ilan gelsin başka bir sey istemiyoruz artık üzerimize kaldı. Hiç de ilgilenemedik bir bilgim de yok 1haftadir hastahanedeyim bahceye zehir atarken kendimizi zehirledik.
Gelmezse en cok ben üzülecegim, son haber aldigimda yetiştirmeye çalışıyorlar demişti konuştuğum kişi, artık ne yapiyorlar bilmiyorum Allah dan ümid kesilmez bekleyelim. Benim puan 78 lerde zaten bana gelmez ama sizin için canı gönülden istiyorum. -
Arkadaşlar o ilan artık hayal oldu vs. demenin kimseye bir yararı olmaz. Twit atmanın da kimseye zararı olmaz. Bu ülkede her an her şey olabilir, bunu bilir bunu söylerim. @Keymarsh hocamın duyumu olabilir saygı duyuyorum kendisine ama ne duyumlar geldi geçti, bir umut katılıp twitterda yüklenmenizi rica ediyorum.
-
@davetsiz Hocam çok geçmiş olsun. Umarım o ilan gelir ve senin de yüzün güler, Allah'tan ümit kesilmez ...
-
@Keymarsh hocam özelden de yazdım ama duyumunun ne olduğunu merak ettim paylaşırsan sevinecegim .
-
@wesley10 çok tesekkürler.
Dostum inşallah dedigin gibi Allahtan ümid kesilmez.
Bir sitemim de şu ilanı bekleyip hicbir taşın altina elini sokmayanlarda. Baştan beri bakiyorum sen en başta olmak üzere etkinlik icin didinip durdunuz ama kimse katilmadi. Herkes oturdugu yerden ahkam kesti malesef bu konuda sgk yı hiç sıkıştıramadık belirli kişiler dışında bu ilanı hak etmedik diye de düşünmüyor değilim. Biliyorsunuz guy ilanını bağıta bağıra aldık adam hala tweet atsak ne olacak kafasında..yazık. sen istemeden sana hicbir şey vermezler kusura bakma. -
Arkadaşlar 2017 KPSS açıklansa bile 2016 nin geçerlilik süresi resmi olarak 1 yıl o da temmuz da açıklandığı tarihe kadar değil mi yasal olarak.
-
@Smıth Yok hocam 2017 KPSS açıklanana kadar geçerli diye biliyorum ve öyle söyleniyor.
-
Yalnız şöyle bir durum var bu saatten sonra gelecek ilana 2017 puanlılar da başvurabilecek..
-
@wesley10 Doğru kardeşim öyle söyleniyor ancak 2017haziranda açıklanınca 2016 bir yıl geçerli olmuş olmuyor demi süre olarak. O zaman bız hak kayıbına uğramış olmuyoz mu ve itiraz hakkımız olmaz mı dıgelım haziranın sonunda geldi ilan
-
Bu arada şöyle bir şey de var; diyelim ilan çıktı 6 Haziran'da, son başvuru tarihi en erken 21 Haziran olacak..e 16 Haziran'da 2016 puanlarının geçerliliği doluyor bu durumda Sgknın 16 Haziran'dan sonra bu puanları kabul etmesi hukuksuz olacak, diğer taraftan 2016 adaylarına yönetmelikte öngörülen başvuru süresini tam veremeyeceği için de ayrı bir hukuksuzluk yaratacak..bu sebeple ilanın kesinlikle 16 Haziran sonrası olacağını düşünüyorum..
-
@Heisenberg işine gelir demo 16 haziran sonrası gelmesi ilanın ? Sende haklısın tabi 2016 da 80 üzeri puanı olanlar kim ki zaten 300 kişilik tek alım yeter.
-
@hayalimsgk pardon yaa 9. pro sadece 2016 KPSS'lilerin hakkı di mi..
-
@Heisenberg benim için sorun yok 2016 ya da 2017 farketmez hatta 2017 puanım çok daha iyi gelecek yarışta her türlü olacam yani. Ama 2 yıl geçerli olan puanlarla en az 3-4 SGK mülakat görenler var 2016 puaniyla tek alım yapıldı. O yüzden evet 9. Promosyon 2016 puanlilarindir.