9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
https:// www. ntv. com. tr /galeri/dunya/cinde-57-katli-gokdelen-19-gunde-insa-edildi,6CSShNJUVkaMZbauPlegKQ/F2GRSpjLqUyG4oQi4ZID_g
57 katlı gökdelen 19 günde bitiren Çinliler :). Siz mesajı aldınız gençler yorum yapmıyorum.
-
@nfs https:// www. google. com. tr /amp/s/m.sabah.com.tr/dunya/2018/02/01/85-saatte-246-km-ray-dosediler/amp
8.5 saatte 246 km ray döşediler. Bu da yeni haber.
-
@kai-hitwatari nerde yazmis acaba
-
@mağdurum "çalışma sorunları" grubunda yorum yapmıs.
-
Adem hocaya katılıyorum kamu kurumunda staj yaptığımdan dolayı biliyorum evrak kaybolma olayı olamaz oldu da diyelim hani böyle önemli bir durumda bir nüsha daha vardır şehir efsanesi arkadaşlar içiniz rahat olsun
-
Hepimizin içi rahatlasin diye düşünüp adamı geç saatte rahatsız ettim arkadaşlar ekran görüntüsünü ayrı attım ozelden gruba yazdığım onay bekliyordu silindi sandım. Oradan da dedi ki özetle;bu süreci saçma sapan hale sokan gvs'dir. Mulakattan sonra yapılması gerekirken önce yapıldığı icin oluyor. Ohalden sonra bakanlığa baktığı için bu işler, onların tamamlandı demesi gerekiyor yani yazı gelmesi gerekiyor dedi.
-
Arkadaslar gvsler kaybolduysa muge anliya da muracaat edelim isterseniz. Şu aralar kedi kopek dahil her sey buluyor. Bizim gvsleri de bulur
-
@mk5561 kim hocam bunu söyleyen ?
-
@b-ays ya baştan şaka falan sandım kusura bakmayın yeni gördüm daha yazılanları sanırım böyle bir iddaa var yani çok saçma öyle birşey olamaz yani bilmiyorum benim aldığım bilgilere göre bizim alımla alakalı bir girişimin olmadığı bu da şaka gibi ama baya bakanlığın hantallığı vurdunduymazlığı falan söz konusu bu konuyla alakalı gerekçeleri nedir cidden bilemiyorum sorsak kesin bir bahane üretirler ama bunlar bahaneden öteye gidemez hiç bir bahane bu kadar geç açıklanmasının sebebi olamaz kendi üşengeçliklerini iş bilmezliklerini açıklayacak bir bahane muhakkak bulurlar ama benim bildiğim biz pek fazla sallanmıyoruz arkadaşlar ama öyle veya böyle her geçen gün sona yaklaşıyoz birileri muhakkak diyecektir heralde şu işi bi aradan çıkaralım diye
-
Adem hocanın söylediklerini yeni gördüm bana gelen bilginin bizim bu konuyla alakalı bakanlıkta bir girişimin olmadığı yönünde olduğunu söylemiştim yani şöyle olabilir bakanlıkta bu konuyla alakalı bir teşebbüs yok çünkü gvs lerin gelmesi bekleniyor bu yüzden de bakanlık gvsler gelmeden harhangi bir işlem yapmıyor yapamıyor.Ama bence bunlar da bahane biryerde işler ağır ilerliyor veya ilerlemiyor sgk nın konuyla alakası yok bakanlık bekletiyor dedik görüldüğü üzere bakanlığında bahanesi hazır gvs ler bitmedi o zaman yarın emniyet müdürlüğünü veya mit i falan etiketleyerek etkinlik yapalım Rahmetli Sakıp Sabancı'nın da dediği gibi VAH Kİ NE VAH
-
@furkitofaso gvs lerin bitmesi bekleniyorsa bakanlikta da suc yok ozaman valla benim kafa bi milyon oldu
-
@luthor fakat israrla gvs , form doldurmadan yapilmiyor diyenler de var
-
@mk5561 fakat israrla gvs , form doldurmadan yapilmiyor diyenler de var
-
Gvs yapmaları için ilgili belgeyi istemeleri gerekir. Standart bir belge hepsi aynısını istiyor. Yapılıyor denilen soruşturma resmi gvs olmaz,kazananlardan belge isterler ve asıl gvs o zaman yapılır. 1+ ay da o sürer.
-
@furkitofaso hocam sabah sabah iyi güldüm bi onlar kaldı zaten etiketlenmeyen
-
Selamin Aleykum dostlar. Su konuya bi aciklik getireyim evvela. Bu mulakat sonuclari aciklanmadan evvel yapilan uygulama standart bir gvs sureci degil. Yani bir form sureci vs. yok. Bu uygulama her kurumdan koordineli bir istihbarat alma sureci. Her husus degerlendiriliyor bu asamada. Aile sosyal medya hesaplar suphe arz eden baglantilar referanslar referanslarin baglantilari vs. Bir cok baslik irdeleniyor. Ancak sureci uzatan sey sadece bu uygulama degil sgk nezdinde. Bakanligin konuya dair gerekli hassasiyeti gostermeyisi en buyuk sebep. Bugunleri gorduysek en ciddi gerekce bu.
Surece dair durumlar ise artik sona gelindigi noktasinda. Her seyin nerdeyse hazir oldugu artik yollanmasi icin cok az puruzun kaldigi. Net bir gun veremiyor kimse ancak cok ufak isler kaldigi kesin diyebilirim. Biliyorum sabriniz kalmadi keza benim de oyle. Artik sinirleniyorum her az kaldi denildiginde bana. Sizlero dusunemiyorum bile. Ama sabretmek disinda her sey sizi bizi yipratir. Allah yardimciniz olsun dostlar. Insallah hepiniz icin guzel sonuclara ve gunlere az kalmistir.
-
@paretowilfredo ustad cok guzel bir haber bu ben de az kaldığı yönünde duyum aldim ortusmus oldu. zaten gvs hususuna dikkat çekmişsin her kurumun isleyisi farklı. Mesela kalkinma ajansi mulakati gvs den sonra aciklandi herhangi bir gvs formu da istenmedi.
-
@dikey Dostum normalde sonuclar evvelinde bu denli derin arastirma yapanlarin sonrada sirf prosedure uymak icin gvs yapmasina da karsiyim. Hic bir manasi yok 1 ay da orada bekletmenin insanlari.
-
@paretowilfredo katılıyorum tamamen insanin omrunden zaman çalmaktan baska birsey degil. Bu kimsenin sorumluluk almak istemedigi bir donemde oldugumuzdan kaynaklaniyor sanirim .
-
@paretowilfredo üstad Allah razı olsun senden çok güzel açıklamışsın .
Arkadaşlar sabretmek çok zor evet ancak sabrı dua ile güzelleştirelim.Ruhumuzuda iyice sıkmayalım.