9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Bu kadar bekledik, vardır bunda da bir hayır. Öyle umuyorum. İnşallah mükerrer liste hazırlamazlar da çok kişi yerleşir. Bizden önce açıklanan kurum sınavlarının bir çoğunun bizden daha iyi olduğunu da hesaba katarlar mı acaba? Öyle olursa iyi olur.
-
@banshe onu ve kosgeb listesini bulamadım malesef o yüzden bakamadım elinde olan varsa bakıp söylerse çok iyi olur
-
Listeyi tekrar kontrol ettim 93 ortak isim var ancak bunlardan 1 tanesi(burak kaya) isim benzerliği yani 92 kişi kesin olarak sgk denetmenlik ile aynı listede, kalbim ne kadar doğruysa ilk söylediğim 92 kişi çıktı
Sgk listesinde olup da başka kurumları kazananların bir listesini oluştursak iyi olur, yedeklerde kaça kadar gelebileceğini az çok tahmin edebiliriz.
-
@zyn1308, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
2 kişi AB
5 kişi EPDK
19 kişi Sgk Müfettişliği
6 kişi RTÜK
1 Tarım Kredi
6 kişi KGK
92 Vmy
şu hesapla 131 kişi yapıyor ama tekrarlayan isimlerde var yinede bir umut@black ben şu şekilde sayı olarak yazdım rekabet kurumu ve kosgeb buraya dahil değil henüz. Tabi listede tekrarlayan isimler de var
-
Bizim sonuçlarda liste açıklanmıyor herhalde değil mi? Öyle olsa oradan kaçıncı yedeğe kadar gideceğini hesaplardık az çok
-
@zyn1308 isim listesi var ise tekrarlayan isimleri ayıklayabilirim, 92 kişilik vmy listesi bende var
-
@black bende yok malesef her kurum listesini tek tek bulmamız lazım yada olan arkadaşlar var mı acaba?
-
@black bu 90 küsür kişi sıralı olarak 1. yedekten itibaren sıralanıyormuş düşünsenize :))) o listeye de almıyormuş bizi zalım SGK :))) gider yakarım oraları.
-
@budageceryahu o nasıl bir ihtimaldir ciğerim yandı
-
@budageceryahu yedekte ise gene sorun yok 10 kişi bile feragat etse yedeklerde yüze kadar gelir :), bu kişiler asil veya yedek listesinde yer almıyorsa sıkıntı büyük
-
@black @Kai-Hitwatari Allah bu kadar sabırdan sonra yüzümüzü güldürür inşallah
-
Açıklansa da artık görsek önümüzü ders çalışıyorum güya ama nerede aklım hep sonuçlarda.
-
Bundan sonra twit atarken bu hususa değinmek gerek. Yüksek kurul, Müfettişlik, vs kazananlar mantıken SGK'ya gelmez. Listeleri ona göre hazırlarlar inşallah.
-
sgk müfettişlik listesi kazananları da aldım diğer alımlarda 2-3 kişi bir zahmet takip eden arkadaşlar buradan paylaşabilir mi?
-
@paretowilfredo kardesim yine senin bilicegini dusunerek sana soruyorum acaba kazananlardan feragat eden cok oluyomu bide kurum bunu gercekten dikkate aliyomu tesekkurler
-
@francisysidro arkadaşım "ALLAH HERKESE LAYIĞINI VERSİN" dedim bu dua nerene battı da bu kadar gocundun anlamadım yine söylüyorum Allah herkese layığını versin sen kendini neye layık görüyosun bilemem ama kaşıntın olduğu belli benimle muhattap olma kimseyle ikili diyaloğa girmedim bugüne kadar ama kaşınma bu forumu amacına uygun kullanan insanlara fa mani olma çek git nereye gidiyosan efendi efendi beklemene devam et
-
@zyn1308 REKABET UZMAN YARD.
1 25……....28 BERKAY KURDOĞLU
2 46……....52 BİLGEHAN YURTCAN
3 18……....66 MELİSA AĞYÜZ
4 19……....34 OSMAN AYAR
5 19……....82 ELİF SIDIKA SARI
6 25……....68 OSMAN CAN AYDOĞDU
7 36……....94 İBRAHİM ŞAHİN
8 12……....04 SEBAHAT GÖZDE SAVAŞ
9 44……....14 FURKAN ÇELEN
10 19……....64 MUHAMMET MURAT KARAKAYA
11 22……....26 YAKUP GÖKALP
12 46……....40 MEHMET MUSTAFA ŞEREF
13 12……....30 MUSTAFA YAMAN
14 33……....26 TÜLAY ŞİMŞEK SARI
15 24……....36 YUNUS SALİH YİĞİT
16 59……....72 BARIŞ BİRCAN
17 18……....24 ESMA AKSU
18 15……....68 AHMET SAĞDUYU -
Sayın başkanın twetinden bu yana yaklaşık 2 hafta geçmiş. Demek ki en kısa süre 2 hafta değilmiş. Nisana kadar kesin açıklanır mı dersiniz
-
Vergi Müft. de açıklandığına göre sıra artık bize gelmiş olması lazım. Yeni atanan GUY’lar Mart ayında eğitime başlayacak ama ne hikmetse SGK’nın yücelu haşmetlu kurum ileri gelenlerinin keyfi yerine gelmediği için bizim sonuçları göz ardı ediyorlar herhalde.
-
Bizden baska mulakat sonuclarini bekleyen varmi acaba
Ben bi kaymakamlık biliyorum aciklanmayan