9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@drago başka telefondan giriyorum hatta kız arkadaşım giriyor istanbul Windows bilgisayar diye yazıyor hocam.Bursadan başka telden girince de bursa yazıyor.Kesin biri girdi yani
-
@denetcii zaten fake sıkıntı yapma
-
@denetcii o zman tamam, iyi yapmışsın
-
Arkadaşlar daha önce de söyledim hepimiz çok sıkıldık çok bunladık ne desek haklıyız şayet daha önce kendimizi açıklanmasının daha zaman alacağı doğrultusunda ayarlasaydık kimse bu kadar stres sıkıntı yaşamayacaktı tabi birşey söyleniyor aksi yöndede başka şeyler söyleniyor haliyle gelen bilgiler birbirini nötrleştiriyor gelinen noktada görülüyor ki açıklanmasının daha belirsiz olduğu kısa sürede açıklanmayacağı bilgisini veren arkadaşlar haklı çıktı bunları söyleyenler üç aşağı beş yukarı belli bu arkadaşların söylediklerine itimat etmekte fayda olduğunu düşünüyorum hepimiz bunun ayrımını analizini yapabilecek düzeyde insanlarız bu saatten sonra ortalığı bulandırmanın bir alemi yok.Ben de daha önce aldığım bilgiyi yineleyeceğim marttan önce bu iş çok zor marttan sonrası Allah kerim ben ne zaman burdan duyduğum birşeyden dolayı heyecanlanıp ilgili yerleri arasam aynı cevapla karşılaştım ve her zaman bana bu bilgileri verenler haklı çıktılar lütfen bu bilgiye itimat edelim.Onun harici tabiki etkinliklere devam etmekte fayda var bunun yetkililerin üzerinde baskı oluşturup süreci hızlandırma ihtimali var ...
-
Soruşturmaları mit değil emniyet yapıyor arkadaşlar, miti kim uyduruyor? 7. Promosyonun son başlayanı da ağustosta başladı
-
@furkitofaso süreç neden böyle uzuyormuş peki o konu hakkında bir şey öğrenebildin mi şu ana kadar bir beklentiye girmedim ya da giremedim sgk konusunda ama insan ister istemez düşünüyor neden bu kadar uzadı diye beklediğimiz süreyi De düşününce Mart a da ne kaldı gelir diyoruz hadi hakkımızda hayırlısı
-
msb'nin gönderisinin altında başlıyoruz, dileyen katılsın dostlar.
-
@kai-hitwatari hangi gönderi, müfettişlik ile ilgili olan mi
-
@beşiktaş1903 Hocam nedenini bilmiyorum açıkçası neden diye söylenen herşey boş beleş bahaneler bence minareyi çalanlar kılıfını da hazırlıyorlar haliyle
-
@furkitofaso sen ne zaman yaklaştı dersen o zaman açıklanacak gibi senden güzel haberler beklıyoruz marta doğru
-
@mk5561 "biraz daha mazur görün" gönderisi
-
@nolmuyor hocam açıkçası anlatmak istediğim bu taraf ağır basıyor bunu bilmek gerekiyor yoksa benlik birşey yok bana bilgi verenler bu güne kadar yanılmadı bakalım zaman neyi gösterecek
-
@furkitofaso çok yanılıacaklarını düşünmüyorum artık inşalllh mart sonrasına kalmaz
-
@nolmuyor inşallah hocam bence mart ayı içinde biter
-
O mit diyen arkadaş bu kanısına nereden vardı, neye dayanarak söylüyor? Zaten herkes gergin bi de uydurma bilgilerle bizim aklımızla oynamayın arkadaşlar.
-
Arkadaşlar iş başı en erken ne zaman olur ?
Bunun hakkında kesin birşey söyleyebiliyor muyuz? -
@oguzhandmrhn en erken haziran
-
@furkitofaso inşallah hocam
-
Arkadaşlar abi gvs mi devam ediyor demiş. Danışmanın verdiği yanıt hayır onlar açıklandıktan sonra yapılacak demiş..
-
@safitürk69 buyurun buradan yakın...