9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@kai-hitwatari bana da uygundur akşam 19.30 veya 19.00 gibi olabilir
-
Bakan hnm twit atti ben bikac tane yanitladim ama taseroncular hemen doldurdular yine kaybolduk arada
-
Yanlis anlasilmasin siradab bi twit atti
-
19.00 uygunsa o saatte başlayalım.
-
@b-ays hocam o taşeronlardan kurtuluşumuz yok, bakan hanımın da bizi göreceği yok.
Msb görecektir, ne kadar fazla katılım olursa cevap alma potansiyelimiz o kadar artscaktır. -
@kai-hitwatari evet malesef
aksam ben de atarim 19.00 iyidir -
@kai-hitwatari benm için saat farketmez ben gün boyu aklıma gelen herkesi etiketleyip tweet atıcam
-
Saat 19 da yüklenelim o halde
-
Tamamdır 19.00 da bende yazarım
-
ben de varim
-
Biraz geçicekebilirim fakat tweet atıcam.
-
@paretowilfredo @paretowilffredo hocam yok mu bi haber
-
E devletten topluca reisi cumhura mı iletsek şikayetimizi ?
-
artik bilerek bekletildiğimizi düşünüyorum.gece gundur calisarak 4 ayda aciklanmiyorsa bir sonraki alimda nasil 30 gunde aciklanacak? neden aciklanmiyor ya neden???????
-
Ya facebookta biri yazmış bir arkadaşının başına gelmiş SGK dikkat etmiyor bunlara diye kaymakamlık kazanmış arkadaşı sgk daha sonra açıklamış sonuçları orayı da 7. asil olarak kazanmış daha iyi yerlere girenlerin dilekçe verip feragat etmesi lazım sanırım kimsenin umrunda olmuyor
-
@furkitofaso Hocam o guy haricinde sorun olmaz bence.Özlük hakları olarak daha iyi bir kuruma atananlar zaten hakkından feragat ederrler ya da evrak teslim etmezler.Bildigim kadariyla evrak teslimi yapilmamasi da feragat sayiliyor.Tek sorun guy kazananlarla ortak kisiler olur ona da yapacak bir şey yok ne yazıkki.
-
Ya var ya insaAllah bu bekleyişin olumlu taraflarını görürüz de beklememize değer. Bir tek, yedeklerden de sayının en azindan öncekinden daha fazla olabileceği ihtimali birimiz için bile umuttur.
-
@luthor ya bana da öyle geliyor da keşke bi nebze daha dikkat etseler kurumdaki yetkililer zor değil ya açıp alt tarafı listeleri kontrol edicekler haliyle hiç biryer kazanamamış olanlara biraz daha iltimas tanınır diye düşünüyorum bu kadar duyarsız olmaları hiç hoş değil tabi ki guy olanlar kazanabilir bu sınavı kesinlikle alınmasın alınmamalı falan demiyorum ama hassas olmakda fayda var ben veya bir başkası elinde başka hiç birşeyi olmayan biri elenip zaten guyu kazanan biri burayı da kazandığında hepimiz üzülürüz heralde
-
Herkes elini vicdanına koysun biz olsak bu alımı yapan tercihimizi hangi yönde kullanırdık ?
-
@furkitofaso haklisin hocam ilerde karar mercii olunca biz gerekeni yapariz insallah. Duyarli oluruz. Aksam ben de katilirim etkinlige bu arada