9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@ilanmılano, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Acaba bizim dosyanın başına birşey mi geldi Dosyayı kaybetmiş olmasınlar
Şerefsizim benim aklıma gelmişti
-
@malthuss Dediğiniz doğruysa şaka gibi kurum SGK doğrusu. Bu kurumda işlerin nasıl ilerlediği konusunda ciddi şüphelerim vardı sizin bu yazdıklarınız şüphe bırakmadı. Bunca gencin mağdur edilmesinde kimin kusuru varsa ben zerre hakkımı helal etmiyorum. Hadi açıklandı diyelim birde elenirsek ne diyecek kurum yetkilileri “pardon” mu.
-
@malthuss hocam burda diyorlardi evraklar kaybedildi filan diye gerçek miymiş o
-
@black arkadaşlar başka tanıdığınız atanan varsa bu listede eksik onları da yazar mısınız
-
@alexdesouza Bazılarını mitin yaptığını bana dersanede hoca dedi bu işin içinde bizim yaşınız kadar sadece guyu kesin yapmadığını biliyorum kaymakamligi falan kesin o yapar da Sgk onun işi değil gibi geliyor bilmiyorum
-
Ne var arkadaşlar bu başlıkta ya, her gördüğümde hortlamış görüyorum
-
@ordinal-fayda Arkadaşlar basıldık
hocam,
Açıklanmayan mülakat burada,
Bakanlığın listeleri kaybetmesi burada,
Etkinlik burada,
Çsgb ve sgk aşkı burada,
Etkinlik burada (uc bes oluyor işte)
Hırs, ihtiras, sevgi, şevkat, dostluk burada.
Anlayacağın yok yok. -
@safitürk69 @brzezinski arkadaş en baştan beri söylüyodu gvs formu doldurulmadan gvs yapılmaz diye
-
Arkadaşlar dediğim gibi yüzde yüz durum bu demiyorum. Sadece güvendiğim insanlardan aldığım bilgiler ve sürecin 8.promosyondan kısa olması beklenir hatta aralık ayı kesin diye beklenirken birden kurumun sessizleşmesi ve Mart ayı konuşmaları şakayken ciddileşmesi duyumumun doğrular nitelikte. Yapacak bir şey gülerek msb nin açıklamasını bekleyeceğiz Twitter da :))
-
@malthuss çocuk oyuncağı mi bu ya ne demek kaydoldu ya
-
Kaybetseler bulunurdu 4 ay olmuş.
-
arkadaşlar ben şunu bilir şunu söylerim. bizim sonuçları beklediğimiz felan kimsenin umrunda değil. dört ay mı olmuş olsun nolacak canım unuturlar açıklanınca ne olacak sanki. onların aklına bir an geliyo şu sonuçları da açıklasak felan diye ama sonra maaşlarını çekiyolar keyiflerine bakıyolar. anlicanız bir nokta kdar değiliz
-
@hadinbahım En değersiz şey bu ülkede insan ne yazık ki.
-
E ozaman gece gunduz kaybolan evraklari bulmak icin mi calisiyo bunlar
Kendimi kreste oynayan cocuk gibi hissediyorum -
Şaka dediğimiz her şey gerçek oldu resmen ben de şaka yapayım arkadaşlar ben denetmen yardımcısı oldum hadi gerçek olsun da görelim bunu da
-
bizim belgeleri uçak yapıp uçurmuşlar demekki hemi de çağda he mi bunlar hep amerikanın oyunu bakın görürsünüz.
-
@fişek-morgen twitterda acayip dalga gecesim var zor tutuyorum kendimi
-
-
Biri bi tarih verse rahatlayacağız. Girmez olaydım bu mulakata 2 kat fazla ders çalışırdım. Haram zıkkım olsun.
-
Ders çalışabilen var mı bu arada ben arada bakıyorum ama eh işte.