9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@furkitofaso gvs yuzunden mi
-
@mağdurum hocam daha öncede yazdım burdan herkes öyle olduğunu düşünmek istiyor ama benim bildiğim bizimle alakalı herhangi bir girişimin olmadığı bakan yardımcısına gittiği şekliyle bekliyormuş bizim liste artık gvs mi yapıcaklar yoksa başka bişey mi orasını bilemiyorum ama hiç birşey yapılmadığı kesin ama bu kadar beklemenin ardından bi de 3 4 ay gvs falan diye bekletmezler heralde o yüzden kazananlar olabildiğince hızlı başlarlar işlerine tabi bu benim düşüncem net olan daha bekliyeceğimiz
-
Müfettiş yard., taşeron geçişi tamamlandı Bugünü de sayarsak oldu 118 Müfettiş yard larlardan görüldüğü üzere sanırsam siteden önce Twitter'dan aciklanacak. Aaa durun bilişim personeli alımı ilanı filan da vardı. Dur bakalım onların da alımı tamamlansın sıra bize gelir herhalde
-
Dostlar bu Azerbaycan görüşmelerini lehimize çevirebiliriz diye düşünüyorum aslında . Bakan , M.S.Bağlı ve oradaki milletvekillerini etiketleyerek iyi bir sayıyla tweet atabilirsek ; illaki aralarında bu konu hakkında konuşma dönecektir diye düşünüyorum . Örneğin A milletvekili başkana sorabilir . Başkan Bakan Hanıma yoğun baskı var diyebilir . Sonuçta bütün gün birlikteler
-
@timbergen Hocam daha buradaki vekilleri veya bürokratları etkileyebilecek bir etkinlik yapamamışken oraya sıçrayabileceğimizi hiç sanmıyorum. Keşke yanılsam bu konuda.
-
@marx Hocam sanırım yanlış izah ettim , oradaki vekiller derken Azerbaycan vekillerini kastetmiyorum . Bakan hanıma ve başkana eşlik eden vekillerimizden bahsediyorum .
-
@timbergen Ben yanlış anlamışım hocam. Özür dilerim.
-
@marx Hocam güldürdün ya:)
-
Adana mv necdet Ünüvar a yazdım ben arkadaşlar takipçisi çok değil genelde de yanıt verir birkaç etkileşim olursa belki konuşulur
-
Heyette gördüğüm kadarıyla @jsarieroglu @msbagli @fikri_demirel @necdetunuvar @ahmet__yurdakul @VecdiGundogdu var . Başkasını gören varsa söylerse onu da ekleyelim tweetlere . Bir umut belki bir çözüm buluruz dostlar .
-
Arkadaşlar @Tinbergen hocamın yazdığı kişileri etiketleyerek bi etkinlik yapsak twitterdan bence de dikkat çekecektir.
-
Yanlış olmuş isim @Timbergen hocam kusurabakma
-
Bu ara bircok dostla hasbihal ettik de hepsi de farkli farkli olduğu için yazmak istedim benim duyumum değil ama önemli olduğunu düşünüyorum bu kadar tutarli gelince de duyumlari birden fazla yerden ondan dolayi ortak duyum su listelerin netlestigi .. Ama ne zaman aciklanir orasini emin olun kimse bilmiyor net olarak
-
@paretowilfredo hocam sizden gelecek güzel bir haberi bekliyoruz
-
@brzezinski Hocam listeler Aralık ayında belli oldu zaten. Ona göre gönderildi gvs için liste. 400+400 şeklinde. Esas sıkıntı soruşturmayı bitirememeleri. @furkitofaso arkadaşın tarih öngörüsü benimkiyle aynı fakat gvs başlanıldı onu düzeltmek istiyorum. Geri kalanını da hepimizin malumu zaten. Beklemek bu işin fıtratında var dedik eyvallah ama 4-5 ay da çok maalesef.
-
@paretowilfredo hocam dün sanki bugün birseyler soyleyecektiniz diye hatirliyorum milyonlar sizi bekliyor
-
@baumol hocam netlesti derken sorusturmalarin tamamlandigi son rotuslarin olduğu yönündeydi ama insiyatif onlar da olduğu için bir tarih öngörülemiyor son rötuslar bi ay mi surer 3 gün mü sürer bilinmiyor gelenler bu yönde idi yani
-
@brzezinski nasıl yani ? Soruşturmalar bitmiş mi ? Öyle mi dediler size
-
@baumol benim de duyumum yalnızca bakanın imzasına kaldığı olayın
-
@baumol evet hocam