9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
arkadaşlar hadi dikkat çekicez eminim hadiii durmayalım yaa
-
Yüklenin arkadaşlar
-
Arkadaşlar sonuç ne olursa olsun şimdiden kendi adıma, emek veren ve aynı zamanda kafayı yemek üzere olduğum bu kadar zamanda tek moral kaynağım olan sizlere teşekkür etmek istiyorum.. Aynı kuruma mensup olsak da olamasak da pek çoğunuz güzel insanlarsınız ve sizleri tanımak gerçekten güzeldi Veda konuşması gibi oldu gaza geldim sona gelmiş gibi hissettim Allah söyletmiştir umarım :)))
-
Selim Bağlıya mı yazıyoruz arkadaşlar
-
evet tweetinin altına yanıtla deyip yazıyoruz.
-
Arkadaslar feragat etmeselerde sgknin bunu goz ardi edicegini düsünmüyorum ve son olarak @paretowilfredo hocam cok suskunsun varmi bi gelisme biz senden gayri kime guvenelim
-
mükerrer kazanma olacağını sanmıyorum ama olsa bile bu arkadaşlar zaten tercih yapmazlar tercih yapmamak feragat değilmi zaten şehir tercih edip evrak teslim eder ve yerleşirlerse feragat lazım diye biliyorum ben yanlış mı biliyorum ?
-
@lucass doğru biliyorsunuz hocam.Bir de bu arkadaşların denetmenliği kazandığı ne malum?
-
Arkadaşlar heyecanınızı ve merakınızı çok iyi anlıyorum aynı süreci yaşayan bir arkadaşınız olarak ama özellikle önümüzdeki bir kaç gün @pareto_wilfredo üstadı çok fazla rahatsız etmeyelim derim naçizane.. Çünkü kendisi oldukça rahatsız bugünlerde biraz dinlenmeye ihtiyacı var.. Pek bişey yazamazsa bizi takmıyor gibi düşüncelere kapılmayasınız diye bilgi olarak paylaşayım dedim..
-
@hayalimsgk @paretowilfredo üstada çok geçmiş olsun inş bir an önce toparlanır iyileşir ve aramıza döndüğünde de sonuçlar açıklanmış olur
-
2 3 saat internete giremedim ner olmuş
-
Arkadaşlar boşuna yazıyoruz bu kadar gün cevap vermediler bir ton tweete, şimdi müfettişlik açıklandı diye cevap verecek değiller
-
@krtalprn hocam pek bişi kaçırmadın :))) hâlâ denetmenlikle ilgili bir gelişme yok kaldığımız yerdeyiz
-
@resetat, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@kai-hitwatari yapacak bir şey yok, yeter ki bu durumumuzu bilsinler 111 gün oldu sonuçta biz 30-40 gün olup yazmaya başlamadık
Hocam bir kaç saat önce bastırıyorduk, noldu ki
-
Yuklenin dostlar
-
@kai-hitwatari durumlar vahim hocam ama Cumhurbaşkanımızın danışmanlarını etiketleyerek yazmak en mantıklısı
-
@nonbisinidem adem hocanın yazısını okudum şimdi vardır öyle diyorsa bir bildiği sonuçta teftiş de yanılmadı size tavsiyem daha az girin ben 2 3 saat girmedim yaşam da dolandım sizde öyle yapın çünkü daha çok stres oluyor insan herkese tavsiyem bu gezin dersi bırakmayın zaten açıklanınca 1 2 saat sonra da olsa haberiniz olur
-
20 kişi çıktı önümüzden mufettislik kazanan
-
Bu dogancan gezmis kim her kurumu kazanıyor
-
@lucass insallah