9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@siyahbeyaz söylediğin anlasilmiyo bile ne kurnazligi yapcam senle
-
@siyahbeyaz mektebi sen oku bence ben
SGK mülakatina girdim o kadar salak değilim anlamicak kadar -
@Insta madem ne söylediğimi anlamadın o zaman neyin eleştirisiydi o?
-
@Klay-Thompson msj net olrak anlaşıldıysa sorun düzelmiştir iyi çalışmalar ...
-
@siyahbeyaz soyledigin anlasilmiyo dedim genelde iibfliler istatistikciler alinmasin modunda o kişinin twitter yazısını yeni okudm sonuçta yanlış bişey dememis 2016 puanimz geçti gitti artık zaten sgkda süreç ağır ıslio yeni ilan gelmesi imkansiz yani.mülakattan elenmiş biri olarak ben de isterdm tekrar alım olsn bu acı çok kötü o kadar emek verdim ve torpillerin kurbanı oldum biraz daha anlayış lütfen sakin olun biraz
-
Dostlar amaç 9. promosyon sınavını dile getirmek, evet gördüğüm kadarıyla seviyesiz küfürlü bir tartışma yapmıyorsunuz ama asıl konuya dönmekte yarar var. Sizlerden ricam ikinizin de sinirleri gerilmeden tartışmaya bir nokta koymak, ufak yanlış anlaşılmalar olmuş aranızda
-
@Insta genelde ki düşünce beni bağlamıyor bana fikrimi sorsanız söylerdim istatistik çi tabiki alınmalı derdim bu gereksiz lafa da gerek kalmazdı herkese iyi çalışmalar
-
- Dönem İlanı gelmesi için 1 Saat sonra 19.00 da ortak bir TAG ile yazacağız.
TAG burada da paylaşacağım
-
TAG: #SGK9Dönem
-
arkadaşlar,
9. pro ilanı için birçoğunuzu umutlandırdık..haklarınızı helal edin. sadece duyduğumu paylaştım, bir kaç kez kuruma da gittim çok telefon görüşmesi yaptım son haftaya kadar ilan hazırlıkları dahi vardı fakat hala sebebini tam bilmediğim bir şey yüzünden ilan gelmedi. ilan için biz ne yaptık adaylar açısından o konuya girmek istemiyorum sonuçta duyumum sonuç vermedi bunun için çok üzgünüm. kötü bir niyetim olduğunu lütfen düşünmeyin, elimde ilan gelse dahi işe yarayacak bir puanım da yoktu..
şu an tek umudum ve son görüşmemizde üstaddan bizzat duyduğum yeni ilan için 2016 puanlıların da bir şansı olduğu haberi..ama bu haberin üzerine gidip kimseyi bir daha beklentiye sokmak istemiyorum, peşine düşmeyeceğim. nasıl olacak bilmiyorum ama inşallah sizler de yeni ilanda yer alırsınız..tekrar haklarınızı helal edin Allah a emanet. -
@davetsiz hocam peki sgk son iki alima daha cikacak gibi birşey yazmisti birisi dogrulugu nedir
-
@rapist doğruluğu var hocam. denetmenlik için son 2 alım gibi gözüküyor
-
@davetsiz peki ikisi de 2017 yilinda mi alim olur. 2018le de almazla mi acaba
-
@rapist bilmiyorum, zor gibi ama 2018 le alsa dahi 2017 puanı da dahil olur zaten..
-
@davetsiz ben zaten 2018le almasini istiyorum hocam. Eşim askeri personel. Ona tabii olabileceğim bi meslek oldugu icin bu kadar sgk uzerinde duruyorum. 8.promosyonda yedeklerdeyim. Bu sene de bekledigim mulakatlar girdigim sınavlar vs derken 2017 puanim iyi degil. Eğer son iki alim yaparsa ikisini de 2017yle almasindan çok korkuyorum
-
@rapist anladım hocam. Allah yardımcın olsun
-
@paretowilfredo hocam siz ne düşünüyorsunuz bu sgknin son 2alimi olabileceği konusunda ? Eger son iki alim olursa ikisi de 2017de mi olur 2018 puanlariyla alim yapmaz mi
-
@davetsiz kardeşim Sgk 2016 puanlarimiz ile alım yapmazsa bizim için vahşet olur.Çünkü 2017 puanım çok kötü.
-
@ErtuğrulBEY hocam benim de cok kötü. İnanin ciddi karamsarliga düşmek üzereyim. 2016da 140larda olan sıralamam bugün çop oldu ve 2017 puanim çok kötü. Ne olur sanki bu sistem mağduriyetini gidermek için alışma süreci gibi birşey düşünülse ve 2016 dahil edilse.
-
@rapist kardeşim 2017 ile hesaplama yapıyorum guy dışında basvuracagim bir yer yok Allah sonumuzu hayretsin.Guy bile zor.