9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@Heisenberg fazla heycanlı bi giriş yapmışsın ama sen olayı çok yanlış anlamışsın. Hani sen diyorsun ya 2016 puanla gelmesin hakları değil 2015 puanı ile 3 sgk alimi oldu. muhtemelen 2017 ilede öyle olacak. evet ülkemiz zor günler geçirdi ama 2016 puan alanların bi kabahati suçu değil bu.
Ayrıca hep kendini düşünen atansada yanlış anlama bi halt olmaz sadece memur olur insan olmak başka bir erdem...
Haksızlığa sessiz kalan da dilsiz şeytandır!
bilirsin elbet bu sözü 2016 da puan alanların günahı ne acaba kendini koy bi o insanların yerine.. -
@davetsiz Kardeşim çok geçmiş olsun senden de Allah razı olsun bu saatten sonrası nasip. Boşa dememişler nasipten öte yol yok hakkımızda hayırlısı..
-
Umutlar tükeniyor. ..
-
Bence sınavın 10 gün içinde açılmasından ziyade 2016 KPSS geçerliliğinin 2 yıla çıkması için mücadele verin hakkınızı o şekilde arayın, yoksa daha 8. Promosyon mülakat sonuçları açıklanmadan 9. Promosyon ilanı gelmez yani bunu zorlamaya gerek yok..HEDEF KPSS 2016 yılı 2 Yıl geçerli olsun olmalı!!!!
-
@prst senin o dediğin şeyin olma ihtimali trilyonda bir dahî değil malesef...
-
@siyahbeyaz Abartma istersen o kadarda değil sonuçta ortada haksızlık var ciddi bir şekilde ve olmaz diye bir şey yok.Düşünsene eylül gibi ilan gelecek sadece 2017 yılını çağırcaklar tarihte görülmemiş bişi saçma yanii, bence hiçbir şey için geç kalınmamış sadece biraz baskı kurup birlikte hareket edilmesi gerekiyor..
-
@prst arkadaş sonuçların açıklanması için Twitter'dan etkinlik yapıyoruz oraya bile 30 kişi katılıyor Başkan muhtemelen okumuyo bile 30 kişiyle neyin baskısı oluşabilir sence ?
-
@prst farkında mısın biz 8 10 gün önce bir sınava girdik ? Puan türleri ağırlıkları YDS vs vs vs herşey kökten değişti şuanda gündem 8.promosyon açıklanması ve 9.promosyon ilanı biz mantıklı olanın peşindeyiz iyi geceler ...
-
@siyahbeyaz Bu işlerde yeni olduğun ve bu işleri pek bilmediğin belli.10 gün içinde 8.promosyonun açıklanması ve yine bu 10 gün içerisinde hemen 9. Promosyonun ilanının gelmesi o kadar çok mantıklı ki demii çok haklısın valla ben bunu hiç düşünemedim..sanada iyi geceler
-
@prst ya mübarek ramazan-ı Şerif ayında sakin kalayım diyorum saygılı cümleler kurayım sahurda iş uzamasın illa biri çıkıyor ! Yeniymiş birader sen kimsin ? Muhtemelen benim oğlumla aynı sıralarda okuyorsun o sebeple biraz heycanlısın ! can sıkma tanımadığın bilmediğin adamlara iş koyma git etkinlik mi yapıyorsun Ne yapıyorsan yap gölge yapma!
-
- pro bugun açıklanıyor. başkan yeni alımla ilgili açıklama yapmadı sizce alım olabilir mi
-
Evet arkadaşlar bugün 8.promosyon açıklanıyor şimdi ne yapabiliriz onu konuşalım
-
Başkan ilan etti açıklanacağını
-
açıklanacağı an yeni alım olacaksa söyler diye düşünüyorum. bence açıklanana kadar sürekli yazmak gerek başkana 9.pro için
-
Iletisine bir şey yazmamış ama bastırmak iyi olur yüklenelim müjde gelir inş.
-
Akşam sonuçlarla ilgili haber yapıp, 9. promosyon sözünü de muhakkak dile getireceğiz. Umarım 2016 yılı kpss'ye girenler için bir sınav daha açtırabiliriz.
-
Aynen bende alim olacaksa sonuçlarla beraber şöyle diye düşünüyorum ama umudum hiç yok açıkçası nasip diyelim artık
-
Akşam başkanın atacağı tweti söylüyorum.. Denetmen yardımcılığı sonuçları açıklanmıştır. Kazanamayan arkadaşlar üzülmesin yakın zamanda tekrar alım yapacağız. Ben bayramdan sonra olacağını düşünüyorum.
-
Arkadaşlar bugünden itibaren herkes var gücüyle 9. pro için tweet atsın. Bizler kpss sonuçları açıklanmadan ilanı almalıyız 1,2,3 puanla veya virgülerle kaçıran herkes bu olaya el atsın lütfen.
-
@safiTÜRK69 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı içinde söyledi:
Akşam başkanın atacağı tweti söylüyorum.. Denetmen yardımcılığı sonuçları açıklanmıştır. Kazanamayan arkadaşlar üzülmesin yakın zamanda tekrar alım yapacağız. Ben bayramdan sonra olacağını düşünüyorum.
bayramdan sonra gelicek ilan 2016 ile değil 2017 kpss ile olur 16 hazirana kadar gelmezse 2016 kullanılamaz.