9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@safitürk69 hadi buyur
-
Madem ki duyumlar yakın zamanda açıklanmayacak diyor ben size iyi bir haber vereyim daha doğrusu önceden açıklanan haberlerin bir birleşimini sunayım
Malum daha önce başka kurumları kazananları bahsettik bende açık olarak yayınlanan listeleri @Zyn1308 de katkısıyla birleştirdim. Sonuç olarak denetmenlik listesinde yer alan 137 kişi başka yerleri kazandığını öğrendik. Listeye buradan ulaşabilirsiniz; https://drive.google.com/open?id=1LPDkrWC135p2jOuYjinRKlT9XeDDcryDEk olarak bizim atladığımız bir kurum var ise veya daha sonra açıklanacak bir liste olursa bunları da listeye ekleyebiliriz. Bu arada guy kazananları da eklemeyi düşündüm ancak liste pdf olduğu için kazananları ekleyip karşılaştırmam hem zor hemde bu kişilerin sgk'yı tercih etme durumu olduğu için bir anlamı yoktu.
Eğer bu kişiler; asil listedeyse yedeklerde ilk 150 garanti, yedek listedeyse bu kişiler tercih yapmayacağı için yedekler gene şanslı. Eğer bu iki listede yoklarsa yani elenmişler ise bu durumda başka bir yeri kazanmamış kişilerin şansı artmış oluyor.
Eklediğimiz kurumlar;
VMY
SGK müf.
Rekabet Kurumu
Tarım Kredi müf.
AB uzman
KGK
EPDK
RTÜK -
@black Elinize sağlık hocam iyi çalışma olmuş.
-
@black hocam elinize sağlık çok güzel olmuş listeye eklemenin lüzumu yok guylarda bekliyor nihayetinde sgk nın sonucunu ama kaç kişi olduğu biliyormuyuz bunların ?
-
Peki arkadaşlar Tkdk nasıl meslek sizce.Sgk denetmenliğine tercih edilir mi dersiniz?
-
@furkitofaso kesin sayı bilmiyorum çünkü listeleri pdf yayınlamış ama neredeyse sgk denetmenliğe girenlerin yarısı guy mülakatına kalmıştır
-
@luthor yılın 8 9 ayı köyleri geziyorlar diye okumuştum ilan geldiğinde. Ben olsam sgkyi tercih ederdim ama muvafakat verilir mi o mesele
-
@black yarısı guyu kazanmış olsa 300 kişi yapar 137 böyle var daha bu son guy hariç daha eski guylar il göç uzman yardımcıları vs onlar da var muhtemelen yani yaklaşık 450 kişi işi olup da burasının sonucunu da bekliyor cidden çok ilginç
-
@genclerbirlikli Bu ilk gelen ilanlardan biriydi değil mi?200 kisi alıyordu(uzman,denetci vs)
-
@furkitofaso hani bir işi olmayıp bekleyenlere öncelik verecek olurlarsa(çünkü guy olup gelende vardı) pek açıkta kalan olmaz inşallah kadrolar hak eden ve ihtiyacı olan kişilere gider
-
@genclerbirlikli O tkdkydı pardon bu tarim kredi hatirladim ben bunu.Meslekten ilk 5 yilda ayrilinca tazminat falan oduyordun.Basvurmamıştım ben buna.
-
@luthor evet hocam tkdk ilk baslarda açtı p48 le alıyordu
-
@genclerbirlikli Bence sgk tercih ederler.Çunku tarim kredi mufettisliginde egitimden sonra ilk 5 yil meslekten ayrilinca egitim giderlerinin 5 kati tazminat oduyorsun.Simdi baktim tekrar.
-
@luthor kurum sıkıntı çıkartmaz ve daha düşük maaşı kendilerine yedirirlerse bence de sgkyi tercih ederler
-
-
@drago Herhalde bi biz kaldık bizi de unuttular
-
bazen diyorum herkes atandı da bir biz mi kaldık 100 kişi kadar valla öyle olup da söylemiyorsanız darılırım
-
@ilanmılano galiba öyle oldu, atanamayan sayısı açık kadroya yetmeyecek diye korkuyorum
-
Beyler öncelikle herkese selamlar uzun zamandır okuyorum forumu bir çok duyum okudum. Çok net ve kesin konuşmak istemiyorum ama bir duyumum gvs lerin devam ettiği. Bunun nedeni ise şoruşturma evraklarının kurum içinde karıştığı hatta kaybolduğu bundan dolayı baştan yapıldığı doğrultusunda. Ve bizzat bakan yardımcısının bir söylemini aktarmak istiyorum kendisinin dahi hiç bir bilgisinin olmadığını söyledi. Bu da bir üstte bahsettiğim duyumu destekler nitelikte. Bundan dolayı süreç hakkında duyum beklemeyin açıklanma aşamasına geldiğinde hiç bir şekilde fısıltı çıkmadan açıklayacakları duyumunu aldım. Tek duyum açıklanmasına saatler kala msb den geleceği hakkında arkadaşlar.
-
@malthuss valla kaybolduğuna inanırım yoksa bu kadar süre açıklanmamasının daha mantıklı bir açıklanması olmaz ancak bir şeyler kaybolmuştur