9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@baumol deme diyeceğim ama merak da ediyorum de
-
@Baumol gördüm hocam şimdi ama o umut değil yüreğimize taş olur
-
@nonbisinidem OHAL hani vatandaşı etkilemeyeckti OHAL'e falan bir şey dediğimiz yok. Fazlasıyla gecikti. Bu konuyla pek ilgilenilmiyor gini geliyor. Baksanıza aralık sonu derken ocak sonuna geldik. Şubatta bari açıklansa diyorduk, arkadaş bir de mart çıkardı.
-
Az önce memurlar nette gördüm, 18 aydır açıklanmayan sınav varmış.
İşe bak sen, açıklanmayan sınav icat etmişler. -
@budageceryahu hocam sakin olun rekoru kaptırmıyoruz. Bknz: "mülakatlar 18.09.2017 tarihinde başlayıp 21.11.2017 tarihinde bitmiştir."
-
ben iste calisirken iscilerden biri.bimer e sikayette bulunmus kurum hakkinda dava açıldı vs BİMER de sansimizi denemeliyiz diyorum uzun degil kisa ve öz bir yazi katilmak isteyenler onay verenler up lasin farkli tarihlerdede atabilirsiniz maili
-
@kate ben bimere yazdim ama herhangi bir cevap gelmedi sadece dilekceyi calisma bakanligina yonelendirmialer gorunuyor 1 haftadir
-
@sacred123 mevzuat gereği max 30günlük dönüş süreci var son güne kadar bekletiyolar genelde eğer dönmezlerse 30 günlük süre aşılmasına rağmen hala cvp dönülmemiştir diye bi daha yazıyosumuz 3gün içinde saçmasapan talebinizi karşılamayan bir cvpla dönüyorlar...
-
Şu yaptıklarını başka ülkede yapsalar isyan çıkar ama biz eşeğiz nasıl olsa vur semeri beklet 5 ay yap benzini 10 lira yetmez.
-
@nonbisinidem @sacred123
e dostlar madem öyle diyorsunuz fatif portakala aksam haberlerine tweet atalim fikir benden cikmadi bu sekilde 1 ayi doldururuz mesaj atmadigimiz aramadigimiz yer kalmayincaya kadar daha makul onerisi olan varsa onu da dinleriz -
İlan sınavın sonuçlarından 1 ay sonra gelince dedik ki herhalde 2018'e girmeden hızlıca bitirecekler ama nerdeee ilan gelmesinin ardından şu süreç 6 ayımızı aldı 6!
-
@kate Bana o dese inadına açıklamazlar gibi geliyor başka var mı bildiğin tweetleri okuyan
-
Yine memurlar. net'ten mi girsek olaya.
-
@kai-hitwatari Onuda takmıyorlar ama hiç yoktan iyidir.
-
Öyle birşey yaparsak sürecin çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı bürokrasisinde tıklandığı bilgisini de metne ekleyelim hatta yönetmelikte öngörülen süreyi de eklemek gerek
-
tv izlemiyorum farketmez teker teker kanallari deneriZ hangisi yayinlarsa ayrica bu yönetmelik değişikliğinin de tam metnini atmak daha tutarli ve delil yönünden saglam kaynak olur cok zor degil hepi topu yarim saatcik olmazsa baska haber programı
-
@drago, içinde söyledi:
Öyle birşey yaparsak sürecin çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı bürokrasisinde tıklandığı bilgisini de metne ekleyelim hatta yönetmelikte öngörülen süreyi de eklemek gerek
Hocamin dediği gibi temel cercevesi bu olmali mesaji bu yönde iletilse daha etkili olur
-
haber bültenleri başlamadan bu paylaşımları yapalım derim. çünkü kendi akışlarını belirlerken önce toplantı yapıyorlar. önden farkındalık yaratırız bir araştırırlar. sonra yine bülten saatinde de etkileşimde bulunuruz. tüm wp ihbar hattı olan haber programlarına bir mesaj bırakalım diyorum küçük resim alıntısı şeklinde. organize edebileceğimi sanmıyorum ama yapalım derseniz tekrar söylüyorum varım.
-
Bence etkinlikleri ''Sgk denetmenliği sonuçları sakın ama sakın açıklanmasın bizler Sigortasız işçi çalıştıran işverenler ve muvazaalı evlilik yapanlarız '' şeklinde yapalım.Şu süreçte denetmen adayları dikkate alınmadı çünkü
-
sonuçları bekletmeleri galiba ikinci ilana çıkmamak için olsa gerek. Anlaşılan o ki uzun süre alım yapmayacaklar ki sizin sonuçları da bekletiyorlar.