9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@baumol al benden de o kadar kardeş
-
Öldürücü bir sessizlik var, bizleri boğan. Bir duyum filan da mı yok arkadaşlar?
-
@drago Hocam benim duyumum net. Eğer içiniz kabul edecekse yineleyim
-
Arkadaşlar gece gece bir yerlerden esti. Anlaşılan twitterdan etkinlikler meyvesini vermiyor. Söyle en azında 50-60 kisi bile olsa saat 19.00da fox tv Fatih Portakal haber saatinde whatsapp ihbar hattından durumu anlatan bir mesaj atsak bence sesimizi duyurabiliriz. Cok uzun bir mesaj olmasına gerek yok sadece SGK Denetmen Yardımcılığı 4 aydır acıklanmıyor yetkililerden artık bir sonuc bekliyoruz desek nasıl olur.
-
@kalitetifmemur Mantıklı olmakla beraber maalesef Sn. Bağlı süreci daha da düğümleyen bir hamle yaptı. Yaptığı açıklama ile açıklama yapma sorumluluğunu yerine getirdi hem de daha da bilinmezliğe attı hepimizi. Hakikaten dostlar hepinize sabır dilemekten başka bir şey yapamıyorum. Allah yardımcısı olsun hepinizin.
-
@paretowilfredo allah razı olsun. Biz artık çözüm istiyoruz bence bunu dinlendirmemiz gerekiyor. Açıklamalar hep bekletme yönünde çünkü.
-
@kalitetifmemur Ben de aynı arzudayım dostum. Ancak süreci öyle bir tıkadı ki sürece tâbi herkes. Hangi hamle çıkış olur hiçbir şey diyemiyorum. Ancak tabi ki denenecek her yolun arkasındayım.
-
@paretowilfredo teşekkürler. Varolun efendim.
-
@kai-hitwatari bu yeni verilmiş bir şey değil eskiden beri var. Bu konuda herkes bilgisiz malesef. Diplomasında iibf yazmayan tüm bölümler bu 52'lik listede var. İşletme ve iktisat dahil bunlara. Çünkü bunlar iibf altında değil kendi fakülteleri ve yüksekokulları var. Bazıları 2007'de aldı bu denkliği, bazıları 2011. En son 2016'da ekonometri aldı.
-
bu son yapılan 52 bölüm haberi özellikle kaymakamlık sınavı gibi yurtiçi denkliği kabul etmeyen kamu kurum sınavlarına geldi. Yani artık onlar da kabul etmek durumundalar.
-
@paretowilfredo da bu konuda daha aydınlatıcı bilgiler verirse sevinirim. Yanlış ya da eksik bildiğim şeyler olabilir.
-
@alicnplt94 Durum şöyle dostum, zaten daha evvel alınmış muhtelif kararlar mevcuttu senin de bahsettiğin gibi. İlgili bölüm mezunlarının farklı farklı başvurularına istinaden alınmış çok fazla karar vardı. Ancak bu kararlar zaman zaman kurumlarca gözden kaçıyor veya görmezden gelinebiliyordu. YÖK bölümlerin tamamını kapsayacak şekilde tek bir karar vererek herkesi bağlayacak bir netice ortaya koymuş oldu. İhtilafı ortadan kaldırdı bir noktada.
-
Günaydınlar herkese. Çok can sıktı artık ne sinir kaldı ne sabır. Kendi adıma sürekli twitter etkinliklerinin sonuçsuz kalacağına inandığımı söyledim. Başkan etkin kullanmadığı için. @kalitetifmemur un önerisi de varsayalım sonuç getirmeyecek dahi olsa ses getirir. Bence yapılacaksa yine diğer sosyal medya platformlarında da duyurup tüm haberlerin wp ihbar hatlarına çoğunlukla ileteceğimiz şekilde olsun. Memurlar a attığımız mesajlar gibi. Yapılacaksa ben varım.
-
@poisson bu saaten sonra kaybedecek bir seyimiz yok bence.
-
benim kaybedecek hicbir seyim kalmadi=)) yasim gecti.mulakatlarda elendim.evlenmedim.coluk çocuğum olmadi.hasta babamla birlikte deliriyoruz iste .artik hic de umrumda degil.ne isterseniz yaparimm
-
@mağdurum kardesim temiz ic camasiri ile sigaran benden o nasil ajite etmektir
-
Geceli gunduzlu caLisiliyorsa liste kurumda olabilir mi yoksa ne uzerinde calisabilirler?
-
Biz ne için girmiştik mülâkata? Bunlar bize ne iş yaptıracak ki, geceli gündüzlü 4 aydır bitiremediler?
-
@baumol ben unuttum neydi sizinkisi hocam
-
@hattorihanzo gercekler bazen çok acı =)) alışıyorsun zamanla sadece.baska turlusunu gormedigin icin normali bu sanıyorsun