9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Yarın güzel bir etkinlik mi yapsak?
-
Bir sinavi aciklamanin gece gunduz calismakla ne alakasi olabilirki ders mi calisiyorlar bizim gibi geceleri falan.
-
Kurumun elinde olan bir şey değil demekki. Yani nezaketen de mi teşekkür etmeyelim. Şu cevabı almak için yapmadığımız şebeklik kalmadı. Günlerdir tweet atıyoruz. Tabiki bu cevaba heyecan yaptık. Yeterli mi?Tabiki yetersiz. Bizler de net cevap istiyoruz. Var mı? Yok. Hep cevaplar muğlak. Kaç gündür "ufacık bilgi yeterli" diyerek burada çaresizce bekleyen arkadaşlae şimdi şuna burun kıvırıyor.
Biz de unutmuyoruz sabrettiğimiz günleri. Ama bu kadarını alabildik. -
ben kendi adima her gun tweet atmaya devam edecegim. "biraz daha"beklemek isteyenler sessizce bekleyebilir arkadaslar.surecin nerde tikandigi beni ilgilendirmez.ben uzerime duseni yapip mulakata katildim.simdi yine mucadeleme kendi adima devam ediyorum.basarilar.
-
en az şubat ortası o da en az
-
@halilhy Adem hocanın dediğine göre sürecin uzaması kurumla alakalı değilmiş eğer gerçekten öyle ise başkanı ne kadar darlarsanız darlayın hiç bişey değişmeyecektir.. Benim defalarca tweet atma amacım ufacık da olsa bir açıklama yaptırabilmekti -zaten zaman vermeyeceğini az çok tahmin ediyordum- ki bunu da başardık.. En azından attığımız tweetleri okuduğunu ve herşeyin farkında olduklarını hissettirdi bize ki bu bile olumlu birşey.. Şimdi size soruyorum eğer listeler daha önce de söylendiği gibi bakanlıktaysa ve ellerine gelmediyse bizim başkana yönelteceğimiz tepkiler negatif izlenim vermekten başka ne işe yarayacak ki? Belli ki onun da eli kolu bağlı sadece objektif olmaya çalışıyorum benim fikrim bu yönde fikrimi söyledim diye tepki göstermenizi de anlamıyorum...
-
Baskanin tweetinden anladigim kadariyla kurum kendini mahcup hissediyo bizi sallamiyolar gibi bir durum yok yani zannediyorum ellerinde olmayan bir durum biraz daha sabredin dedigine gore haftaya biter diye ümit ediyorum sunuda anlayamadim baskan cevap vermis neden cevap verdin diye kizanlar var anlayabilmek mumkun degil
-
@kai-hitwatari Hocam doğru söylüyorsun.Bende en ufak açıklama için kıvrananlardandım.Ancak 111. Günde “biraz daha” demek komik oldu.Neyse yapacak bir şey yok.En azından açıklanması için çalışıyorlarmış.
-
Twiti okuyunca siz bizden magdursunuz rahatsizlik verdigimiz icin ozur dileriz diyesi geliyo insanin.
-
@kai-hitwatari kesinlikle katılıyorum hocam bu tarz baskı oluşursa ancak üzerlerinde açıklanması yakınlaşır
-
Arkadaşlar, başkandan aylar sonra bir cevap aldık. Velev ki daha önce bizi dikkate almadılar, ama şimdi durumun hiç olmadığı kadar farkındalar.
Hergün gün saydığımız gibi, başkanın tweeti üzerinden de saydığımız günü de belirtelim. Ne kadar kaldığının üzerinde durmaya devam edelim. -
O zaman etkinliklere devam edelim. Fakat bu sefer daha çok bakanlığa yüklenelim. Hatta "ocak sonu" vurgusu yapalim. Ne dersiniz?
-
@nonbisinidem benim tepkim size degil hocam sadece başkana da degil bakana kurum başkanına özel kaleme her kim sorumluysa Başkan'ın da kendince elinde olmayan şeyler vardır illaki
-
En azından 3-5 gün açıklanmayacağına eminiz kafalar gıcır Zaten yakında ne zaman açıklanırı bırakıp acaba açıklanacak mı psikolojisine gireceğiz.
-
@hattorihanzo en son sabredin diyince 30 gün sürdü
-
Arkadaşlar sayfalarca konuştum hepsini üzülerek atladım artık okumaya tahammülüm kalmadı olumsuz durumları kusura bakmayın.
Bi sorum olacak. SGK Müfetttiş Yard. kazanların kaç tanesi bu sene denetmenliğe katılmış. Karşılaştıran oldu mu acaba? Merak ettim. Yapılmamışsa ben yapacağım.
-
@alicnplt94 19
-
@kai-hitwatari teşekkür ederim.
-
Bence Sn Başkan da durumdan rahatsız.İnisiyatifi ele alınca bitirir bu işi
-
8.proda dedigi benim de aklima geldi ama fark var ikisi arasinda orda su saatte aciklayacaz diyip ardindan başkanın bile beklemedigi bir olağanüstü olay oldu ki tekrar tweet atip az daha sabir dedi ve bir ayi buldu onlara 70 .günde söyledi diyen falan cikar simdi farkrtmez bizim icin biz bastirmaya devam edellim ne kadar bastirirsak bir ay mi sürecek 15 Güne düşürecez 2 hafta mi surecek bir hafta ya inecek o yuzden "bakanlik" baz alarak etkinliklere devam edelim yılmadan sabirla