9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@sirius tesekkurler
-
@shady1 maaş yüksek ama matrah baya düşük Arkadaşlarım genelde 10 11 ve 12 aylarda giriyor göç te çalışanlar ve guy lar denetmen arkadaşı olanlar sorabilir aslında
-
@kullanici arkadaşlar maaşı 3500 mu 4000 mi 4500 mu anlayamadım ne kadar ??
-
@güneşşş 3750 yeni baslayan bekar denetmen maaşı
-
@lucass, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@shady1 maaş yüksek ama matrah baya düşük Arkadaşlarım genelde 10 11 ve 12 aylarda giriyor göç te çalışanlar ve guy lar denetmen arkadaşı olanlar sorabilir aslında
4. 5. ayda vergi dilimine falan girildiği yok. Hurafe bunlar : )) en erken 10.ayda gireriz öyle deli kesik 200-300 falan da kesilmiyor.
-
@famefabre aynen üstad ben maaş bodrosunu görmüştüm arkadaşın 1200 tl civarından hesaplanıyo matrah
-
@famefabre, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@lucass, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
4. 5. ayda vergi dilimine falan girildiği yok. Hurafe bunlar : )) en erken 10.ayda gireriz öyle deli kesik 200-300 falan da kesilmiyor.
Matraha esas maaşımız düşük olduğu için çok fazla kesinti olmuyor arkadaşlar.. 2017 yılı için yardımcılardan kesilen vergi asgari ücretliden kesilen vergiden daha azdı yanlış hatırlamıyorsam totalde 160 lira civarıydı..
-
Ben atanayım da 3750 nin 750 sini kessinler fark etmez
-
@denetcii vur dedik öldürdün hocam kira parası gitti
-
Çoğumuz evde işsiz işsiz oturuyoruz ne ara maaşın derdine düştük?
+-3500 işte neyi tartışıyoruz?
Açıklandı da benim mi haberim yok? -
@Kai-Hitwatari ise giremedik diye hayallerimizi de satmadik ya :))
-
3750*4=15000 yani 4. aydan sonra maaşlar düşüyor ben bunu öğretmen olan kardeşimde gördüm ama denetmenlik dediğiniz gibi farklı bir göstergeyse onu bilemem
-
@harristodaro İşte sen düşün halimi:)
-
@denetcii hocam bende ne yalan söyliyim "kardeş payı" dizisindeki muhasebeci oğuzhan gibiyim.
-
ne zaman açıklanıyor şimdi bu mülakat tahmini olan var mı ?geçen biri yazmış bu aralar açıklanabilir diye
-
@yağmurgetiren bu aralardan kasıt sanırım ocak sonu
-
@kazm ağzın bal yesin hocam inş Allah söyletmiştir (bu tahmini her gun duyuyoruz ama bu farklı olur inş )
-
Başkan 7. Pro için pazartesi 8. Pro için salı tweet atmış 9. Pro için Çarşamba atar perşembe açıklanır:):)La bir de tutuyormuş :):):)
-
@harristodaro eyw dostum önümüzdeki hafta açıklanacak işte kazm dediydi dersiniz sonra
-
@kazm adem kaya diye bir hocaymış ben tanımıyorum da arkadaşın profilinde gördüm kurumda bir hareketlilik var vs bişeyler yazmıştı burada konuşuldu mu bilmiyorum