9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Neredeyse KPSS müracaatları başlayacak. Kesinlikle Mart ayına sarkmaz diye düşünüyorum.
-
Nisan diyorum yok mu arttıran?
-
@mağdurum hocam ben duyumcu değilim, açıkcası bilmiyorum. Gelen duyumların çoğuda boş çıktı. Adem hoca hâlâ umutlu fakat aynı umut bende yok.
-
- iletiye ulaşınca meşaleler yanar
-
@kai-hitwatari adem hoca bu aralardan mi umitli.biri diyor gvs bitmedi biri diyor bakanlikta corba oldu
-
@mağdurum geçen haftadan beri ümitli. Yazdıklarına göre hâlâ ümitli
-
Evet ya Adem hoca ümitli bana da ümit vaad ediyor açıkçası :)))) hâlâ açıklanabilitesi varmış gibi geliyor pozitif olalım evrene pozitif mesaj gönderelim dicem bu kadr günden sonra linç etceksiniz
-
Arkadaşlar en sonki tweetimi rt yapar mısınız hepiniz? Ya da herkes kopyalayıp tweetlesin farketmez. Belki iyi kötü bir cevap alırız
Sn. Başkanım @mustafaapaydin5 affedin sizi darlamak istemiyoruz ama çaresisiz, denetmenlk sonuçları Martı bulacak söylentileri var, günden güne daha da yıpranıyoruz Sn. Başkanımız @msbagli 'dan net bir açıklama da gelmiyor, bu konuda bize verebileceğiniz net bir bilginiz yok mu?
-
@nonbisinidem twitterdan yazıyorum fakat bugün açıklanacak deseler yine inanmam. Hayat enerjim bitti
-
@kai-hitwatari inan benm de enerjim tükenmek üzere günlerdir facebook twitter ty üçlüsü arasında telefona yapışmış durumdayım yolda yürürken bile telefon elimde hep belki bi açıklama gelir belki bgn açıklanır belki yeni bir duyum vardır vs vs... Ama yapıcak birşey yok malesef her sabah uyanıp belki bgn birşeyler olur umuduyla tweet atıyorum
-
VMY önümüzdeki hafta içerisinde açıklanacakmış galiba. Başkan twitter da yazmış.
Şubatın ortasında bizim sonuçlar da açıklanır.
-
@budageceryahu vym kaç gündür bekliyordu?
-
@kai-hitwatari onlar da epey bekledi, tam bilmiyorum. Ama bizim kadar değildir.
-
@kai-hitwatari Aralıkta başlamış galiba.
-
Umarım bir bildiği vardır
-
@kullanici Dalga geçiyorsa trollukse Çok pis kufur yiyecek haberi olsun
-
@kullanici bende tam bunu yazacaktım doğru olabilir bence sonuçta rekordayiz geç bile kaldılar. Hadi insaAllah yaa.
-
Eğer yalansa var ya çok pis dalıcam !!!
-
Ne olurdu gelseydin doğum günü hediyem olsaydın
-
Nolur biri sgk'yı arasın benim gücüm kalmadı