9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@sylmz listelerde ortak kisiler vardir insallah en azindan mukerrer olmaz
-
Sgk nin vmy i bekledigini hiç sanmam o kadar dikkat etse guy kazananlara bakar en basta vmy şöyle dursun o da mechul bakip bakmayacagi zaten.
-
@luthor aynı soruyu bende sordum ancak kanun uzun sanki ve hangisine bakılacak 5510 4857 5502 mi ?
-
@aroma 4857 ve 5510 diye düşünmüştüm ben.Ben A kadro çeko kitabına bakmayı düşünüyorum.Sanırım bu kanunlar var o kitapta.Bilen biri cevaplasa süper olur aslında.Bu başlıkta p42 si yüksek arkadaşlar nereden çalıştı acaba?Bildiğim kadarıyla kpss çekoda 4857 ve 5510 çıkıyor.
-
@luthor Evet 2 kanunda o kitapta var gayet açıklayıcı ve yeterli kanunlara bakınca ekstra bakmaya gerek olmadığını fark ettiim
-
@snc61 Eyvallah hocam sağ olasın.
-
@luthor öneririm hocam Ben de o kitabı
-
@krtalprn Sağ ol hocam.Çalışma Sorunları ile A kadroyu inceleyip bir tercih yapıcam artık.
-
@luthor a kadro çeko kitabı iyidir. ben ordan çalıştım. çekodan 24 net geldi. gayet güzel bi kitap. tavsiye ederim.
-
@alicnplt94 Gidip inceleyeceğim hocam.Sağ olun tavsiye için.
-
@luthor a kadro yeterliydi kitap mı alsam acaba kanunü çıkartmak da kitap fiyatına gelir sanki uzun .incelemek gerek kitabi
-
@luthor şu bir gerçek hangi kitaptan çalışırsan çalış eğer çeko mezunu değilsen o konulara aşina degilsen yani. Sınavda o puan türünden yüksek almak senin sansına kalmış yoksa bahsettiginiz kitap güzel. Hatta ben o kitaba calısacak zaman bulamadım son 2 gün sadece en arkasındaki soruları cözdüm sans yanımdaydı iyi bir puan aldım ama sunu unutmamak gerek önce çalışmak sonra şans
-
@luthor hocam çalışma sorunları dediğiniz kaynak hangisi acaba açıkçası kanundan çalışmak zor sanki uzun geldi.a kadro yüzden inceleme fırsatınz olursa yazarsınz çok iyi olur bende alırım ank ya gidecekken.
-
@sylmz kurumdakilerin vmy den haberi bile yoktur.vmy kazanan olursa yedeklerden birini çağırırlar zaten.
-
güvenlik soruşturması için bir form var ve her kurum çalışanının bunu doldurulması gerekiyor bu sürecin uzamasındaki sebebin gvs olduğunu düşünmüyorum.
-
@kardelenk bu ön güvenlik soruşturması hocam sizin dediğiniz kazandıktan sonra
-
ingilizce olmasa girerdim
-
ön güvenlik soruşturması zaten böyle uzun sürmüyor arkadaşlar başka kurum alımlarıda görüyoruz sebep bu değildir
-
@kardelenk bence de arşiv araştırması bu kadar uzun sürmez. Gvs yapmak için de bizlerden belge istenmedi. Hadi OHAL diyorsunuz fakat müfettişlikten istenmiş. Bu gecikmenin sebebi gvs falan olduğunu düşünmüyorum.
Tek bir açıklaması var o da bakamlığın asgari ücret ve taşeronlarla ilgili çalışmasıdır. Bizi ikinci üçüncü ve hatta dördüncü plana attılar. Şahsi düşüncem bu. -
@kai-hitwatari marti bulur mu