9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@furkitofaso hocam gvs ler bitmiş mi peki? ve sizin tahmini açıklanma tarih aralığınız nedir belli ki bu süreç sizin dediğiniz gibi uzayacak
-
Bence de artık beklemenin hiçbir mânâsı kalmadı arkadaşlar.. Şaka geyik derken ciddi ciddi bu alımı unutturmaya çalıştıklarını düşünüyorum artık.. İstediğimiz kadar etkinlik yapalım twitter'dan yazalım "nasılsa yazıp yazıp sıkılcaklar bırakcaklar" dediklerine eminim.. Bu saatten sonra bişeyler ummak zaten aptallık ve yeterince de aptal yerine konulduğumuzu düşünüyorum.. Allah büyüktür hakedene hakettiğini yaşatır nasılsa diyerek artık bu alımı beklemekten ve umut etmekten vazgeçiyorum.. Bugün itibariyle sonuçların açıklandığını ve sonucun olumsuz olduğu varsayarak kendime yeniden bir çalışma planı hazırlamaya ve bir daha bu konuyu düşünmeye fırsat bulamayacak kadar yoğun bir şekilde ders çalışmaya karar verdim hepimizin hakkında hayırlısı olmasını diliyorum...
-
Bence @pareto_wilfredo üstadın dediği doğrudur listeler bakan yard önündedir biz bence kpss gruplarında diğer sınavlara başvuracak arkadaslarla beraber sonkez csgb bakan ve bakan Yard etiketleyerek etkinlik yapalım çok katılım alırsa belki bi sonuç alabaliriz
-
Valla başvurmayacağım ilanlara da başvuracağım bu açıklanmazsa, yapacak birşey yok. Biz hakka girmekten bu kadar korkup itimam gösterirken çsgb bin şu tavrına gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum
-
Şaka maka bu iş bakanlığa sgkya yürümekle bitecek gibi.
-
Bence Cb danışmanlarına,başbakan yardımcılarına mevcut bakanlığı şikayet eder tarzı tweet atmak gerekir. Kendi adınıza yapacağınız bişey kalmadı çünkü.
-
@eomer açıkcası ben onların da ilgileceğini sanmıyorum. Adamların işi başından aşkın. Afrin'le Abd'siyle terörüyle mi uğraşsınlar bizle mi?
-
@nolmuyor hocam adamlar bişeye başlamamışlar ki bitirsinler durum cidden trajikomik içler acısı süre vermek imkansız ben bu günden sonra 1 aya biter diye düşünüyodum normalde bugünkü görüşmemden sonra o da zor görünüyor bizim için en hayırlısı oturup ders çalışmaya devam etmek gibi gözüküyor soruşturma falan bahanesi işin ortada daha bizim için yapılmış bişey yok daha cidden şuan gündem komple taşeron biliyosunuz siyaset de yoğun bu ara bizimle ilgili bakanlık kendince bişey yapıcak ne yapacağını bilmiyorum o ayrı soruşturmamıdır kendilerince başka metodları mı vardır artık her neyse yapacakları onu daha yapmaya başlamamışlar bakan yardımcısın önünde geldiği gibi duruyormuş liste
-
Mustafa apaydın tweetime cvp dönmüş çıkarsama da doğru orantı da yanlış diye kim ne derse desin benim umudum yok artık ama yine de bilin istedim tweeterdan bakabilirsiniz..
-
@nonbisinidem321
Sn. @mustafaapaydin5 bu açıklamanız doğrultusunda müfettiş aday sayısı-açıklanma süresi ile denetmen aday sayısı-açıklanma süresi arasında doğru orantı kurarak çıkarsama yapmak dahi istemiyorum.. Sadece yeterince ciddiye alınmadığımızı düşünüyorum artık.. @msbagli @jsarieroglu@mustafaapaydin5
Çıkarsama da yanlış, doğru orantı kurmak da -
@nonbisinidem Sen ayrılamayacaksın buradan
-
@furkitofaso Dayanamıycam ben de söyleyim o zaman. dün gece forumda çok sevdiğim bir kardeşime de söyledim. En erken Şubat sonu. Daha öncesine imkan yok.
-
Mustafa Apaydın Başkan bizimle doğrudan alakası olmasa da bizi duyan tek kişi... Umutlanıyoruz işte az önceki sözlerinden.
-
@baumol hocam bende şubat sonu en erken diye hesaplıyodum ama bu son görüşmemden sonra o da zor gözüküyor
-
@Baumol böyle bilgileri saklamayın lütfen söyleyin kızan kızsın. en erken şubat sonu en geç?
-
@nolmuyor Onu söylemeyim.
-
Elim ayağım titredi başkan müfettişlik açıklanacak demiş.
-
en geç 3 yıl sonra iyice artık boş yapar olduk bu bizlerin suçu değil ama
-
Allahım tam ders çalışıcam diyorum bişey oluyor sen bana yardım et!!! Msb başkanın tweeti altına cevap yağdıralım belki bir işe yarar
-
twite bolca cevap yazalım.