9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@safiTÜRK69 katılıyorum. 8.promosyonlarin sureci tamamlanmadan yeni bi ilan olmaz arkadaşlar
-
Puan kaça düşer 2016 puanıyla alım olursa taban 75 istiyo ama
-
Adaylar böyle inanırsa ilan nasıl gelsin ki ? SGK nin çokta umrunda sanki biz 2016 da aldığımız puanların hakkını savunmazsak zaten gelmesi imkansız..
-
alım olacağına inanmak istiyorum, istiyorum fakat nerede yaşadığımın bilincinden olmayacağını da biliyorum.
sıralamam 4300 bana gelmez de umarım inşallah ilan gelir, bir 400 arkadaşımız daha ekmeğini kazanır, düzenini kurar ve sayı doğrusunun sağına doğru yürümeye başlar. -
8.promosyonun atanma süreci ne kadar sürer arkadaşlar?
-
@atiba kesinlikle katiliyorum. Tamam sistem degismis olabilir kendilerince hakli sebepleri de olabilir ama mağdur olan büyük bir kitle var. Sistemin degisikligine karsi çıkmıyoruz 2016da aldigimiz o puanlar sadece ve sadece bir iki mulakat gorerek geçmesin diye uğraşıyoruz. Çünkü çok emek verdik
-
Arkadaşlar 9.promosyon isteğine ne oldu ? Neden bu kadar umitsiz kararaiz sessizsiniz. Zaten 2016 kullanılıp kullanılmayacağı muamma. Bi de biz sessiz kalırsak iyice gelmeyecek. Lütfen üzüntümüzu bi kenara bırakalım hedefe bakalim
-
Bende 9 Dönemden umut kesildi diye düşünmeye başlamıştım. Ne zaman etkinlik olucak acaba bi bilgisi olan var mı?
-
@öyküü kardeşim etkinlik olunca 3-5 kişiyi geçmiyor.Burada etkinlik olsun diyenler etkinlik saati piyasada görünmüyor.
-
Ben burayı geç keşfettim aranıza geç katıldım ama öğrenince twitter hesabı açıp elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum. Ben yine de yazmayı bırakmayalım derim en azından elimizden geleni yaptık deriz duyurmaya çalışalım her yerden.
-
Bir de başka bir başlıkta kurumlar isterse süresi geçtikten sonra da ilanlarında 2016 puanını kullanabilirler diye okudum geçmişte buna benzer bir şey olmuş. İlana çıkarken kurumların 2016 mağdurlarını unutmamalarını da talep etsek belki bir işe yarar duyan olur.
-
Pazar 19.00 diyelim etkinlik için. Ama 3-5 kişi olmayalım, ondan dolayı pazar diyorum ki her ortamda duyurup paylaşabilelim
-
@siyahbeyaz neden şaşırdınz onu anlamadm istatstikçileri alan kurum mu var siz yine guy mhuy giriosunz her yere.o kadar zor bölüm okuduk kaç senedir işsiziz bizim de hakkımz sgk
-
@Insta ne yazdığımı tekrar oku olmadı bidaha oku Anlarsın! Ordaki vatandaş 2016 ile almayın 2017 ile alın yazmış ona tepki gösterdik hep beraber .. iststistikçi alınsın diye daha dün burda biriyle tartıştım ben İİBF li olmama rağmen tekrar oku yazdığımı olmadı Mektebi baştan oku Şark kurnazlığı yapma bana !
-
@siyahbeyaz kavram kullanırken biraz daha dikkatli olun burda şark doğu demek yani şark kurnazlığı dediğin zaman büyük bi kitleyi hem aşağılamış hemde ötekilemiş oluyorsun yani bu şekil düşünmekle istatistikleride alsın ibflileride alsın demiş olman hiç bişey ifade etmiyor kaldıki bi arkadaşımız söyledi burda kurum sizin iyi niyetinize göre alım yapmıyor ihtiyacına uygun alım yapıyor
-
@Klay-Thompson bu söz benim değildir Türk Dil kurumun deyimler Sözlüğüne bak görürsün ayrıca kurnaz olmak neden aşağılamak oluyor ? Hesapta şuanda bütün doğuya savundu kahramanlık yaptın lıke kazandın dimi ! Fikrini derinliğini bilmediğin insanlar üzerimden tribüne oynama ters teper! 2. Dili arapça olan birine de Şark ne demek anlatma benim istatistik çi alınsın demem seni neden geriyor ? Bu insanlar taş mı yesin tabi ki kurum ihtiyacı olduğu için alıyor başka ne için alacaktı laf ola beri gele ..
-
@Klay-Thompson "kısa çalışma ödeneği ve günlük işsizlik ödeneği vardı oranlar %40 ve % 60dı hangi şerefsiz soruyu ardarda sordu karıştırdım. Kısa çalışmya %40 diğerine 60 dedim 2side yanlış çok zordu çeko" ötekileştirmeden bahsedip ajite kitleden bahsedip manipüle peşinde koşmadan önce koskoca DEVLETE şerefsiz demenin hesabını ver bilmediğin kişiler üzerinden Puan toplamaya kalkma! Bak bu msj sana ait !
-
Bu akşam 19.00 da 2016 Puanlarıyla ilanın gelmesi için Twitterda yazacağız. TAG burada da paylaşacağım. 2017 Puanlarının açıklanmasına az süre kala belki son çırpınışlarımızı yapalım, en azından aklımız kalacağına emeğimiz kalsın. Ne emek ama, alt tarafı iki tweet ... Bunun için burada defalarca duyuru yapıyorum, rica ediyorum, neyse ... İlan artık gelir, gelmez demeden bu akşam 19.00 da yazalım arkadaşlar ...
-
Elimizden gelen her şeyi son saniyeye kadar yapmaya hazırız inş. Faydası olur
-
@siyahbeyaz açıp bütün yazdıklarımı okudun bula bula hangi şerefsiz sordu bu soruyu dediğimimi buldun o espri bi ara çok modaydı yola duvar koyup yol gibi boyamışlar arabanın biri çarpmış hangi şerefsiz yaptı bunu yazmışlardı modaydı internette benim 2 soruyu karıştırıp yapamamamıda buna benzettiğim için hangi şerefsiz bu soruları art arda sordu dedim burdan vatan haini mi oldum kaldıki şark kurnazı değilde başka bi cümle kur demişim ne demişim ünlemler havada uçuşmuş yok like yok kahraman yok devlet düşmanlığı 2 3 tane farklı kelime yazınca sonunada ünlem koyunca insanlar seni takdir etmiyor helal be okumuş adama haddini bildirmiş oda kaç sene öncesinde modaydı şimdinin modasınıda söyleyeyim mesajı net veriyorsun insanlar sözlüklere bakmadan anlıyor ne dediğini öyle özelden aslan parçası falan yazmışsın burda yaz ne yazacaksan çok şükür gizlimiz saklımız yok adımıda tcmide yazarım ayıp bişey yapmamamışım