9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@budageceryahu denetmenlik mülakatına giren çok mudur acaba 50 sgk müfettiş gitse önden 100 150 vergi olsa yaklaşık 150 kişi mülakata girmedi desek 1200-300=900 kişi kalıyo 100 tane de yedeğin kazanacağını düşünürsek geriye kalanların nerdeyse yarısı kazanacak nasıl hesap devlet bahçeli gibi
-
MUSTAFA OKAN AGZITEMIZ
BAHAR GUCLU
YAVUZ UNAL
FATIH ELIBOL
MELIKE GUNGOR
ENES DAG
LEVENT DEDEGIL
MEHMET DOGUKAN UÇMAZ
ERKAN KAHVECI
FATMA NUR OZBEK
OZKAN KARA
GIZEM BAYSAL
ERHAN ARABACI
CIHAN ER
DOGANCAN GEZMIS
SIBEL MULAYIM AYDOGMUS
EMRE GOKTAS
HAKAN DUZENLI
EMRE KAYA19 Kişi Denetmenlik Listesinde yer alan Müfettişliği kazanmış . Tebrikler Dostlar
-
Dostlar denetmenlik bekleyen 18 kişi sgk müfettişliği kazanmış oldu bilginize..
-
Nerden bakıyorsunuz arkadaşlar bulamadım ben
-
İlk 18yedek garanti
-
Fatmanur u atlamışım evet 19 dostlar ️
-
Müfettişliği kazananlara hayırlı olsun arkadaşlar Allah muvaffak etsin darısı denetmenlik bekleyen biz zavallıların başına...
-
@doktortilki Belki hiç almamışlardır denetmenlikte listeye
-
@mayoz bencede almamışlardır listeye
-
@lucass ama liste en basta kesinlesmiyormuydu
-
Sonuçlar açıklanmadan bu arkadaşlar feragat etse
çok iyi olur
-
@b-ays kesinlesmiyor son gün bile değişebilir ekleme veya cikarma vs
-
Evet şimdi bende baktım tam 19 kişiyi eledik listeden. Bu arkadaşlara hayırlı olsun. Zaten bu arkadaşlar denetmenlik kazansalar bile feragat edeceklerdir o da bizdeki yedeklere yansıyacak.
-
Darisi dostlar sgk denetmen twitini almaya umarim bayram yeri olur bura o gün
-
@b-ays ben bu sürecin birbirinden bağımsız işlediğini düşünmüyorum zaten müfettişlikte denetmenlikte 1-2 ay önceden bellidir listeler sadece gvs ile ilgili girip çıkmalar olur ufak ufak yoksa aynı kurum iki kadroyada aynı kişiyi kazandırmaz (tabi bence)
-
Adem hocayla geçen konuşmam:
Adem hocam denetmenlik bu hafta da açıklanmadı, teftiş açıklandığına göre denetmenlik de en geç haftaya açıklanır mı dersiniz? Herkes fazlasıyla karamsar bu konuda şubat sonunda anca açıklanır diyenler bile var.. Bu konuda ne düşünüyorsunuz acaba??
Tam tarih tahmini yapamayacağım ama gecikmenin kaynağı Kurum değil tamamen bürokrasi ben bu günlerde sonuç bekliyorum açıkcası.
-
Sonuç ne zaman açıklanırsa açıklansın 111 gün beklemişiz gerekirse 1 ay daha bekleriz,sorun değil.Ancak yetkili şahıs bir açıklama yapma gereği bile duymadı.Bunun sorumlusu ne yazıkki bu mülakata giren adaylar.1600 kişiden çok değil 400 kişi 3 er tweet atsaydı belki ne kadar ciddi olduğumuzu anlarlardı.
-
@nonbisinidem bürokrasi mağduruyuz hocam
-
Hadi o zaman arkadaşlar twite yüklenelim hadi daha 124 oldu.
-
Aynen arkadaşlar tweet e yüklenelim