9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Komşu, komşu! Huuu!..
Oğlun geldi mi?- Geldi.
- Ne getirdi?
- İnci boncuk.
- Kime kime?
- Sana bana.
- Daha kime?
- Kara kediye.
- Kara kedi nerde?
- Ağaca çıktı.
- Ağaç nerde?
- Balta kesti.
- Balta nerde?
- Suya düştü.
- Su nerde?
- İnek içti.
- İnek nerde?
- Dağa kaçtı.
- Dağ nerde?
- Yandı bitti
Kül oldu.
-
@safitürk69 her şeyi anladım da önünde olan bir şeyi meden bekletirler onu anlamıyorum amaç ne hocam ?
-
Mit soruşturmasını ilk defa duyuyorum.Başka kurumlarda var mı böyle bir uygulama?
-
@krtalprn kardeşim o konularda İnan edin hiçbir fikrim yok
-
Yürüyüş mü düzenlesek, böyle olmayacak !
-
@senozli5334 ben varım çünkü işsizim
-
Benim de hafta başında aldığım bilgi belirsizlik yönündeydi tahminen martta açıklanır arkadaşlar
-
@safitürk69 Vallaha benim Twitter'da ki fake hesabıma istanbuldan giriş yapılmış bende kapattım.Mit deseniz de inanırım:)
-
- Promosyon neden ayrı ayrı başlamış onu anlamadım alımlarımı farklı oldu sanki aynı anda atandılar sonuç olarak
-
Mit ile alakasi yok sürecin abartmayın.
Neden uzatıldığı hakkında kimsenin fikri ve beyanı yok mit falan sadece abartı.
Inanmayın yani -
@krtalprn Guy dışında çoğunda var mıt araştırmasını ta dersanede duydum
-
@te_go_çı katılıyorum ve tahmin ediyorum ki şu anda MİT in işi başından aşkındır çok daha ulusal meseleler varken bununla mı uğraşacaklar.
-
@denetcii yapma ya onu nasıl anladın fenaymış
-
@nolmuyor Önceki alimlarda sonuclar aciklanip sorusturma yapiliyordu ve yanlis hatirlamiosam büyük şehirlerdeki kisilerin sorusturmasi bitip işe baslamasi gecikiyordu. Bazı adaylar erken başlıyordu işe. Muhtemelen cogu kisinin bitti sorusturmasi az bisey kalmistir kalanlar icin herkesi bekletiyorlar. Önceki alımlarda en geç işe başlayanı bulup kaç ayda iş başı yaptığını ogrenmek gerek.
-
Yok hocam o iş MİT’in işi değil federal ajanların işi onlar bakıyordur. Bizi nelere bulaştırdın SGK inşallah bu kadar beklediğimize değersin.
-
Yeter artık. Tweet atmakla olmayacak bu iş. Çok daha kapsamlı protesto yapmalıyız.
-
@safitürk69 mail geliyor hocam giriş yapıldı diye:)
-
mit ne alaka ya saka mi? o kadar terorle vs mucadele icindeyiz bizle mi ugrasacak mit.
-
Polat alemdari aradim arkadaslar bize gelen birsey yok dedi usta gelince hemen aciklariz biz dedi.
-
@denetcii o hesaba telefon üzerinden giriyorsan hizmet sunucunun bulunduğu yerden gösterir girişi