9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@patakute ben sizin kadar iyimser degilim hocam maalesef mufettislikten hemen sonra aciklanir diye umit ediyodum olmadi insallah utandirirlar beni ama subati unutun derim bu yaklasim degil bilgi diyebilirim sahsi fikrim bir daha kirilamayacak rekora sahip olcagimiz yonunde
-
Arkadaşlar işe yarar mı bilmem ama Bakan hanım saat 18.30’da Cnn’de Hakan Çelik’e konuk olacakmış isterseniz bir iki tweet atalım.Sanmıyorum ama belki konuyu dile getirir.
-
SGK'ya da hak vermek lazım.
Bir sonraki alımda yönetmelik gereği (uyacakları da şüpheli) daha kısa sürede açıklamak zorunda kalacaklar. Son kez rekorlarını ulaşılamaz bir noktaya taşımak gibi garip bir fantezileri vardır belki. -
Evet arkadaşlar lütfen Hakan Çelik’e twit atalım belki söyler çok kişi yazınca
-
Lütfen hakan çelik in gönderisine twitle yoğunlaşalım 1 saatimiz var.
-
Program başlamadan yazarsak belki ise yarar. Program başladıktan sonra genelde sabit sorular dışına çıkılmasına izin vermiyordur bakan hanım
-
Programlar bile komedi. Sorular ve cevaplar önceden belli. Saçmalık... çıkma daha iyi
-
Bir program bakanlara soracağı soruları önceden kendisine iletir bakan ise gerekli olanları sordurur gereksiz olanları sordurmaz ve hatta kendisine zor duruma sokacak toplara hiç girmez . Illa birine ulaşacaksak bizim listelerle ilgili bakan yrd ulaşmamız gerek aksi takdirde herhangi bir sonuç alamayız.
-
Arkadaşlar Hakan Çelik'e yazın, sonuçta sürecin Bakanlıkta tıkandığı söyleniyor, sesimizi duyurabiliriz belki.
-
bir gun bakan olursam herkes bana ulasabilecek soz
-
Bana mayıs deseler bile inanırım
-
Arkadaşlar bakanın haberinin dahi olduğunu sanmıyorum bu konulardan.Açıklanması konusunda ise dua edelim de martta açıklansın şubat falan gibi bir ihtimal yok malesef kesin bilgi daha önce de söyledim ama bi süre tekrar etmeyince bazılarımız umutlanıyor.
-
ocağın tutmesin gündem ..
-
@furkitofaso dua edelim martta açıklansın derken
-
@hukukcusmith Optik okuma işi yarım saat sadece. Sorular hazır cevaplar hazır. Neyi bekliyolar anlamıyorum ki
-
Artık haftaiçi de haftasonuna döndü, forum pasifleşti. Duyum yok, haber yok, yöneticilerden cevap yok. Twit bile atmıyoruz artık... Zaten tükenmenin son aşamasına gelmiştik an itibariyle tamamen tükendik. 130 küsür gün bunları yaşamışken, kurum bu kadar antipati toplamışken; bu saatten sonra kazansak noluur, kazanmasak nolur...
-
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.
-
Iyi makamlara gelince bu size yapılanları unutmayin, siz de bunlar gibi olmayin vesselam
-
@alexdesouza kurum kuruma baka baka karariyor memlekette kim daha gec aciklarsa o daha cok zevk aliyor heralde.
-
Nasıl bir durumun ortasına çekildik. Mulakata girdigine pisman ettiler herkesi. Yazıklar olsun. Diyecek başka söz yok.