9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Bakan hanım bu gün Gölbaşı kadın kolları kongresindeydi.Bende bi abim aracılığıyla ne zaman açıklanır sordurdum. Bakan hanımın danışmanı veya bürokratın verdiği cevap çok az kaldı bir-iki haftaya açıklayacağız dediği şeklindedir. Bakan hanımın önünde olduğunu tekrar ifade etti.
-
aralik sonu ocak basi bi iki kisi marti bulacagi yonunde duyum belirtmisti ve linc yemisti duyum gibi duyummus
-
@safitürk69 Hocam emeğine sağlık, bir - iki haftası var nasıl diyebiliyorlar aklım almıyor. Gülsek mi ağlasak mı?
-
Ayıptır günahtır be daha ne iki haftası ndan bahsediyorlar hala . böyle olacağını başta soylesenizde askere gidip gelsek bizde futursuzlar
-
Sınav hizmetleri de bakmıyor telefonlara canları isteyince açıklanacak bu promosyon, Benim anladığım kadarıyla da bürokratlarla alakalı birşey yok.İş tamamen siyasi.
-
@furkitofaso Doğru tabi hocam.Keşke bu konu ciddiye alınsa.
-
@muratkilicc her şey yalan oylamaya çalışıyorlar bana kalırsa. Ne kadar uzarsa o kadar iyi diyorlar herhalde.
-
Bugün bakan hanıma agirlikli olarak yüklenmek daha yerinde olacak o zaman
-
Arkadaşlar boşa etkinlik kovalamayın süreç mit soruşturmasındaymış ve kurum tüm yardımcıları aynı anda iş başı yaptırmak istiyormuş yetki ve yeterlilik sınavını topluca yapabilmek için bunun nedeni ise 7. Promosyonun bir kısmı önce bir kısımı sonra başladığı için hepsini aynı anda yetki yeterlilik sınavı yapılamıyormuş dernek bu gecikmenin meslek hayatında yukarıda bahsettiğim durumdan dolayı bizim lehimize olacağını söyledi dolayısıyla minimum 1 aylık bir süreç varmış bilgiyi aldığım kaynak dernek
-
Haydaaa 1-2 gün mu 1-2 hafta mi 1-2 ay mi bu nasıl duyumlar böyle. Valla ben durumlarını paylasmalarindan dolayı teşekkür ediyorum arkadaslara ama itimat etmicem. Hergun açıklanma ihtimali var bence. Sadece bu ihtimalle beklemek sıkıntı işte...
-
@deüdem hocam mit nedir? Geleceğimizi emanet ettiğimiz miniklerimizin öretmenlerini bile mit kovalamıyor, üzerine gvs'si bu kadar uzun sürmüyor. Mit şaka gibi. Emniyetin istihbaratı yok mu?
Dediğinize gelirsek her şey bitmiş bir amaç uğruna bizi oyalıyorlar sonucu ortaya çıkıyor. Etkinlikle bastırmak mantıklı. Ben zaten her zaman yazıyorum ama topluca yazmak ayrı. -
@kai-hitwatari kardeşim bilemiyorum. Süreçte çok şaşkınlıklar yaşıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Mülakatı aklımdan çıkardım. Şuan il göçe çalışıyorum. Abiden gelen mesajı paylaşayım dedim. Selametle
-
Hayda mit mi
-
@deüdem hocam kaymakamların dahi soruşturması bitti MİT felan sanmıyorum . Ha ikinci dedigin mantıklı
-
@safitürk69 çok az kalmış hali de 2 hafta sagolasin hocam
-
@genclerbirlikli o 2 hafta 4 hafta olursa şaşırmam
-
Valla arkadaşlar benim aldığım bilgi bu kaynak da belirttim inanmayan arasın sorsun
-
@safitürk69 haftalar ay olursa şaşırmam diyip yükseltiyorum
-
Duyumlardaki az kaldı ifadesi onların ifadesi çünkü bizim için 4 ay geçmiş görmüyorlar bir iki haftayı ya da ayı küçümsüyorlar ister istemez ha bir de kaldı ki bizler gibi sabırsızlıkla bıkmışlıkla beklemiyorlar,en azında bizim gibi işsiz değiller
-
baydı iyice ya açıklamıyoruz desinlerde kurtulalım kardeşim