9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@aslan1453 kardeş ben 2016 ile gelecegini düşünmüyorum zaten siz yinede elinizden geleni yapın ne olur ne olmaz
-
@safiTÜRK69 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı içinde söyledi:
@aslan1453 kardeş ben 2016 ile gelecegini düşünmüyorum zaten siz yinede elinizden geleni yapın ne olur ne olmaz
2016 ile düşünmüyosan o kadar beklentiye girme bence eğer 2016 ile alım düşünmüyosa sgk. o kadar kısa sürede alım yapmaz. yıl sonunu bekleyebilrsiniz.
-
Gerçekten kritik bir süreç 10 gün var başkana twitter dan msj atmaya devam edelim
-
@aslan1453 beklentiye girmiyorum. Benim 2016 puanımda yetebilir. Bekleyip görelim
-
@safiTÜRK69 bu tavrın doğru değil kardeşim özellikle de ben ummuyorum siz yine elinizden geleni yapın ne olur ne olmaz bu ne demek ? İster umudun olsun ister olmasın ya da o ilan gelsin ya da gelmesin hepimi elimizden geleni yapmalıyız siz elinizden geleni yapın olmaz sen neden çabalamıyosun 2 twit atmak zor değil sen neden elinden geleni yapmıyosun ya da yapmayacağını belirtiyosun. Ayıp olur bu tavrın kardeşim. Gelecek olası bir ilana başvuru yaparsın ama dimi? peki o ilan geldiğin de 9. pro ilanı için son ana kadar çabaladım destek oldum mu diye kendine sormayacak mısın ? Yapmayın senin nezdinde herkese söylüyorum bu hepimizin ihtiyacı 2015 te örneğini gördük. O ilan gelebilir bunun için de bizim o ilanı almamız lazım. Tıpkı guy ilanının alındığı sgk için açıklamalar yaptırıldığı ve en sonunda açıklanacak haberinin alındığı gibi. Bunlar hiç biri bir lütuf değil buradaki arkadaşların çabasıyla oldu ve olmaya devam edecek vazgeçmeyin 1 hafta daha en azından.
-
@guyman kardeş tartışmadan şimdi başkana yazalım iki üç kişi tek atıyor.
-
Arkadaşalar başkana yazarken özellikle beğendiği 9 pro ilanı tweetine atıf yapalim
-
@ErtuğrulBEY hocam saldırıyorum twitterdan yalnız senin oradaki isim nedir seni bulursam takip edeyim bulamadım
-
@ErtuğrulBEY tamam buldum hocam sıkıntı kalmadı
-
@guyman eyvallah hocam isim aynı
-
O kadar bekleyen insan var 190 beğeni 61 yorum.Yani bin küsür kişi girdiniz ve o listede sadece 300 kişi olacak yüklensenize imkan varken,adını göremediğinde ağlayıp sızlamak işinize yaramayacak malesef
-
Bir iki tane ........ var 2017 puanıyla alım yapın diye msj atıyor başkana istatistikçiler için bu kadar olamaz gerçekten insan şaşırıyor bu ne açlık bu ne pervasızlık bu ne ..... sabır ...
-
Arkadaşlar eşe dosta haber verelim 9.promosyon için başkanın twittine bişeyler yazalım azcık gayret ...
-
Haydi hayirli olsun şimdiden sonuçlar dostlar.
Gözünüz aydın.
9.promosyonu da alacagiz insallah -
@davetsiz Hocam sen bilirsin bu işi, alır mıyız gerçekten 9. Promosyonu
Bir ihtimal daha var mı dersin ?
-
@davetsiz Kardeşim asıl haber o olur yakarız bu gezegeni
-
@wesley10 çalışma var kardesim bu kesin. Ama 8.promosyonun bu kadar geç e bırakilmasi yeni ilanın yetişmemesine neden olabilir. Yine de 10gün var neden olmasin. Bakalim insallah.
-
@atiba 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı içinde söyledi:
@davetsiz Kardeşim asıl haber o olur yakarız bu gezegeni
Boğazda yeni bir kutlama yapar miyiz ?
-
@davetsiz kardeşim sizin de tekrardan sorma şansınız var mı acaba en azından ona göre beklentiye girsin herkes
-
@davetsiz Ayıpsın yapmaz miyiz sen o zaman gör kutlamayı