9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@kai-hitwatari eyvallah hocam demek değiştirdiler sistemi
-
Arkadaşlar ben twetter dm den sinan uzunpınar’a şu mesajı attım. Gördu ancak cevap vermedi. Sizler de yazsanız belki geri dönüş yapar.
Sayın Başkanım rahatsız ediyorum kusuruma bakmayın. En son gorüşmenizin ardından 18 gün geçmesine rağmen sonuçlar henüz açıklanmadı. Sizden ricam denetmen yrd. Mülakat sonuçları için tekrar kurumla görüşebilir misiniz? İnanın bir şeyler duymaya çok ihtiyacımız var yoksa sizi rahatsız etmek istemezdim.
-
Bu hafta da yalan oldu.
-
Spk kazanan 6 kişi var tabi bunlar başka kurumları kazandı mı bilmiyorum eğer kazanmadılarsa +6 ekleyebiliriz
-
Sayın Sinan Uzunpınar'a mesaj attım ne zaman açıklanır diye cevabı şu : Bu hafta başkanla bir görüşmemiz olacak. Konuyu tekrar gündeme getireceğiz
-
@krtalprn baskan da aciklanmasi istiyorbelli . onemli olan bakana ulasabilmek
-
@krtalprn gaz almaya yonelik güzel yuvarlak bir cevap vermis bu tip cevaplarla rahatladigimizi dusunüyorlar ki belli araliklarla yokluyorlar bizi yiine de ugrasip yazdigin icin tesekkurler.
-
@hukukcusmith hocam derneğin konuyu gündeme getirmekten başka yapabilecekleri bir şey yok. Stk olarak yapabilecekleri sadece baskı kurmak.
-
Bugün yetkili bir abi ile görüştüm liste sürekli tekrarlanıyor vmyi kazanalar listede yer almayacak bunun gibi atanan arkadaşları çıkarıyoruz dedi
-
@kai-hitwatari aynen de insan somut birseyelr gormek istiyor artik 4 ayin ustune hala ayni yerde sayiyoruz kardsm.
-
@karl-marx inşallah dediğiniz gibidir hocam fakat ben hiç sanmıyorum. Dernek bu hafta görüşme yapacak söylesek bu konunun üzerinde dururlar mı acaba?
-
Haftaya açıklanır mı ki acaba artık ya valla suyu çıktı artık bu işin iyice kabak tadı verdi
-
Bir haftanın daha son gününe geldik ve hala kimse "ben önümüzdeki haftadan umutluyum" yazmadı
-
@nonbisinidem duyumlara göre şubat sonuna kadar yoku var öyle hazırla kendini hocam hatta hatta en kötü seneryo mart
-
@ilanmılano, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Bir haftanın daha son gününe geldik ve hala kimse "ben önümüzdeki haftadan umutluyum" yazmadı
Sen yaz bir ilki gerceklestir
-
@karl-marx hocam o yetkili abi ne zaman aciklancak bilmiyo mu
-
@shady1 Yazmam hocam onu yazdığımız hiç bir hafta açıklanmadı
-
@ilanmılano, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@shady1 Yazmam hocam onu yazdığımız hiç bir hafta açıklanmadı
-
Mısırdaki dedelerinden miras kalsa yapacağım ilk iş SGK da kim var kim yok hepsine söyleyeceğim kelam: sizin yapacağınız mulakatinda soruşturmanın da .......... Diyip arka bakmadan çıkmak isterdim
Ne rahatlardim valla ... -
Geceli gündüzlü çalışıp 126gundur nasıl açıklanmaz aklım almıyor arkadaş. Demek gece gündüz calisilmasa iki üç yılı alacak