9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Nacizane tavsiyem kimseye bakmayın sure konusunda surecin belirsizligi spekulasyonlara yol aciyor her an her sey olabilir diye boşuna denmiyor hicbir kesinlik yok herkes isine gucunden eksik kalmasin Ama yine de tekrar ettigim gibi her an her seye acik
-
Puslu hava dağılıyor mu ne?
-
yorum atın, kalp atın, retweet yapın bu tweeti iyi değerlendirin yardırın
-
@nolmuyor hocam en geç kısmı çok zor ya bakın şöyle ⚭ şu benziyo galiba sonsuz demek istedim umarım anlaşılmıştır açıkçası bundan sonrası tamamen üzerlerinde hissettikleri baskıya bağlı bence ona göre şubat sonundan itibarenki süre uzar veya kısılar
-
@baumol özelden mesaj at lütfen
-
İnşallah vergi müfettişliği de açıklanır yarın, epey bir kişi de oraya yerleşir. Mükerrer kişiler listeden güncellenir. Kalanların şansı artar.
-
Tweet in altına biri kurumda calisan çok sayıda genç var onları denetmen yardimciligina alabilir misiniz gibi bişi yazmış. Şöyle insanlar görünce sinirlerim bozuluyor. Gir kardeşim a grubu sınavına köpek gibi it gibi çalış o zaman al 85 + puan sonra git mülakata çalış üstüne bizim gibi 4 5 ay bekle sonucu. Biz salak miyiz ? Yolu yordami belli bu işin. Böyle kurum içi zimbirtilariyla bi yerlere gelmeye çalışan insanlardan nefret ediyorum.
-
1600 kişi mülakata giriyor 40-50 kişi cevap veriyor. Doslarım yüklenin en az 400'ü görmemiz lazım.
-
Arkadaşlar forumda yazan var mı 9. Pro sonucu bekleyip aynı zamanda müfettişliği bekleyen :))) dualarımız sizinle ...
-
@kai-hitwatari açıkçası BEN sayının önemli olduğunu düşünmüyorum. çünkü insaniyet olsa bir kişi bile yazsa itibar edilip cevap yazılırdı.ya umursamıyorlar ya da bir açıklama yazıp yeni sorulara mahal vermekten korkuyor bu yetkililer.
-
Arkadaşlar en azından yazanlar birden fazla kez yazsın.60 ileti çok az biraz rahatsız etmek lazım.
-
Yok arkadaş yok bizi sallayan yok eee üvey evlat muamelesi şimdiden başladı demek yanlış olmaz herhalde dimi ?
-
@mithat-birden bence denetmelik olmaz en azından müfettiş olarak başlatsınlar denetmenlik az olur
-
10-15 kişi var zaten onlarda sağolsunlar üç dört tane tweet atiyor herkes katılsa en azından bir tweet atsa daha iyi olacak diğerleri zaten her etkinlikte yazan insanlar
-
@black doğru söylüyorsun dostum müfettiş olmalılar. Bu zeka onu hakediyor çünkü.
-
@budageceryahu vdk kaç kişi alıyordu ?
-
Yuklenin arkadaşlar
-
Arkadaşlar çok yavaşız hadi yüklenelim gerçekten durmayalım hadiii
-
@furkitofaso 300 olması lazım
-
müfettişlik için 37 kişi alınmış sanırım ilan kaç kişilikti?