9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Kg geldi ben kaçar
-
@ksavdliybncıkymk o ne hocam
-
karşılıklı gol olabilir ;))
-
@kai-hitwatari kusası gelmiş =))
-
@s_ç Son maç tuttu parayı kırdı gitti diyorsun yani
-
@s_ç kg olsa iyi 4 ay üstü bile geldi
-
@elinor-ostrom başka yer kazanmamışlar güncel liste burada 143 kişi; https://drive.google.com/open?id=1LPDkrWC135p2jOuYjinRKlT9XeDDcryD
aslında listeyi kuruma iletsek de buna göre bir düzenleme yapsalar güzel olur buradakilerin hepsi ya müfettiş yada merkez uzman, sgk denetmeliği kazansalar bile tercih edeceklerini sanmam
-
@black dernek başkanına gönderseniz. Ben konuya girdim görüşmede dile getirmelerini istedim görüldü attı.
-
Ya atv hafta sonuna yazdım Günaydın dedi Sgk ile ilgili bir şey demedi.
-
@kai-hitwatari arkadaslar kurum eger boyle birsey yapacaksa bunu daha ayrintili ve duzgun sekilde kendisi yapabilir onceligi issiz kisilere verecekse sadece bu liste de yeterli olmaz sadece konuyu dile getirmek yeterli olabilir sahsi fikrim.
-
Kimse bunların tümünden haberdar değildir bence. Listeyi göndermek lazım bir şekilde.
-
@okun-yasası süreciniz hemen sonuçlansın isterim yine sonuçlanana kadar bu listedekiler çoğu Ankara'da olmak üzere ya eğitim ya işe başladılar/başlamayacaklar mı, artık posta paraları yok mu? Bildiğim kadarıyla da devletin işini yapacak böyle üniversite bitirmiş insanlar bir zahmet feragat dilekçesi yazıp kuruma postalayabilirler. Lütfen burada okuyan varsa kazanan o da elini azıcık taşın altına koysun, bu adamlar uğraşıyor bu kadar. Gruptakiler zaten yazıyor görüyorum ama sıklığını artırın bence. Çünkü kazanınca zahmet edip başkası ne yazmış okumuyorlar sanki daha önce forumdan yararlanmadılar gibi.
-
@black dostum bence de bu liste kuruma ulasmali
-
Listeyi Twitter yoluyla gönderelim o halde görürler galiba
-
@waitforit yapmazlar hocam yapmazlar. Üniversite mezunu diyosun da akıl ergen kaldıysa isterse ordinaryus olsun. Yapacak, feragat edecek arkadaşları elbette tenzih ediyorum ama çoğunluğu kılını kıpırdatmaz. Aynı gün aynı saatte olan 3 sınav listesinde adı olan gördük o ilkokul mezunu muydu ? Onun gibiler kimseyi umursamaz.
-
Arkadaşlar bir şeyi yanlış biliyoruz galiba feragatla ilgili bu kazanan arkadaşlar Denetmenliği de kazansalar tercih yapıp evrak verirseler feragat lazım ama kazananların tercih yapmaması feragat anlamına geliyor zaten. Ben böyle biliyorum daha doğrusunu bilen varmı yada kuruma soralım siz böyle yazdıkça bnde şüpheye düşüyorum
-
@Kai-Hitwatari hocam dernek başkanına özel mesajdan atabilirseniz dikkatini çekecektir ben kendisine özel mesaj atamıyorum
@hukukcusmith önceliği işsiz kişilere vermeleri değil de hali hazırda daha iyi bir yer kazanmışken sgk listesinde yer almalarına gerek yok diyelim.
Arkadaşlar listede yer alanlar belki kendileri feragat etmişlerdir ama biz bir ihtimal feragat etmeyenler için listeyi kurumun göz önüne alması talebinde bulunalım. Bilmiyorum bu aşamada kurum liste değişikliği yapabilir mi ama denemekte fayda var. Kurumda tanıdıkları olan varsa onlar aracılığıyla veya twitter üzerinden ulaştırabilirsek iyi olur.
-
Bence listeler çoktan hazırdır bi değişiklik yapacaklarını sanmıyorum
-
@black hocam siz listeyi atmadan ben konuya girmiştim. Sadece görüldü attı. Twitterda oraya buraya fazlaca yazdığım için tabiri caizse pek iplenmiyorum :). Başka arkadaşların listeyi atması daha dogru olur. Hem bunun sadece benim fikrim olmadığı kollektif bir istek olduğu anlaşılır. Birkaç kişi listeyi atarsa çok iyi olur. Liste sadece kuruma fikir verecek ve bu arzunun kuvvetli olduğunu destekleyecektir.
-
Ben gerçek hesabımdan attım listeyi hem de konuyu açıklayıcı bir metin ile