9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Hayırlı Cumalar arkadaşlar rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah
-
@paretowilfredo hocam dün aldığınız güzel bilgiyi bugün teyit etseniz ne güzel olur
-
@halilhy, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@paretowilfredo hocam dün aldığınız güzel bilgiyi bugün teyit etseniz ne güzel olur
-
@paretowilfredo hocam her ibadette nickinize dua ediyoruz. Gavur paretoya gitmesin dualar, artık isminizi paylaşın
-
- Toplantının protokolünü değil de 9. Dönemin sonuçlarını imzalasalar:)
-
Rt icat edilmeseydi başkan napardı acaba.
-
@kai-hitwatari Twitter otomatik retweet güncellemesi yayınlasa da bizim siyasiler rahatlasa. Adamlar cumhurbaşkanını rt edecekler diye işten güçten oluyorlar
-
@ilanmılano o değil de bakan hanımın gönderilerine yüklensek mi?
-
@ilanmılano onun için adam tutmuşlardır bence
-
@shanks danismanlar ne güne duruyo onlara yaptirirlar
-
arkadaslar ben yedek sistemini merak ediyorum guy gibi mi sistem ?
Yani asiller feragt ettikce ya da baska kuruma gectikce mi yedek ilani oluyor yoksa belli bi zamanlarla bos kadrolar hesaplanip mi ilan ediliyor -
@b-ays belli bir süre sonra kurum yedek kadro sayısını belirleyip ilana çıkıyo tüm yedekler tercih yapıyor yerleşenler hak kazanmış oluyor ve yedek olayı orada bitiyor
-
@kai-hitwatari Şöyle bi organize olup son bi omuz verebiliriz organize olmadan pek bi faydası olmaz çok sıradanlaştı artık az az atılan tweetler. @paretowilfredo üstad bi haber versin de ona göre organize olalım son bir büyük etkinlik yapalım derim. Ama sonuç olarak bu hafta da geçti haftasonu sessizlik olacak ptesi bir kaç kişi gelip buraya ben bu haftadan çok umutluyum yazacak sonra duyumlar tartışmalar ve cuma yine kapanış
-
@samet06 Dostum var olasın. Orada adres şaşmaz ben tek tek hepiniz için dua ediyorum tanımadan ulaştığından eminim.
-
Dostlar maalesef teyit alamadım çünkü ulaşmak istediğim yetkili bugün de kurumda değil. Kendisine ulaşabilsek teyit edecektik ancak işte devlet büyüklerimiz de izin alabiliyorlarmış. Malesef pazartesi tekrar denemek durumundayım. Haklarınızı helal edin.
-
@paretowilfredo eyvallah üstadım
-
@paretowilfredo eyvallah üstad öngörülerine göre haftaya biter mi bu iş
-
Haftaya güzel başlayıp kötü bitiriyoruz. Her hafta aynı şey, Allah akıl sağlığımızı korusun.
-
@gonzaloluca cok dezavantajli bi durum degil mi sizce de
Yani yedekler ilan edildikten sonra belki bikac kisi daha baska kuruma gecicek -
- Giri kutlu olsun, 10000. De açıklanacak diyorlar ha gayret