9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Biz aslında en çok açıklanabilme ihtimalini sevdik :))))))
@krtalprn, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Üstad bu hafta açıklanma ihtimali var mı @paretowilffredo
-
Yönetmelik yayımlanma tarihinde yürürlüğe girer.
Hukukta makable şamil diye bir kavram var. Lehe olan düzenleme geçmişe etkili olması lazım. İdare hukununda böyle bir şey vardı sanırım.
Öyle hatırlıyorum. -
Şubat sonuna kalmasa bari
-
-
Google'a "sgk duyurular" yazdığımda altında yazan "bu sayfayı pek çok kez ziyaret ettiniz"
-
Sinavlarin genel olarak bu kadar gec aciklanmasinin nedeni alimlarin surekli oldugu izlenimi vermek ve surecleri uzatip ne kadar gec aciklanirsa yeni kadro beklentisinin de o kadar gec olmasi baska mantikli bir aciklamasi gelmiyo akila test olan sinavlarin bile aciklanmasi aylar almaya basladi ki hatta artik ilan verilmeden haberler yapiliyor su kadar kadro acildi deniyor ama ortada ilanin dogrulugu yok ayrica kurumlar az kadro istemenin ustleri tarafindan kendileri icin olumlu olacagini dusunuyor bakin biz fazla kisi alip butceye yuk olmuyoruz fikri icindeler.
-
https://www.youtube.com/watch?v=iGptsGCpIT0
artık bu kafada yaşamaya başlayacam. sgk kafa yedirttii bize -
Allah'ını seven bu hafta açıklanacağını söyleşin artık
-
Bana kalırsa Sn. Zafer Tarıkdaroğlu'nun bir gönderisine doluşalım tıpkı msb'da olduğu gibi.
-
@kai-hitwatari mantıklı
-
@nonbisinidem sorma ne haldeyim sorma kederdeyim sorma
-
Bu hafta ortasına kadar açıklanırsa müfettişliğe başvuru sayısı ve taban puan az da olsa azalır diye düşünüyorum. En azından kazanamazsak müfettişlik sürecine girer biraz da orada oyalanırız Tabi bu hafta açıklanması hayal. Şubat ortasını bulacak belki de geçecek gibi duruyor.
-
@gmsmustafa onlar orda niye oturuyorlar ne iş yapıyorlar merak konusu?
-
@halilhy Hocam ben mülakattan çıkınca ülke normalleşti önceki seneye göre daha çabuk açıklanır hatta önceki senedeki olaydan ders çıkarılıp 45-50 günde açıklarlar diyodum Demez olaydım şu hale bak. Bu hafta açıklanırsa herkese benden çay
-
- sayfada görüşürüz a dostlar
-
@ilanmılano müfettişlik derken hocam?
-
@harristodaro Sgk Müfettişlik hocam. Başvuruları başladı. Denetmenlik açıklansa da kazanamayanların müfettişlikte sınava girebilme şansları artsa.
-
@ilanmılano kaçla kapatır
-
@ilanmılano inşallah hocam
-
@ilanmılano Sgk denetmenliğini kazanan birisinin neden müfettişliğe başvurmayacağını düşündünüz anlamadım ?