9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar SGK için yazdığımız değerlendirme yazısı. 9. Promosyon talebimizi de dile getirmeye çalıştık. Kazanan dostlarımızı tekrar tebrik ederiz. Kazanamayanlar içinde 9. Promosyon talebinde ısrarcı olmalıyız.
https://www.tercihiniyap.net/haber/sgk-denetmen-yardimciligi-mulakat-sonuclari-aciklandi
-
Arkadaşlar, 9. PRO 2016 Puanları ile gelsin istiyorsak, biraz aceleci olup yola koyulmalıyız, süre kısıtlı malum.
Twitterda etkinlik ile ses duyuralım, başka yollardan imkan var ise haber uçuralım ve mağduriyeti dile getirelim. Ne mağduriyeti yaa ? diyen olursa da ayıptır. Sadece 300 Kişi mi Denetmen Yard. olacak 2016 Puanları ile ? 2017 Puanı alacak tüm kişilere saygım sonsuz ama emin olun puanınızı kullacağınız ilan elbet gelecektir. 2016 ise geçici madde ile puanlarının 1 yıla düşürülmesine mi yansın, ülkenin olağanüstü dönemine denk gelmesine mi yansın. Lütfen eğri oturup doğru konuşalım. Bir mağduriyet söz konusu.
Bu ses duyurma işi 20-30 kişi ile olmaz tekrar söylüyorum. Bu ilan geldiğinde eğer 2000 kişi yararlanacak ise en azından 200-300 kişi elini taşın altına koymalı. Yapılacak şey çok büyük birşey değil. Fake veya değil bir twitter hesabı açmak, ortak TAG ile başkanı ve diğer yetkilileri etiketleyip mağduriyeti dile getirmek. Aklınızda başka yol var ise o da yapılır.
Ama lütfen, '' armut piş ağzıma düş '' diyenlerden olmayın, vakit dar biraz gayret etmek gerek.
-
Allah virüsün bile hayırlısını versin, ne saldırmış gece gece işsiz trol
-
Arkadaşlar canlandıralım burayı kaldı şurda 1 hafta nerdeyse, belki istediğimiz ilanı alırız Başkana yoğun bir şekilde yazmaya başlayalım.
-
Dostlar iftar öncesi 19.00 etkinlik olacak
-
Arkadaslar 9.promosyon için ciddi ısrarcı olmaliyiz. 2016 puani her sekilde dahil edilmeli. Sistem değişikliği, darbe herşey 2016dan iyi puan almislara vurdu. Bu magduriyeti gidermek için 2016 yili mutlaka dahil edilmeli. Bunu mutlaka basarmaliyiz
-
Bakın dostlar, 9. PRO 2016 Puanlarıyla gelir veya gelmez. Biz elimizden geleni yapalım sadece. Bir taş atalım kuyuya ya nasip diyelim.
Elimizden gelen ne ? Bizim bildiğimiz bir yol Twitterda aktif olan SGK Başkanına yazmak. Bunun için bir TAG belirliyoruz, örneğin; #SGKİlanVer gibi bunu twite yazıyoruz ve SGK Başkanını etiketleyip twiti yolluyoruz. Başka bildiğiniz yol varsa onu da deneriz.
Bu gece 19.00 da TAG paylaşacağım ve yazacağız. Ama, bu iş hep dedim yine usanmadan diyeceğim ki 20 kişiyle olmaz. Eşinize dostunuza haber verin, gelmiyorlar mı açın birkaç twitter hesabı daha. Hem 8. PRO olumsuz sonuçlanan arkadaşlara, hem de 8. PRO ilanına başvurmayı virgüllerle kaçıran arkadaşlara bir umut daha olsun.
'' Ya kardeşim iyi güzel de yine torpilli kişiler girecek '' diyorsunuz. Ama umutsuz yaşayamaz ki insan. Gelsin ilan, bir umut olsun. Herkes biliyor, Türkiye Cumhuriyeti'nde bu işler böyle, fakat torpil var diye biz yolumuzdan dönmeyeceğiz, dönmemeliyiz.
19.00 Twitterda buluşalım. TAG burada da paylaşacağım.
-
@wesley10 hocam twitter adresin ne
-
TAG: #SGK9PRO
-
@davetsiz ilanin gelme ihtinali var mi hocam? Sorusturabildiniz mi hic?
-
Yaa kimse twettterda yok ben birsey demiyorum kazanan birkaç arkadaş vardı onlarda yazmayı bırakmış.
-
Oturduğumuz yerden bekleyerek ilan mi gelir. Lutfen az katki sağlayalım..
-
Bi arkadas yazmış. 9.promosyon agustosta gelecekmiş diye.
-
Bende Yavaş Yavaş Burada Konumlanmaya Başlıyayım, 9.Promosyon En Kısa Zamanda Gelir İnşallah
-
@salih1940 2017 puanı ile mi bekliyorsun
-
@atiba Hem 2016 Hem 2017 Puanları, 2017 Faili Meçhul Puan Türü Bile Belli Değil Ama Bekleyip Göreceğiz.
-
Ben de artık 2016 puanıyla gelmez diye düşünüyorum mucize olur açıkcası muhtemelen temmuz ayı içinde 8. Pro'ya il tercihi falan yaptırırlar Ağustos ayında da 2017 puanıyla ilana çıkarlar bari sayı 500 falan olsa
-
@salih1940 2016 puanı ile bunca zaman bekledik çaba gösterdik ama olmadi
-
Arkadaşlar biliyorum umut kırılıyor ama 2016 yılı puanı artık işe yaramaz. Herhangi bir ilan gelmiycek. 2 puanın kullanımı ise imkansız.. SGK ilanına biraz daha var. Zaten ilan 1 hafta içinde gelecek olsa Başkan çoktan haberini verirdi.
-
@safiTÜRK69 bıraz daha derken ne kadar var