9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@b-ays kültür, tcdd ve kik var hocam benum bildiğim.
-
@b-ays hem sgdy hem kaymakamlık bekliyorum hocam mülakat günü bir sgdy bekleyen kişiyle daha karşılaşmıştım.Tahminim 10 kişi vardır en az.
-
ya biriniz çıksın desin önümüzdeki hafta kesin açıklanıyor diye vallaha bunaldım ya geliyorlar derinden derinden!!!...
-
@b-ays BDDK ne durumda girdiler mi ki mülakata
-
@banshe 2 kişi AB
5 kişi EPDK
19 kişi Sgk Müfettişliği
6 kişi RTÜK
1 Tarım Kredi
6 kişi KGK
92 kişi Vmy
6 kişi Rekabet Kurumu -
@lucass hic bilmiyorum ki takip etmiyorum digerlerini
Soyle bi 25 30 kisi de bahsettiginuz kurumlari kazanirsa toplamda asagi yukari 200 kisi
Allah bereket versin 200arkadasimiz ekmek sahibi oldu darisi basimiza -
Mülakata girmeyen kişi sayısı kaçtı tahmini birşey söyleyebilecek olan var mı benim hatırladığım yaklaşık %10 falan düzeyindeydi ortalama 100 kişi de öyle diyebilirmiyiz ?
-
Yani şaka bi yana bi 5 6 ay daha bekleseler ortada alacak 400 kişi bulamayacaklar
-
@furkitofaso günde 15 20 diyordu sanırım biri
-
@furkitofaso tamda hatırlamıyorum gerçi ama toplamda rahat 15 falan diyordu
-
@shanks günlük mü 15 kişi ?
-
@shanks 150 200 kişi girmemiş 150 200 de daha iyi yerleri kazanan var 800 900 kişi kalır geriye yaklaşık açıkçası bu çok sevindirici birşey bekliyor olmak çok zor ve kötü ama bu tarz avantajları da yok değilmiş demekki bir de şunu çok iyi biliyorum muhtemelen bazı arkadaşlar buna alınacaklar ama kurumdan yetkili birinin biz istihdam seferberliği kapsamında işi olmayanlara öncelik vericeğiz dediğini biliyorum işi tabi muhtemelen bu başvuru yaparken işi olanlar için geçerli bundan sonra açıklanan sınavlar için açılıp tek tek listeler karşılaştırılır mı orasını bilemiyorum ama görünen o ki tek şansı sadece SGK olanların avantajı her koşulda %50 den fazla gibi görünüyor %25 şansa sahip olarak girilen mülakatın üzerinden zaman geçmesiyle bu şansın artması sevindirici aslında :)))
-
yanliz mulakata girmeyenlerle vmy sgk gibi müfettişlik leri kazanlar ayni kisler olabilir
-
@b-ays Aynen oda olabilir tabi ama bence en az 100 leri görecek yedekler
-
@furkitofaso İstihdam deyip duruyorlar önce bir biz işsizleri iş sahibi yapsınlar.
-
Artık forum hafta ici de hafta sonu gibi olmaya başladı
-
Sevgili dostlar,
Beklemekle bu iş çözülmeyecek, Sayın başkanın "biraz daha bizi mazur görün" tweetinin altına bir operasyon düzenleyelim.Artık "Ayşe Tatilden Dönsün Çalışmaya Başlasın".
Belli bir saatte hep birlikte tıpkı müfettişlik açıklandığında yüklendiğimiz gibi yüklenelim.
Belki sonuç getirmecek fakat en azından bir açıklama alacağız.Eğer bir açıklama alırsak ve o açıklamada yuvarlak cümlelerle cevap verilirse o tweetin altında tekrar toplaşıp oradan devam edeceğiz.
Şimdi bir saat kararlaştıralım, ne dersiniz?
-
@kai-hitwatari uygundur... ben atıyorum twitlerimi
-
@sukut_u-hayal hocam belli bir saatte hep birlikte yüklenelim diyorum?
-
@kai-hitwatari o zaman saati belirleyelim... 19.00