9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@shanks filozof yaptılar bizi yeminle. benim önceden böyle düşüncelerim olmazdı. ama hayat tokat attıkça dilin çözülüyor. küfürbaz oluyosun. mal mal düşünmeler, sağa sola çatmalar, başkalarının hayatından kendin soyutlamalar, yalnız kalmak istemler, amaaan bana ne ondan ben kendime bakarımlar felan. halbuki böylemi olmalı insan. insan sosyal varlık olmalı, birarada yaşaması gerek tabiatı gereği. ama yok siz bencil olacaksınız diyorlar. sadece kendini düşüneceksin diyorlar. işte eğitim sisteminin sıkıtısının bariz örneği. her Cuma hutbede hoca diyorya: 'Allah iyilik yapmayı, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri fenalığı yasaklar, tutasınız diye size öğüt veriyor' sadece bu cümeyi insanların hayat felsefesi olmasını yapmaya çalışsalar sorunların büyük bölümü hallolacak. Selametle
-
@hadinbahım Haklısın şu bize yapılanı düşman yapmaz yeminle.
-
Kaybolduysa kurumla irtibata geçelim aramızdan gönüllü falan seçip arama çalışmalarına yardıma gidelim.Kayboldu nedir ya ciddiyetin bu kadarı!
-
@hadinbahım aynen kardeşim sabır taşından artık su çıkıyor.
-
@fişek-morgen bide 1200 kişi elenecek o da var. hani biz biraz daha küçükken hayat çok zor derlerdi felan. artık dikkat ettimde küçüklerimlerimle sohbet ederken ben de artık istemsizce o cümleyi kuruyorum. döngü devam ediyor
-
@hadinbahım gerçi birileri geliyor birileri gidiyor desek daha güzel olur
-
Arkadaşlar aynı saatte hep birlikte kurumu arayalım yarın gerekirse sabahtan akşama kadar 20 kişi olsak yeteriz bir cevap alana kadar tekrar tekrar arayalım üstlerine bildirsinler durumu. Bu nedir Allah aşkına bi açıkla ki bileyim durumumu sonra 1 sene araştır beni bekleyim sorun etmeden. Kazanan basıp gidecek güle oynaya yedekler de kafayı yiyecek 100. yedeğe sıra gelir mi ne zaman yedeklere sıra gelecek derken 1-2 ay daha burda bekleyecekler. Bir de kaybedenler olacak resmen tramva yaşanacak.
-
arkadaşlar bu arada e devletten soy ağacına bakabiliyomuşuz
-
@hadinbahım Girilmiyor hocam kaç saattir uğraşıyorum sonuç alamadım hiç ugrasmayin arkadaşlar
-
@ilanmılano ya bir yere kadar girdim gerisi gelmiyor
-
@ilanmılano ben bakmadan yatamam bugün
-
Ya neden denetmenlik? Neden müfettişliği bir halt olmadı, onlarınki kısa sürede açıklandı, başkanı desen sürekli bilgilendirme yapıyor da neden denetmenlik olunca ne açıklanır ne açıklama yaparlar ne de bir dosyaya sahip çıkarlar anlamıyorum ben gerçekten yaaa
-
Bazen düşünüyorum. Bir sabah uyanıyormuşum ve tüm bu süreç bir rüya çıkıyormuş. O kadar çok mantıksız, saçma sapan şeyler yaşadık ki şu süreçte.
-
@budageceryahu o zaman benim kafa hepten gider
-
Bir evrakların kaybolması eksikti tam oldu şimdi...
-
@furkitofaso hocam sizin duyumunuz gec aciklanacagi yönündeydi acaba duyumunuz kaybolan evraklarla ilgili olabilir mi
-
Lanetlendik mi acaba?
-
@paretowilfredo hocam sizin neden hic sesiniz çıkmıyor özellikle bu yorumlardan sonra
-
ne evragı kaybolması ya saçmalamayın o kadar değildir bence
-
Adem hoca yine bir yorumda bulunmuş. Marta kadar kalmaz diyor. Hâlâ kısa sürede açıklanacak hissinde. Gerçi iki haftadır ha bugün ha yarın açıklanacak diyor ama en güvenilir kaynaklarımızdan. İnşallah yanılmıyorduk. Artım bıktık.