9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Mustafa Apaydın , Sosyal Medyadan bürokrat, yönetici nasıl olunur dersi veriyor resmen.
Eminim gerçek hayatında da kaliteli ve beraber çalışmak istenen bir profildir. Takdir ettim -
@baumol hocam o dışarıdaki güzel hayat akıp gidiyor ve biz bunu yakalayamıyoruz sağlam psikoloji lazım buna tam bir profesyonellik aslında şuan kimse birşey yapmıyor yapsa bile bi kaç saat ders çalışıyordur çıkıp yaşamak lazım hayatı çıkıp hava almak falan ama olmuyor malesef kafan bi yerde takık kalıyor herhangi bir aktiviteden keyif almak da zor tad vermiyor malesef hiç birşey en azından bu benim için böyle
-
@furkitofaso Hocam bu iş biraz tecrübeyle alakalı anladığım kadarıyla. Genelde ilk kurum sınavı evresinde olan bizler biraz daha telaşıyız. Sürekli bir KPSS standartında çalışmak zorundaymışız gibi hissediyoruz. Pek doğru düşünmüyoruz bence. Geçen seneki neşemden eser yok. Ortada bir puanım dahi yoktu ama daha mutluydum.
-
Vallahi istemeye istemeye yine rüyam aklıma geliyor İnşaAllah şubata kalmaz bu hafta açıklanır. Artık bir saat bile beklemeye taammülü yok kimsenin bence
-
@furkitofaso kardesim cok yanlis dusundugunu dusunuyorum benimde ilk kurum sinavim gecen yil 81.9 la guyun sinavina dahi giremeyince kalan haftalarda kpssye calismayi biraktim sinava girdim ciktim sukur daha iyi bi puanim oldu ama o kalan haftayi daha iyi degerlendirebilseydim daha iyi puanlar alabilirdim bosu bosuna kendi kendime zarar verdim siz bunu yapmayin sen kendini kışa hazirla yaz cikarsa bahtina bence calismayi birakma güzel kardesim
-
Sonraki promosyon 30 günde açıklanacağına göre bunun 4 ay sürmesini kimse mantıklı bir sebeple açıklayamaz,demek ki herkes işini yapsa 30 güne yetişir
-
arkadaşlar kurumun eğitim tarihleri belli oldu bu promosyonun da eğitimi görünüyor, az daha sabır
-
@terkiphatasi bize 7. promosyona son ana kadar ankara denildi fakat eğitimden 2 gün önce antalya oldarak yazı geldi ayrıca haftasonları dahil 22 gün sürdü 8 ve 9. promosyonunda süre olarak aynı takvimde ama istanbul da olmaz eğitim
-
@kpssiibf puan açıklanmıyor, ilk olarak sıralama belli oluyor, asil listedeyseniz 15 gün sonra falan şehirler belli oluyor daha sonra 20 tercih yapıyorsunuz şehirler arasından yine 15 gün içinde evrakları gönderiyorsunuz ve hangi şehir olduğu belli oluyor.
-
@baumol anlatmak istediğim aslında dersten kpss den ziyade içinde bulunduğumuz süreç mutsuzluk yaratıyor iş güç yok aile akrabalar arkadaşlar herkesin gözü üzerimizde paramız yok olanının bile çekindiği için harcayamadığını kaliteli yaşayamadığını biliyorum kendini baskı altında hissettiği için bundan mütevellit içinde bulunulan durum çok sıkıntılı ders çalışılır sınav kazanılır bunların hiç biri problem değil bence sürecin kendisi böyle ben öğrenci olduğum dönemleri çok özlüyorum okula da takmıştım hatta 6 senede bitirdim o zaman dahi çok çok rahattım özgürdüm belli bi yaşam standardım vardı ama bu süreç hepsini aldı götürdü çok ders çalıştığımdan kendimi paraladığımdan falan değil yanlış anlaşılmasın kafa rahat değil yani onu anlatmak istiyorum sadece bunu düşünüyosun buna odaklanıyosun başka bişey yaptığında kendini suçlu hissediyosun tabi bunu biz kendi kendimize yapıyoruz psikolojiyle alakalı tamamen aslında bu kadar önemsemek doğru değil yani ama ben şahsen yapamıyorum her geçen gün de daha kötüye gidiyor...
-
@hattorihanzo kardeşim valla yapamıyorum düzen tertip bozuldu şartlar değişti benim için fazla saplantılıyım belki benle alakalı tamamen son 2 senedir ankarada milli kütüphanede çalışıyodum yani çok fazla çalıştığım söylenemez ama en azından hiç çalışmama gibi birşey söz konusu olmuyodu az az her gün git gel derken baya yol kat ediliyor ama bu sene sınavdan sonra memlekete döndüm hesapla işte mülakat da dahil hiç kitap açmadım kaç ay oldu puanım da pek iyi değil zaten başka girebildiğim sınav da yok buraya saplandım kaldım yani uzaklaştıkça daha da zor oluyo her geçen gün nasıl otururum tekrar bilmiyorum
-
@furkitofaso kardeşim Allah yardımcın olsun gönlüne göre versin inş senin yaşadığın benzer süreçleri işe girerken hepimiz yaşadık yapman gereken içini ferah tut pes etme az çok deme çalış onun dışında da sosyal hayatını ihmal etme başarılı insanlar iş sosyal hayat dengesini kurabilen insanlardır düzenli spor yaparlar hobileri vardır vs çünkü o kafayı bir şekilde boşatmak lazım olacak olduktan sonra gerçekten yiyecek ekmeğin varsa o gelir seni bulur olmuyorsa da Tanrı'nın mutlaka daha güzel planları vardır bizzat yaşayıp deneyimledim ondan içini boğma sağlığın yerinde sevdiklerin ailen yanındaysa herşeyin üstesinden gelecek kapasite ve karakteri ortaya koyarsın koymalısın
-
@alpagu kardeşim saolasın verdiğin destek için inşallah hepsi zamanla yoluna girer toparlanır haklısın bırakmamak lazım :)))
-
ben nasil olsa elerler dusuncesiyle bu hafta tatil ilan ettim.spora yazildim.kendimi harika hissediyorum.insanlarla iletisimim guclendi onceden sadece kitaplar vardi.hayata dondum ama pazartesi basliyorum yine derslere...nefes aldim.cok güzeldi
-
@mağdurum Spora yazılacak paramız yok hocam sorun orda
-
@denetcii ya nelere para verdik.100 tlye huzur satin aldim su an resmen.bu bahane degil.bende hep bunu bahane etmistim.tavsiye ederim disarda hayat var
-
@furkitofaso kardesim hak veriyorum bende 2 yildir milliye gidiyodum artik gitmiyorum ama bu kadar takinti yapma olmazsa hayal kirikligi buyuk olur diye diyorum gecen yil guy icin o kadar iyi hazirlanmistim ki sinava dahi giremeyince cok buyuk bi hayal kirikligi olmustu valla birakmistim sonra etraflica dusundum beklemenin bi faydasi yok 2018 kpssye hazirlaniyomusum gibi devam ediyorum bu zorlu bi yol bu kadar karamsar olmayin Allah hepimizin yardimcisi olsun calismayi birakmayin su gruptaki insanlarin cogu guzel yerler hakeden insanlar cunku ortada verilmis bir emek var emeklerinizi zayii etmeyin diye soyluyorum
-
Şubatta açıklanır mı acaba
-
@krtalprn Kasımda eğitime çağırdıklarında anlarız kimin kazandığını:)
-
@mayoz gerçi guy ilanı için 15 ay bekledim bunu da bekleriz