9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Mart ayı dert ayı demişler o yuzden martı hiç düßünmeyelim nisan iyidir
-
Mayıs ayı da uygun gibi duruyor. Hem bahar falan.
-
@shanks komik olmaması komik olan espri
-
Hazirana kadar yolu var.
-
@shanks neden hazirana kadar belki daha fazla bunu kanunla yönetmelikle sınırlamazlarsa böyle sonu görünmeyen öngörülemeyen bir süreç olur. kpss den sonra açıklansa mesela kim ne diyebilir dava açsan neye dayandırabilirsin?
-
@yasaklı işin pis tarafi da o elimizden hiçbirşey gelmiyor yaptıkları adaletsizlik ama kanun da yeri yok isteseler haziran temmuz bile gider sacmaligin daniskası.
-
Burası haftasonu bayramın ilk günü sokağa çıktığın zaman ki gibi ıssız oluyor
-
@krtalprn Galiba beklemede mesai yapıyor adaylar haftasonu olunca paydos
-
Ben haftasonu olsa da beklerim galiba ağır işsizim
-
@drago memur zihniyetine alistirmaya calisiyoruz kendimizi. Kazanirsak alismakta sıkıntı yasamayalim Haftaici calis haftasonu yat
-
@magduriibfli alışmakta hiç sıkıntı yaşamayız, ah bir kazansak
-
İİBF li bir kardeşimiz destek verebilirsek kardeşlerim 》https:// tozluayna. blogspot. com. tr/?m=1
-
Lütfen tweet atmayı ihmal etmeyelim arkadaşlar ya. Biliyorum herkes yoruldu,bıktı ama faydası olduğunu da öğrenmiş olduk bastıralım çünkü bir gün daha uzamasına tahammülü yok kimsenin artık malumunuz.
-
Bence bu hafta pazartesi başlayıp her gün etkinlik yapalım
-
Siteye ulaşılamıyor su an ama hiç umutlanamiyorum
-
Arkadaşlar daha önce bakanlıkta üst düzey bir yetkiliden aldığım bilgiye dayanarak bir duyum paylaşmıştım. Pazartesi günü bir aksilik olmazsa tekrar görüşme fırsatımız olacak. Sürece yönelik en net bilgileri öğrenmeye çalışacağım umarım güzel haberler alabilirim.
-
@sgkemekcisi duyumlar karıştı sizin duyum ne idi hocam
-
@sgkemekcisi hocam Allah rizasi icin kötü haberler getirme
-
@krtalprn 20 gün olmuş "gvsler devam ediyor, uzun süre açıklanmayacak, sınavlara odaklanın" diyeli
-
@drago bi 20 gun daha bekleyin derse bileklerimizi keselim