9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@krtalprn hocam sen de umutlarını şubata devrettiysen benim için yeniden karamsarlığa dönme zamanı
-
@krtalprn sen de mi brütüs
-
@nonbisinidem beni buna mecbur ettiler
-
@brzezinski maaalesef bursadan gol haberi bekler gibi bekledik ama gelmedi
-
@hattorihanzo eyvallah kardeşim saolasın aklımdan çıkmıştı komple memlekette ders falan cidden etrafında bu işle uğraşan insanlar olmayınca bu konular konuşulmayınca belli bir süre sonra sanki öyle birşey hiç yokmuş gibi davranmaya başlıyor insan en kısa zamanda kendimi önce mental olarak hazırlayıcam sonra yavaş yavaş çalışmaya çalışıcam bi şekilde arada birileri tarafından hatırlatılması gerekiyor galiba
-
Arkadaşlar bu arada guy ilanı falanda yok ortalıkta bu sayfa onun ne kadar yeri bilmiyorum ama öyle bişey olsa çok güzel olur rahatlar herkes öyle veya böyle önünde birşeyler var bir umut var ilan gelmesi lazım muhakkak gelenler ortada 20 kişi açtı il göç dalga geçer gibi bir sürü insan var elinde yüksek puanla bekleyen bir kısmımız kazanıcağız SGK yı ama çok büyük bir kısmımız elenecek alternatifimizin artması şart başka çıkış yolu yolu yok
-
@furkitofaso o degilde guy olan arkadaslarim foto atmaya baslamis imrendim valla
-
Arkadaşlar Twitter'da Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarını da ekleyerek yazıyorum sizler de öyle yazarsanız etkili olacaktır.
-
@resetat tweet atmaktan ciğerim soldu. Çok twwet atıyoruz ters tepecek diye tırsıyorum.
-
@kai-hitwatari yapacak bir şey yok, yeter ki bu durumumuzu bilsinler 111 gün oldu sonuçta biz 30-40 gün olup yazmaya başlamadık
-
@resetat bulamazlar dimi bizi, içim rahatlasın bari. Gvs'de çıkarsa eleyin bunu derler
-
@kai-hitwatari Hocam biz ne yapıyoruz ki bulamazlar diyorsun Hakkımız olan sonuçların açıklanmasını yakışık almayacak sözlerle değil; bizleri unutmasınlar, bir cevap versinler diye güzelce yazıyoruz yalnızca.
-
@resetat hocam herkes bir değil. Hakkımız olanı istiyoruz fakat karşı taraf beni meşgul ediyor diye düşünür.
-
@kai-hitwatari Hiç de öyle değil hocam özellikle bizlerin o kadar yazmasına rağmen cevap verilmeden Sivas oyuncu transfer etti diye 2 RT yapılmasından sonra ben ayar oldum açıkçası...
-
@hattorihanzo ortak galiba arkadaş bende yeni gördüm bi tane maslak vergi dairesi mi gerçi çok var ya bu son sınavı kazanan ben 1 soruyla güme gittim
-
Arkadaşlar az önce bir telefon görüşmesi yaptım bizim sonuçlarla alakalı aslında daha önceki durumdan farklı birşey yok herşey aynı felaket tellallığı yapmak istemiyorum ama bizim denetmenlik işini pek sallamıyomuş bakanlık öyle bekliyormuş baya gündemleri çok yoğunmuşmuş falan soruşturmalar da devam ediyomuşmuş bi yandan net bir açıklama gelmemesini bu işte yetkili kişilerin kıvırmasını yuvarlak cümleler kurmasını şimdi daha iyi anlamış oldum ben şahsen kurumunda eli kolu bağlı orası listeleri göndermeyince sizin anlayacağınız "ölme eşeğim ölme" yani durum bu
-
@resetat acınacak halimize güyoruz. Müfettişlik sonuçları da yok ortada. Artık cuma 00.00'da açıklarlar.
Benim aklım Apaydın'ın söylediklerinde, müfettişliğe giren aday bizden ne kadar az o bile bu hafta açıklanacaksa bizim 3-4 ayımız daha var Bize "siz onlardan daha çoksunuz" savıyla geliyor. O zaman iş bölümü niye var? Ya da bunlar kağıt üstünde mi? İnsan düşünüyor. -
Arkadaşlar bir çok ilan var alımlar az da olsa umut var ve maliye Bakanlığı vs. Derken bir çok ilan da gelecek inşallah o yüzden sgk yı unutun yapmanız gereken yapın heh sgk olursa bir şey kaybetmezsin ama ya olmazsa diye düşünmek lazım her sonuca hazırlıklı olmak lazım o yüzden ders çalışın bence düşünmeyin bunu...
-
Dostlar kimseyi karamsarliga sokmak istemem lakin referansı olmayıp ta açıklanması bekleyen arkadaşlar (bende dahilim buna bu denetmenlikte 2. mülakatım bende bekliyorum) çok bel baglamayin bu mülakata referanssiz 8 9 kişi önceki promosyon da kazanamadı en iyimiz 100 kusurde yedek idi ben şahsım adına sadece mülakat ile alım yapan yerlere gram güvenmiyorum bu iletiyi yazma sebebim olmazsa üzülmeyin diye sorun sizin mülakatinizla alakali değil ben bu mulakati hiç olmamış gibi devam ediyorum umarım hepimiz hakkında hayırlısı olur vesselâm...
-
Bir ay önce falan birisi MSB yazınca bende dahil bir çok kişi milli savunma bakanlığı diye anlamıştık. Bizim bu listelerin milli savunma bakanlığında olduğunu ciddi ciddi düşünüyorum artık