9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
ne tarafa yıkılıyoruz biraz daha nedir bunu diyip en az 1 ay beklettiklerini de gördük cevap verdi diye hemen affetmeyin yelkenleri suya indirmeyin baskıya devam arkadaşlar twitleri okuyor demekki
-
@burcus aynen ben mesaj attım siz de bir aralık alabilmek için bastırın arkadaşlar
-
Biraz daha varsa şubat sonu açıklanır
-
Çok şükür başkanı yakalayıp cevap alabildik. Biraz daha derken neyi kast etti çözemedim ama en azından siz kimdiniz demedi. Demekki unutmamış bizi.
-
hadi arkadaşlar tam zamanı tarih alabilmenin. belki tam tarih veremez ama bir aralık verebilir
-
Anlaşılan yakın bir zamanda sonuç falan yok..
-
@burcus hocam haklısınız ama aylardır bunca tweete en azından bir cvp alabilmişiz bence bu küçümsenecek birşey değil diye düşünüyorum...
-
@nonbisinidem hocam kesinlikle haklısın ama bunca zamandan sonra cevap almayı başardıktan sonra bir daha alamayabiliriz. hazır bakıyorken belki bir tarih alırız. bizi unutmadıklarını öğrendik ama hala elimizde bir tarih yok malesef
-
Baskanin biraz dedigine bakip da bugun yarin diye anlam çıkarmayın bir ay yolu var bunun
-
okudum da yani resmen 111 gun oldu diye tesekkur etmediginiz kalmis=))) masallah
-
@mağdurum aynen kendimi kötü hissettim valla herkes teşekkür etmiş ben hala tarih peşinde mesaj atınca
-
@nonbisinidem tabiki küçümsenecek bişey değil twitimizi gördü en azından ama ben bu senaryoyu daha önce de yaşadım çok az kaldı diyince çok az süre sonra açıklanmadı haftalar geçti maalesef..o yüzden yazmaya devam etmeliyiz
-
O karar tweete “biraz daha” şeklinde cevap vermek inanılmaz anlamsız bir hareketti.Biraz daha kaldığını düşünmeyen var mı?111 günün yanında 30 günde “biraz”.
-
@mağdurum aynen abi yorumları okudukca krize giriyorum . Birazdan bende girip Baskanim o yazan parmaklariniza kurban olayım yazcam
-
111 günün sonunda biraz daha var denmesi resmen bizle dalga geçildiğinin resmidir daha Allah razı olsun yazanlar var ben kendi adıma hakkımı helal etmiyorum
-
Arkadaşlar haklısınız ama şunu biliyoruz ki süreç kurumda değil bürokraside tıkanmıl durumda daha fazla başkanı başkanı darlamak mantıklı gelmiyor bana, zira çok üstüne gidilirse ters tepebilir ben bu cevapla şimdilin yetinebileceğimizi düşünüyorum...
-
@nonbisinidem ters tepince ne olacak aciklamayacaklar mi.daha neler 111 gun olmus elbette ki hakkimizi arayip soracagiz.bence olmasi gerekn bu bence tabii
-
@mağdurum ben fikrimi söyledim ne diyim siz bilirsiniz
-
Başkan bizi diskoya görür diyesim geldi
-
@nonbisinidem yapma kardesim 30. Günde veya 50. Günde desen haklısın 111 gün olmuş dile kolay